Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, May 30, 2012

www.careeron9.com

www.careeron9.com Merupakan sebuah Portal mengenai Jawatan-jawatan Kosong .
Portal ini akan mengiklan kan tentang jawatan kosong yang ada.Disamping itu portal ini juga memberikan tips tips kepada umum bagaimana untuk menghadiri sesi temuduga.

Kepada anda-anda diluar sana yang masih belum mempunyai pekerjaan atau ingin mencari pengalaman baru untuk bekerja ditempat baru.Anda boleh lah melayari www.careeron9.com



Teristimewa Untuk Blogger-blogger ,www.careeron9.com ingin memberi hadiah buat anda
RM200 Mungkin bakal milik anda.

dan
cik iena blogwalking dekat blog aen comel dan jumpe mengenai GA nie
and
cik mimi  plak ade inform cik iena..dia komen kt blog post cik iena(^_~)
mekasih dear:)
cik iena dah buat tugasan nie
If korang tau dari cik iena hope korang inform ler blog cik iena ni yer
(^_~)



Cik iena nak tag anda2 yg sedang baca entry ini 
Terutama sekali 
anda2 yang tersenarai dibawah
(^_~)

  1. http://bertuahx.blogspot.com
  2. http://storycikhoneybee.blogspot.com
  3. http://dayang73.blogspot.com
  4. http://juzzkstuffz.blogspot.com
  5. http://liltingmelody.blogspot.com
  6. http://testingsaja-saja.blogspot.com
  7. http://pnatnyetaip.blogspot.com
  8. http://dhirastories.blogspot.com
  9. http://wirdword.blogspot.com
  10. http://nurdinifarzanah.blogspot.com


Anda2 yg d tag diatas
dan anda2 yang cik iena blogwalking  blog anda dan tag beserta tinggalkan link


dan anda yg baca !!!!!!
jom la join:)

hihi if korang ade contest nk tag cik iena

tag jer
insyaallah ade mase cik iena akn buat tugasan tu & cik iena takkan lupe inform nama korang as referral(^_~)













♥♥ Info Menarik ♥♥














Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)

15 comments:

  1. wah!!! Tak tidur lagi.. ^_^.. terima kasih tag tadi..

    ReplyDelete
  2. thx sys . btw , meyh join GA ain plakk lhaa . hehe

    ReplyDelete
  3. cik iena,
    iema da lme join...
    gud luck ye ^^

    ReplyDelete
  4. thanks kak iena inform about the contest.. btw fara dah join.. =)

    ReplyDelete
  5. thanks tag saya..inshaallah kalau ade mase saya join :)

    ReplyDelete
  6. good luck cik iena.^_<
    tima kasih ye tag zana :D

    ReplyDelete
  7. tq ye cik iena coz jmput sy join..masih smpat lg ke?huhuhuu..apapun gud luck utk cik iena..

    ReplyDelete
  8. Ma kaci Kak Iena jemput sy join tapi tak sempat sy join..dah tutup :(

    ReplyDelete
  9. akk tak rajin nak join giveaway la.selalu tak sempat..

    ReplyDelete
  10. tak sempat nak join .. baru bukak blog,agak busy ...

    ReplyDelete

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA