Lip Ice Dari Mentholatum Sdn Bhd Dah Dapat



Sebelum ni cik iena pernah buat entry mengenai lip ice percuma dari mentholatum.Selepas isi form tersebut cik iena dapat lip ice tersebut.Ala comel sgt..Berangin2 je rase bile pakai kan(^_~).
Ada diantara rakan blogger yg singgah blog cik iena & say thanks utk info mengenai lip ice percuma nie sb mereka dh pun dapat lip ice nie.
Cik iena dapat 2 minggu yg lepas tp baru nak publish (^_~)


Jom tgk lip ice comel nie









Opss layan kan ajer owner blog yg gegewdik bergambar




mcm nie cara nye yer pki lip ice
(^_~)


Hahahah mate cepetttttttt
bru bgn titun


heppp x abes2 lg berposing
syok sndri
(^_~)



lalallaaaaaa
kecik je kn lip ice nie
comel
senang nk bwk kemane2
and awassss
senang tercicir juge
haha


akhir sekali nk kesan yg sgt best
tenyeh lip ice nie cm nie
hahahahahaa



Okiessss
Daaaaaaaaaaaaaaaaa





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)


6 comments:

  1. ehehe lipice nye kecik comel je..tp tuan yg pakai tu berposing sakan bukan main lagi ye ^_~

    ReplyDelete
  2. Saya pun da dapt lipice tu,saya tau pon daripada blog cik iena jugak...tapi saya x tengok lagi sebab saya kat hostel,bende tu pos kat rumah...comel je lip ice tu rupenye~
    #saya dah vote cik iena hari ni :)

    ReplyDelete
  3. hiihi comel kn lips ice nie
    ahahah tuan belog yg over

    ReplyDelete
  4. eh comel jew lip ice ni.. npew ara xtaw dia nk bg pwee.. T_T

    ReplyDelete
  5. hihi dh lame dh nie
    dlm sebulan lepas akak isi form tu:)

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve