The Best Design & Printing Services - www.myprintworkz.com


Alhamdulillah servis sangat memuaskan dan sangat pantas. Sebelum ni cik iena ada email syarikat lain untuk simple design and print name card untuk blogger tapi dah dua minggu masih tidak mendapat balasan. Terdapat dua syarikat yang dihubungi yang mana ianya syarikat Melayu. Isnin lalu 23 hb Feb 2015 cik iena email www.myprintworkz.com, memang pantas mereka reply email. Cik iena buat pesanan hari isnin, pukul 10.30 pagi khamis dah sampai pejabat. Harga pun berpatutan.
model iena eliena name card, blogger iena eliena name card

Macam ni lah servis yang diharapkan. Cukup menghampakan dua tempat yang cik iena email yang tidak menjawab email cik iena. Okay mana-mana kawan blogger atau mana-mana kawan-kawan lain yang memerlukan perkhidmatan design and print boleh lah terjah www.myprintworkz.com 
Tak perlu ke kedai, dunia di hujung jari je sekarang. Klik klik bayar and terima barang. Mudah kan. Jimat masa dan tenaga (^_~)

model iena eliena name card, blogger iena eliena name card

Selain name card, banyak lagi perkhidmatan yang ditawarkan.

Ni nak bagi tau, dorang charge RM10 je untuk custome design yang simple macam ni, tak mahal pun.
Kalau ikut template yang sedia ada tiada kene bayaran untuk design. Hanya bayar harga kad dan Postage sahaja .


 

model iena eliena name card, blogger iena eliena name card

model iena eliena name card, blogger iena eliena name card
 
Okies , cik iena tunjukkan order cik iena yer
Mudah sangat nak beli dekat sini . Cik iena sangat berpuas hati.
 
model iena eliena name card, blogger iena eliena name card


model iena eliena name card, blogger iena eliena name card

model iena eliena name card, blogger iena eliena name card

Okay lepas ni pergi event takde la segan-segan silu lagi sebab takde name card.
Selalu pergi event , blogger-blogger akan bagi name card. Cik iena segan cik iena takde pun.
Saya blogger newbie hehe takde name card . Diatas nasihat top blogger kiter  +Bro Framestone  ,
cik iena pun buat lah name card .

okay lepas ni dengan muke comel nye iena akan bagi name card iena 
 
(^_~)

iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


4 comments:

  1. there is another online apparel printing company named maker workshop
    doing similar things

    ReplyDelete
  2. Thanks for your post. I’ve been thinking about writing a very comparable post over the last couple of weeks, I’ll probably keep it short and sweet and link to this instead if thats cool. Thanks. חולצות מצחיקות לחתונה

    ReplyDelete
  3. Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly that love and read more on this topic. If possible, such as gain knowledge, would you mind updating your blog with additional information? It is very useful for me. הדפסה על מוצרים בירושלים

    ReplyDelete
  4. The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought you have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you werent too busy looking for attention. הדפסה על מוצרים פתח תקווה

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve