" LOST " By Si Awal





Assallamualaikum & salam sejahtera yeahhhhhhh mase utk update belog cacamerba kesayangan ku:)
huh lame rase nyer tak bebel2 panjang...
okies today iena nk story pasal photoshoot special yg iena n kengkawan buat kat batang kali..
peewettt btg kali tuh..yeahhh kasi up sket kampung sayer yg indah & damai itu
ahahah cejukk mate memandang..lalallalala

okiess photoshoot nie mmg lain drpd yg lain yg iena pernah join lah
mmg tabik spring lah dkt encik director Si Awal idea yg sgt menarik..ahahahha ramai gaks yg join
apit,ariez,amin,wan,kalam,eris,nana,illa saper lg erkkk maap cik iena ilang ingatan kejap
bnyk benda yg dipikirin..


hehe pd asalnye encik director nk wat story kes culik & ending nye yg kene culik tuh d bunuh tapi malangnye keadaan tidak mengizinkan sb hari sudah lewat petang kami mula shoot pun agak lewat juga sb sebelah pagi ade shoot kat empangan sg tua with mano photography hehehe thats ye ler lambat..tambah lagi si MUA yg d invite tuk jadi MUA tuk kes culiks nie terterjah menjadik MUA + Model kt event outing Mano photography..
maap
yer encik director Si Awal :D

walaupun tak dapat buat spt yg dirancang tapi encik director n crew tetap buat yang terbaek utk photoshoot ini
hahhhh kalau tak cayerrr jum layan pic niehh
giler gempak wa ckp sama lu..
sayer sangat teruja nengok gambo nie
wahhhhhh sgt suker
nak LIKE banyak2 tp xley ..hahhahaha


okies nie gambo dari encik director Si Awal


layanzzz

















hahh tantekkk kn pic niehhh ;)

credit to Photographer/Editing : Si Awal
okiess stakat nie ini jer lah pic yg ader..
if ade lg iena publish eyyhh tu pun kene mintak kebenaran Encik Director Si Awal dulu...

ade lagi pic dr apit..ahhahaaha tunggu mintak kebenaran tuan nyer gambo lu bru publish eyy ;)

okiess sumer..
insyaallah mood okay belog ini kembali aktif setelah lame tak menupdate belog diatas sebab2 yg x dpt nk d elakkan
ceh ceh ahahaha sungguh poyo ini tuan belog yaa
;)


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve