Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, May 13, 2015

Monster's Crazy Crunchy Versi Rainbow





Kepada penggemar coklat anda harus mencuba Monster's Crazy Crunchy Versi Rainbow  atau lebih dikenal dengan Nama MCC  Rainbow . Sedikit info untuk anda, Pemilik MCC merupakan usahawan muda Melayu yang juga merupakan seorang blogger . Seorang  pemuda yang rajin bekerja , peramah dan juga tidak sombong.

Encik ST


IG : encikst
FB : Encik ST


Monster's Crazy Crunchy Versi Rainbow


Monster's Crazy Crunchy Versi Rainbow

Okay berbalik pada MCC, terdiri daripada Gabungan coklat dan rainbow rice yang rangup, sedap dan senang di gaul .  Untuk menikmati coklat yang lebih cair dan sedap anda perlu merendamkan bahagian penutup dengan air panas untuk seketika. Meh cik iena tunjukkan


Eh sebelum tu mestilah selfie dengan MCC dulu kan


Monster's Crazy Crunchy Versi Rainbow

Okay jom tengok macam mana nak cair kan lagi coklat supaya lebih menikmati keenakan coklat dan rainbow rice

Haa korang kene rendam macam ni tau,
Tak perlu berejam-rejam
seminit dua dah cukup
(^_~)

Monster's Crazy Crunchy Versi Rainbow

Selepas direndam dengan air panas, anda perlu lapkan penutup terlebih dahulu dan kemudian buka penutup tersebut
 

Taraaaaaaaaaa
Tu dia coklat dah cair


Monster's Crazy Crunchy Versi Rainbow

Lepas tu Suapkan pada insan tersayang hahaha
ehh ni adik bongsu cik iena
Manja dengan kakak dia nie,



Monster's Crazy Crunchy Versi Rainbow


suap sekejap je lepas tu dia rasa sedap.
Dia terus ambil nak makan sorang 
T_____T



Monster's Crazy Crunchy Versi Rainbow

Monster's Crazy Crunchy Versi Rainbow


Monster's Crazy Crunchy Versi Rainbow

Ini budak kene denda lap lantai sebab dia makan sungguh rakus,
kotor lantai


Monster's Crazy Crunchy Versi Rainbow

Nasib baik lah kakak nya dah merasa dulu sebotol,
okay ni gambar kerakusan si kakak pulak
(^_~)


Monster's Crazy Crunchy Versi Rainbow


Ehh adik naqib kakngah nak suapkan kakngah lah,
nyummmyyyyy



Monster's Crazy Crunchy Versi Rainbow

Aummmmmmmmm

Monster's Crazy Crunchy Versi Rainbow


Ehhh ketepi semua che tom nak selfie dengan MCC


Monster's Crazy Crunchy Versi Rainbow





Monster's Crazy Crunchy Versi Rainbow


Harga 1 Jar RM 7

Okies kalau nak order boleh hubungi :-

Hotline MCC : 013 889 0044 ( whatsapp )

web : www.crazycrunchy.com/pengedar

Facebook : https://www.facebook.com/CrazyCrunchyOfficial

Instagram : https://instagram.com/crazycrunchyofficial

Pada anda yang telah mencuba jangan lupa upload gambar dengan harshtags di bawah
anda juga boleh melihat feedback-feedback pelanggan dengan harshtag di bawah

IG #crazycrunchyrainbow

IG #crazycrunchy

IG #monsterfood


iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA