Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, June 11, 2014

SkyNet Courier Shipment Tracking


Pernah tak korang ada masalah dengan skynet nie ? cik iena ada beli barang dgn groupon. Pihak groupon kata dah pos, dia bagi tracking number 
bile cek dekat website skynet , dah "out for delivery" since monday 
yang pelik nya kat rumah tu ade je org, 
kenapa barang tak sampai kan 
pelik betul cik iena call skynet. 
dia cakap kedua2 barang cik iena masih ade dgn dorang, 
belum keluar buat penghantaran lagi 
cik iena bg tau dia dalam sistem tulis monday n tuesday
 status dia "out for delivery"
 budak tu cakap ouh tak tak 
tidak cik ,dalam sistem yang saya cek barang cik 
masih belum keluar untuk penghantaran 
hari ini dijangka keluar untuk penghantaran 
so ape guna shipment tracking tu yer 
yang masuk data tu masuk ikut sesuka hati je ke ???? 
 
 
sebelum cik iena call, hari rabu takde ape2 status. 
cik iena call pkl 10.54 pagi, 
pkl 11.01 AM dh update status "out for delivery" 
hope dapat lah barang hari ni 
 lepas ni kalau beli barang online 
kene tanya dlu pakai courier ape 
kalau skynet tak mo beli 
T___T





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA