Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, January 22, 2015

COSMIC SILK JALAN TUNKU ABDUL RAHMAN


Kedai yang baru dibuka bersebelahan pusat membeli belah sogo . Kedai ini menjual pelbagai jenis tudung dan pakaian dengan harga yang berpatutan.
Bagi cik iena harga nya cukup murah . Harga lebih kurang Muaz Textiles dengan kualiti yang lebih sedikit dari Muaz Textiles.

COSMIC SILK JALAN TUNKU ABDUL RAHMAN

Kalau nak shopping kat sini pun memang selesa . Kedai nya tiga tingkat . Masih baru lagi dan masih tidak mempunya papan tanda kedai.
Kalau nak pergi kedai ni sebelah sogo, bersebelahan kedai Alia and Gulatics Silk House .

COSMIC SILK JALAN TUNKU ABDUL RAHMAN
Sebenarnya ini carita hujung tahun lepas . Tuan empunya kedai mintak cik iena tolong promote kan kedai nya .
Tapi cik iena ni sibuk . Bila tengok-tengok gambar baru teringat. Maap encik, nama pun cik iena dah lupa dah.

Okay jom tengok gambar masa cik iena membeli belah di Cosmic Silk.
 
COSMIC SILK JALAN TUNKU ABDUL RAHMAN

COSMIC SILK JALAN TUNKU ABDUL RAHMAN

COSMIC SILK JALAN TUNKU ABDUL RAHMAN

COSMIC SILK JALAN TUNKU ABDUL RAHMAN



COSMIC SILK JALAN TUNKU ABDUL RAHMAN

COSMIC SILK JALAN TUNKU ABDUL RAHMAN


Bersama tuan kedai,
maap cerita lama so cik iena lupa nama.
Encik ni memang peramah
Maaf gambar blur tapi nak tunjuk jugak


COSMIC SILK JALAN TUNKU ABDUL RAHMAN

COSMIC SILK JALAN TUNKU ABDUL RAHMAN


 





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment