Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, March 6, 2015

Cosmoderm Sunscreen & Cleansing Milk



 Cosmoderm  Sunscreen & Cleansing Milk
 
Yeayy barang cosmoderm dah sampai. Cik iena suka beli online je (^_~)
beli dekat /www.cosmoderm.com.my
Cik iena beli  Sunscreen & Cleansing Milk
Cik iena memang suka pakai Sunscreen cosmoderm, 
skin kita nampak flawless je, tak perlu edit2 gambar nak bagi muka flawless 
(^_~)
And lagi satu untuk remove make up cik iena suka guna Cleansing Milk cosmoderm
sebelum cuci muka, sapu kan muka Cleansing Milk ni, usap2
kemudian lap dengan kapas.
Selepas itu baru lah cuci muka
Kulit akan lembut macam kulit baby.
Kalau tak percaya cuba lah.
Masa cik iena buat facial minggu lepas pun
kakak tu cakap kulit iena licin dan lembut senang nak buat facial
(^_~)
Okies jom tengok pon pon
posmen dah sampai hantar parcel
 
 Cosmoderm  Sunscreen & Cleansing Milk

 Cosmoderm  Sunscreen & Cleansing Milk

 Cosmoderm  Sunscreen & Cleansing Milk

 Cosmoderm  Sunscreen & Cleansing Milk

 Cosmoderm  Sunscreen & Cleansing Milk

 Cosmoderm  Sunscreen & Cleansing Milk

 Cosmoderm  Sunscreen & Cleansing Milk

 Cosmoderm  Sunscreen & Cleansing Milk
 

 
Perfect Sunscreen  Mempunyai 10 manfaat:
  • Memudarkan parut
  • Mengurangkan garis halus
  • Memudarkan jeragat
  • Menyembuhkan parut
  • Mengunci kelembapan
  • Meneutralkan radikal bebas
  • Meratakan tona kulit
  • Menganjalkan kulit
  • Membantu mencerahkan kulit
  • Memberi perlindungan dari sinaran UVA dan UVB dengan SPF35 PA+++
 
• Losyen Pembersih muka yang lembut serta berkesan, bebas sabun dan larut air. Mampu membersihkan kotoran persekitaran serta kesan solekan dari kulit muka dengan sempurna tanpa meninggalkan saki-baki dan menghasilkan kulit yang rasa halus dan licin bak sutera.

iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment