SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN ke 25



Ceritera dua minggu yang lepas . Selamat ulang tahun kelahiran yang ke 25 deknor. Satu-satunya adik perempuan cik iena.
Semoga dikurniakan iman yang sempurna, akhlak yang terpuji, pekerti yang mulia, umur yang bermanafaat, rezeki yang halal, ilmu yang berguna, jodoh yang membahagiakan, hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat.
Semoga dapat kerja hehe.


SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN ke 25 ADIKKU

Seperti biasa setiap hari kelahiran adik keluarga sekurang-kurangnya akan ada kek untuk di potong.
Walaupun tak de majlis tetap ada kenangan tanda kasih sayang okay.

Mesti deqnor sedih 9 Januari 2015, dah malam dah tak de kek pun. Mak pun tak bakar kek kan (^__~)
Sekali kakngah nya balik kampung malam tu jugak hari jumaat selepas kerja. Bawa kek kegemaran Choclate Indulgent Secret Recipe.
Okay tak banyak gambar diambil sebab balik mengejut bawak kek. Tuan punya cake taknak gambar diambil sebab tak pakai tudung.





SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN ke 25 ADIKKU
lilinn 24 tu mak tambah, mak asyik lupe setahun umur anaknye haha

SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN ke 25 ADIKKU
adik bongsu yang excited nak tiup lilin

SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN ke 25 ADIKKU
macam birthdau dia pulak

SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN ke 25 ADIKKU
setiap kali potong kek, setiap kali tu birthday dia

SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN ke 25 ADIKKU
ehh anak buah cik iena merajok. dia pun nak tiup jugak

SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN ke 25 ADIKKU
suka dia dapat tiup lilin, adik pulak muka tak puas hati

HEhe ni gambar keesokan nya
birthday girl mintak belanja KFC

SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN ke 25 ADIKKU
with adik lelaki bongsu

SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN ke 25 ADIKKU
with birthday girl
Nota Blog : Untunglah ade kakak yang masih single . Cik iena tak sempat nak merasa duit kakak sebab dia kawen awal bebenor haha . Habis sekolah kawen terus. Cik iena pulak belajar. Pada cik iena Education First (^_~)





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve