Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday, February 3, 2015

QASEH BAKED MACARONI



Kepada penggemar Cheesy baked macaroni, anda boleh merasakan Cheesy baked macaroni bercitarasa melayu yang agak pedas yang diberi nama Qaseh Baked Macaroni. Anda boleh dapatkan Qaseh baked macaroni dengan whatsapp Puan Erna di talian 0196611405



QASEH BAKED MACARONI

QASEH BAKED MACARONI


QASEH BAKED MACARONI
Sungguh menyelerakan Qaseh BAked Macaroni
Untuk pengetahuan pada asalnya cik iena memang tak makan daging lembu . Kebelakangan ni selalu dapat invitation blogger food review cik iena kene lah belajar makan kan . Tak de alahan pun cuma tak makan je . Tapi Qaseh Baked Macaroni ni bila cik iena makan memang sedap sampai cik iena tak terdetik dihati yang cik iena tengah makan ni daging lembu . Rasa dia memang sedap . Sebelum ni cik iena tak suka makan daging lembu sebab ada rasa macam hanyir macam bau lembu. Dah lembu memang bau lembu lah kan . Tapi tak tau lah yang ni cik iena boleh makan pulak . Mungkin cheese yang banyak tu membuat kan cik iena lupe itu daging lembu .

Okay lepas in kalau nak makan daging cik iena kenelah makan Qaseh Baked Macaroni (^_~)


Pada yang berminat Sila Hubungi Puan Erna di talian 0196611405
IG : qaseh_bakedmacaroni
FB : Qaseh Home Cook 
Fanpage : Qaseh Baked Macaroni 
 
Nota Blog : Tuan empunya blog lupa nak selfie sambil makan Qaseh Baked Macaroni. Sedap sangat makan sampai lupa dah Licin (^_~)

Jemput Singgah : www.ienaeliena.com/2015/02/baked-macaroni-in-the-making.html








Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment