Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo

SkyNet Courier Shipment Tracking


Pernah tak korang ada masalah dengan skynet nie ? cik iena ada beli barang dgn groupon. Pihak groupon kata dah pos, dia bagi tracking number 
bile cek dekat website skynet , dah "out for delivery" since monday 
yang pelik nya kat rumah tu ade je org, 
kenapa barang tak sampai kan 
pelik betul cik iena call skynet. 
dia cakap kedua2 barang cik iena masih ade dgn dorang, 
belum keluar buat penghantaran lagi 
cik iena bg tau dia dalam sistem tulis monday n tuesday
 status dia "out for delivery"
 budak tu cakap ouh tak tak 
tidak cik ,dalam sistem yang saya cek barang cik 
masih belum keluar untuk penghantaran 
hari ini dijangka keluar untuk penghantaran 
so ape guna shipment tracking tu yer 
yang masuk data tu masuk ikut sesuka hati je ke ???? 
 
 
sebelum cik iena call, hari rabu takde ape2 status. 
cik iena call pkl 10.54 pagi, 
pkl 11.01 AM dh update status "out for delivery" 
hope dapat lah barang hari ni 
 lepas ni kalau beli barang online 
kene tanya dlu pakai courier ape 
kalau skynet tak mo beli 
T___T





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)


2 comments:

  1. Human-powered - this is the most common in developing and under-developed countries because of several factors like savings on cost, accessibility of location, physical exercise and environmental reasons. accountants in Sheffield

    ReplyDelete
  2. Some companies that provide Courier Service have less than desirable or questionable practices. Your Courier is the front line between your business and your customers. Understanding some of the fundamentals in making decisions for which Courier Company you use will be one of the most important things your company needs to be aware of. Your best arsenal to prevent a poor company image with delivery of your products is to be informed of many of the less than desirable practices for Courier Service some of the companies perpetrate and to learn what the industry's best practices are. nationwide couriers

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve