Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Monday, April 23, 2012

Program Gotong-Royong Menaiktaraf Rumah Perlindungan Kanak2 (H.I.V.)


Program ini dijalankan seharian.Daripada pagi sampailah malam tapi cik iena tak dapat hadir pd sebelah pagi sebab cik iena ade photoshoot dgn Butik Mama.So cik iena dtg selepas photoshoot habis.Balik rumah mandi2 dlu..bru pergi sane..

Ruginye tak dpt join pagi tu..best je tgk pic dorang bergotong royong menaiktaraf rumah perlindungan kanak2 HIV.
Pic nie cik iena amek dr FB abg Naga

































ade bnyk lg pic
blh tgk kt fb abg naga

Nie kt bwh nie pic dr cik iena
hihi siket je sb dtg lewat kn
dtg mkn je
huhuuhu























Wokiess
setakat nie je dlu yer..
best sgt join 1 Charity
(^_~)









Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)

6 comments:

  1. wah byk nye pic.. hehe.. best kan join program mcm ni.

    ReplyDelete
  2. Join program mcm ni lah yg patut kita amalkan selalu..banyak sungguh gambar ni ye haha ^_^ cute je tudung pink tu..salam kenal jugak dr Dunia Realiti :)

    ReplyDelete
  3. hehe salam kenal :)
    insyaallah cik iena akan sentiasa join program mcm nie
    :)

    ReplyDelete

Facebook Comment