URBEAN CAFE AVENUE K



URBEAN CAFE AVENUE K
Ceritera 8 Januari 2015 , sebelum cik iena pergi program kerja amal di bank muamalat jalan melaka cik iena makan malam bersama rakan pejabat di Urbean Cafe
Avenue K . Cik iena balik kerja dalam pukul 8 malam, cik iena and sharul ain cari tempat-tempat menarik dan best untuk makan di Avenue k, Sampai dekat satu kedai ni,
Urbean Cafe , punya lah peramah staff dia , mempromosikan menu-menu mereka.

Bila dia cakap Menu sekian sekian perlu cuba memang sedap. Cik iena tanya are you sure sedap ?
Kalau tak sedap macam mana ?. Dengan yakin nya dia cakap saya sure sedap.

Cik iena pun malas fikir banyak. Cik iena makan lah dekat situ...
Linguine Al Olio adalah menu yang dicadangkan . Cik iena pun order
Linguine  tu bahasa itali yang membawa maksud pasta.

Okay jom tengok macam mana rupanya Linguine Al Olio ni
URBEAN CAFE AVENUE K
 URBEAN CAFE AVENUE K 
Nyummyyy
Alhamdulillah
Hasilnya
URBEAN CAFE AVENUE K 
Kosong pinggan cik iena
tandanya sedap okay
Cik iena ni jenis kurang makan. Kalau tak sedap lagi lah tak sentuh.
Kalau dah Licin tu memang Highly recomended by cik iena


Okay jom tengok gambar yang sempat cik iena ambil
 
URBEAN CAFE AVENUE K

URBEAN CAFE AVENUE K

URBEAN CAFE AVENUE K

URBEAN CAFE AVENUE K

URBEAN CAFE AVENUE K

URBEAN CAFE AVENUE K

URBEAN CAFE AVENUE K


Yang ni menarik, rasa macam dekat korea pulak. pergi kedai makan dia akan bagi air masak percuma.


URBEAN CAFE AVENUE K

URBEAN CAFE AVENUE K

URBEAN CAFE AVENUE K

URBEAN CAFE AVENUE K





URBEAN CAFE AVENUE K

URBEAN CAFE AVENUE K

URBEAN CAFE AVENUE K

URBEAN CAFE AVENUE K





URBEAN CAFE AVENUE K

URBEAN CAFE AVENUE K

URBEAN CAFE AVENUE K

URBEAN CAFE AVENUE K
 
selesai makan cik iena pun ke bank muamalat jalan melaka untuk aktiviti kerja amal bersama NGO 1charity.  Kedai ni terletak berhampiran Chat Time Avenue K , dekat2 dengan LRT KLCC.
 
Nota Blog : Wah bertubi tubi update blog cik iena ni, ni sebab nak delete gambar dalam phone. Baru sedar rupanya masih banyak gambar dalam handphone yang tak update dalam blog lagi (^_~)
Sambil-sambil buat kerja di malam hari dekat pejabat ni sambil sambil update blog.





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog