Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Monday, April 20, 2015

Selfie untuk Curi Gambar orang Depan



Selfie untuk Curi Gambar orang Depan

 Sebenarnya mereka ambil gambar homeless tapi cik iena dah pesan homeless tak suka gambar diambil, so kene pandai-pandai ambil gambar. Salah satu cara adalah begini. Konon-konon nak selfie tapi sebenarnya ambil gambar orang depan haha

Comel sangat tengok telatah pelajar-pelajar UPSI ni .
Mereka perlukan gambar untuk laporan mereka . Nak tak nak terpaksa lah kan
(^_~)

http://www.ienaeliena.com/2015/04/feed-homeless-programme-with-upsi.html


Nota Blog  : Kalau nk buat aksi begini jangan lupa off flash okay, cik iena pernah terlupe off flash opss kantoi amek gamba orang depan haha :)
Masa tu tgh tolong kawan office ambilkan gambar awek cun di Avenue K..
Nakai naaaaa.. ouh cik blogger



iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment