Photobook Berharga RM69 Dengan Harga RM2


Photobook  Berharga RM69 Dengan Harga RM2

 
 
Berita gembira buat peminat photobook, kali ni Pixajoy Photo Book nak bagi harga RM2 untuk photobook yang berharga RM69.
Jadi kita Jimat 97 % .
Pada yang dah tau macam mana nak beli voucher boleh teruskan membeli pada yang masih belum tau cik iena tolong tunjukkan caranya yer.
Mula-mula korang kene beli voucher nie dulu. Dalam masa 3 hari Pixajoy Photo Book akan email voucher code . Voucher code ni yang korang perlu guna masa nak check out order.
Ha yang tu kalau ada yang tak tau cara nya nanti cik iena buatkan tutorial juga okay.


Untuk pengetahuan voucher ini hanya sah dibeli sehingga tarikh esok iaitu 11 September 2015 dan satu voucher code untuk satu akaun sahaja . Untuk print gambar selepas beli voucher tu pula cik iena tak pasti lagi tapi biasa nya tarikhnya bukan dua tiga hari dari tarikh pembelian . Kebiasaannya lah , tak tau pula dengan Pixajoy Photo Book sebab ni pertama kali berurusan dengan Pixajoy Photo Book.
Apa-apa nanti cik iena akan update kalau dah dapat email voucher code tu.

Yang penting korang beli voucher ni dulu. Trust me, cik iena memang banyak beli voucher photobook daripada pelbagai company ahaa.
Semua nya berbaloi2. Kita dapat dengan harga murah siapa tak nak kan . Just Grab je orang nak bagi murah siapa lagi nak bagi kan . Ehhh Tapi make sure jangan sia-siakan pembelian anda tau.
Jangan lupa print gambar tu dan gunakan voucher tersebut.
Baru-baru ni cik iena dah beli 700 keping gambar 4R dari photobook berharga RM0.10 sekeping dengan menggunakan voucher dan 11 buah photobook dari photobook,photobookmart dan juga fotozoom. Kesemuanya adalah menggunakan voucher . Gambar 4R dah hantar print, dah ada yang dah terima gambar . Tinggal berbaki 100 keping masih dalam proses pemilihan gambar dan 11 photobook masih dalam proses pemilihan gambar. memandangkan tarikh print dia ada yang sampai hujung tahun so cik iena boleh rilek-rilek dulu :)


Okay jom tengok caranya

Mula2 masuk link ni
 
 
http://www.logon.my/mini-softcover-6-x-6-photo-book-36-pages1.html 
 
Akan keluar page ni 
Photobook  Berharga RM69 Dengan Harga RM2
klik BUY NOW
 
 
 
 
Photobook  Berharga RM69 Dengan Harga RM2
haaa korag kene la login dlu
 
 
 
Photobook  Berharga RM69 Dengan Harga RM2
jangan terkejut, harga tu RM69, masukkan voucher code di bahagian bawah kiri kemudian klik apply coupon. voucher code dia sama je semua tapi limit utk satu akaun sahaja --> RM2PHOTOBOOK




 
 
Photobook  Berharga RM69 Dengan Harga RM2
selepas klik apply coupon harga pun dah berubah, grand total RM2 , kemudain klik NEXT
 
 
 
Photobook  Berharga RM69 Dengan Harga RM2
masukkan maklumat penghantaran




Photobook  Berharga RM69 Dengan Harga RM2
kemudian klik make payment

Photobook  Berharga RM69 Dengan Harga RM2
pilih online banking








Photobook  Berharga RM69 Dengan Harga RM2
cik iena pilih maybank2u

Photobook  Berharga RM69 Dengan Harga RM2
klik proceed

 Okay setelah membuat pembayaran RM2 ,
order success
dan korang akan terima voucher code dalma masa 3 hari selepas pembayaran



Sementara tu korang boleh lah usha2 macam mana nak buat photobook dekat 
Pixajoy Photo Book ni
Voucher code ni di guna masa kita nak submit order
pergi upload gambar untuk di print dulu ya
Cik iena prefer Online Editor

Tips dia yang paling penting jangan salah pilih jenis photobook nanti voucher tu tak valid
Make sure pilih

6" x 6" Square




 Ehhh Okay setakat ini dulu ye . Jangan lupa beli tau. Daaaaaaaaaaaaa. Nak sambung kerja (^_~)





 






iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com




0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve