Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday, June 8, 2014

Hangout with adik-adik di hujung minggu


 
Yeay akhirnya dpt jugak keluar dengan cil lyn kita nie.
Dah lama dah plan nak jumpa adik cik iena nie tp tak jumpa2.
Masing2 bz kan. Sorang free sorang bz.

Actually bukan adik kandung tapi dah rapat dgn dia anggap mcm adik je 
(^_~)
lynn pun rapat jugak dgn family cik iena.
Kenal dengan lynn ni masa cik iena menyewa bilik masa mula2 kerja kat KL dolu dolu
hihi walau pun kami da berpindah2. Dah tak duduk sama rumah tapi relation kami tetap closed macam dlu (^_~)
 
 
Cik iena n adek sampai awal
cam bese nak bg lynn terbako
kami selfie dlu n wassap pic kt lynn 
hihi
 
yukk selfie
 
 
selfie.. hihi yg nie tak pakai lense



okies yg ni pakai wide lense kat henset haha

okies yg ni pakai wide lense kat henset haha

yg ni tak pakai wide lense,

yg ni tak pakai wide lense,
 Lepas je cik lynn sampai
kami makan dulu
lapar okeyh
makan dekat wawan cafe berjaya times square je
tu tahap lapo bebenor
malas jalan, nampak kdai makan yg ade. 
belasah je 
(^_~)



jom layan pic yg diambil dgn  monopod
(^_~)
 



















 
nie nak makan ke nak berselfie ni kan
bnyk btoi amek gambo
 
(^_~)
 
Wokies, selesai makan, ape lagi jalan2 la
shopping 
(^_~)
 
Lepan shopping baju, skirt n beg
dkat ts kami pergi sungei wang pulak

jalan punye jalan
terberkenan dgn heels nie
tapi laen yg berkenan laen yg beli
sb yg terbekenan tu
heels tu xde size cik iena
lupe plak nak amek pic heels tu
kalau tgh shopping henset memang tolak tepi
(^_~)
tumpukan perhatian pada shopping je haha
 
ni heels yg cik iena beli
tp beso jugak
patut nye size 36 tp xde
haha beli la size 37
beso siket je
yg satu lg tu xde size 36 n 37, yg ade 38
beso sangat tu
 








haha dah banyak da heels
sebulan satu
pakainye time fashionshow and photoshoot je.
heels 5 inc pakai hari2 sakit pinggang woo
 
kat sungei wang tak jalan lama
haha duit da benyak terbang kat ts
terbang lagi dkt sg wang haha pitam
 
stop jalan2 
kalau tak habis shopping lg
da penat jalan mesti lapo kan
haha
makan ler ape lg kan
makan kat mcd je
 
 
 


huhu shopping sakan. dlm beg tu pun barangan shopping

da penat shopping, makan
balik ler kan.
 
Sampai je umah g kedai dlu beli lauk tuk masak esok
cik iena suka masak n bawak bekal g opis
beli2 lauk pastu adek teringin makan macaroni mlm nie
beli la n masak
jemput makan
 

 

Alhamdulillah da kenyang
Banyak btl makan hari nie
selesai makan update blog
pasni nak sambung jahit manik baju wedding customer







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)

2 comments:

  1. makaroni tue mengancam selera betullah. simple tapi nampak sedap. :)

    ReplyDelete
  2. hihi simple tu yg sedap kan :)
    lagi2 masak sndri (^_~)

    ReplyDelete

Facebook Comment