Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday, March 31, 2015

Online Shopping Sephora di Zalora Sebelum GST


Online Shopping Sephora di Zalora Sebelum GST

Isu GST hangat di perkatakan, cik iena tidak melepaskan peluang untuk membeli barangan make up untuk kegunaan job make up cik iena. Cik iena memang suka shopping barangan make up di Sephora kerana pelbagai jenama make up boleh di dapati di sephora. Memandangkan 1 April hanya tinggal beberapa jam sahaja lagi. Cik iena mengambil keputusan untuk membeli secara online di ZALORA .


Online Shopping Sephora di Zalora Sebelum GST

Wah cepatnye my order has been shipped.
Tak sabar nak dapat
(^_~)

Online Shopping Sephora di Zalora Sebelum GST


cik iena  tak beli banyak pun, dua item sahaja sebab bulan yang sama march cik iena dah restock banyak barang make up(RM500 ++)
Minggu baru ni mekap kak lieya baru cik iena sedari. Make Up cik iena penuh box make up yg besar bertingkat-tingkat tu. kalau tak susun betul memang tak muat lah.
Jumlah nilai make up dalam tu lebih dr 2K


Nota Blog : Harga perkhidmatan make up berkemungkinan akak dinaik kan selepas GST . Kene tengok ape yang naek nanti . Minyak ? tol? barang make up confirm naek. cik iena pulak guna imported make up.huh pitam mak jemah pasni beli mekap ratusan plus dengan kenaikan harga secara sengaja sebelum GST dan caj GST. huh Ouh Malaysia Tanah Air ku

 Senarai 139 Produk Kecantikan dan Kesihatan Dikenakan GST

Eh ni beli semalam 30 April 2015,  
Thanks Zalora sebab bagi cik iena voucher RM100

iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment