Homemade : Biskut Hello Kitty RM28 / 50 pcs



Homemade Biskut Hello Kitty Rm28 / 50 pcs

Kepada penggemar hello Kitty jom dapatkan biskut hello kitty yang comel lagi sedap ni . Pada yang ada anak-anak atau cucu-cucu perempuan pasti anak-anak atau cucu-cucu anda suka kanya . Bila cik iena tengok kecomelannya rasa sayang nak makan pun ada Tapi cik iena tetap kene makan sebab nak mencuba rasanya . Biskut ni walaupun besar iainya sedap okay tak muak.

Homemade Biskut Hello Kitty Rm28 / 50 pcs




Alahai kreatif betul buat biskut ni, mak cik iena pun dah request nak biskut ni tuk raya . Comel sangat. Cik iena nak buat tapi masih tak jumpa acuan hello kitty. takpe tahun ni beli je (^_~)

Untuk tempahan boleh hubungi
sms/call/whatsapp
Atiera Ariatie
 
0172800953
 
 HARGA
 
RM28  / 50 pcs 


Nie aksi orang tua dapat makan biskut hello kitty yang comel

Homemade Biskut Hello Kitty Rm28 / 50 pcs

Homemade Biskut Hello Kitty Rm28 / 50 pcs

Homemade Biskut Hello Kitty Rm28 / 50 pcs


iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


1 comments:

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog