Meadow Gold Ice Cream RoadShow

Meadow Gold Ice Cream RoadShow


Bersempena dengan perlancaran 4 perisa Ais Krim terbaru Meadow Gold . Pihak Meadow Gold telah mengadakan roadshow bagi  memperkenalkan perisa baru ini kepada rakyat Malaysia khususnya kepada penggemar Ais Krim. Cik iena berkesempatan untuk mengunjungi roadshow yang cukup meriah ini di Medan Mara baru-baru ini.



Meadow Gold Ice Cream RoadShow




MEADOW GOLD AIS KRIM MELANCARKAN EMPAT PERISA ENAK TERBARU

Meadow Gold Ice Cream RoadShow


Meadow Gold Ais Krim telah melancarkan empat perisa yang terbaru yang diperbuat daripada produk tenusu sebenar dan bahan-bahan asli yang berkualiti tinggi seperti kacang pecan dan bijian macadamia.



Meadow Gold Ice Cream RoadShow



Koleksi Ais Krim Mewah terbaru ini terdiri daripada empat perisa lazat iaitu Bold Chocolate Decadence, Delectable Caramel Pecan, Heavenly Macadamia dan Lush Red Velvet.
Slogan Meadow Gold adalah “Make Pleasure A Habit” bermakna Jadikan Kenikmatan Ais Krim Sebagai Suatu Tabiat. Meadow Gold Ais Krim  Dibungkus dalam tab premium 750ml dan dijual pada harga RM 21.90 / Tub di pasaran . Untuk pengetahuan anda bersempena roadshow yang sedang berlansung, terdapat harga promosi di tawarkan di roadshow-roadshow yang sedang di jalankan.



  Meadow Gold Delectable Caramel Pecan






 Meadow Gold Bold Chocolate Decadence









Meadow Gold Heavenly Macadamia





Meadow Gold Lush Red Velvet







Meadow Gold Ice Cream RoadShow
 

Koleksi ais krim ini boleh didapati di pasaraya-pasaraya utama di Semenanjung Malaysia.


Meadow Gold Ice Cream RoadShow



Khas buat anda yang menghadiri Roadshow ini , Pihak Meadow Gold menawarkan  harga istimewa untuk setiap tub Ais Krim Meadow Gold  . Untuk mengetahui harga promosi anda perlu hadir sendiri ke roadshow tersebut, yang pasti harga yang di tawarkan memang sangat berbaloi dan murah jika di bandingkan dengan harga pasaran


Harga Pasaran : RM 21.90




Meadow Gold Ice Cream RoadShow
Kemeriahan di roadshow medan mara



Meadow Gold Ice Cream RoadShow
Kemeriahan di roadshow medan mara



Meadow Gold Ice Cream RoadShow
Kemeriahan di roadshow medan mara





 



Selain daripada itu terdapat juga aktiviti menarik untuk pengunjung roadshow tersebut. Anda berpeluang untuk mencuba bermain puzzle dan anda juga boleh menyertai pertandingan SNAP & WIN yang dianjurkan oleh Meadow Gold. Kongsikan gambar menarik anda bersama ais krim gergasi di facebook dengan menyertakan harsgtag #‎MeadowGoldMY‬ ‪#‎MakePleasureAHabit‬  . Pemenang akan di pilih seminggu sekali.





 


Okay Jom tengok gambar lagi di FB cik iena

JADUAL ROADSHOW



Date Day Time Venue Address
10/1/2015 Thursday 9.00am-9.30pm Jaya 33 Jalan Semangat, Seksyen 13, 46200 Petaling Jaya, Selangor
10/5/2015 Monday 11.30pm-6.30pm Plaza Mont Kiara "NO.2, Jalan Mont’Kiara, 50480, Kuala Lumpur"
6-Oct Tuesday 11.30pm-6.30pm Bangunan Mara "MAJLIS AMANAH RAKYAT (MARA), Ibu Pejabat MARA 21, Jalan Raja Laut 50609 Kuala Lumpur"
7-Oct Wednesday 8.30am -6.30pm Dayabumi Complex "Jalan Sultan Hishamuddin 50050 Kuala Lumpur"
8-11 Oct Thursday - Sunday 10.00am-10.00pm The Curve "No.6 Jalan PJU 7/3, Mutiara Damansara"
13-Oct Tuesday 11.30am-6.30pm Tokio Marine "Menara Dion, 27, Jalan Sultan Ismail, 50250 Kuala Lumpur"
15-Oct Thursday 11.30am-6.30pm Menara Dialog "No. 15, 47810, Jalan PJU 7/5, Mutiara Damansara, Petaling Jaya"
17-Oct Saturday 11.30am -6.30pm KWC Kenanga Mall Jalan Gelugor, 55200 Kuala Lumpur
19-Oct Monday 10.00am-5.00pm IMU "No.126, Jalan Jalil Perkasa 19, 57000 Bukit Jalil, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur"
20-Oct Tuesday 11.30am -6.30pm NSTP "Jalan Riong, Bangsar, Kuala Lumpur, Malaysia"
21-25 Oct Wednesday - sunday 10.00am-10.00pm Empire "Jalan SS16/1, 47500 Subang Jaya, Selangor"
26-Oct Monday 8.30am-4.30pm Astro Bukit Jalil "All Asia Broadcast Centre, Lebuhraya Puchong-sungai Besi, 57000 Kuala Lumpur, Malaysia"
27-Oct Tuesday 11.30am -6.30pm Media Prima Berhad, Sri Pentas "No. 3. Persiaran Bandar Utama, Bandar Utama, 47800 Petaling Selangor"
28-Oct Wednesday 9.00am-6.00pm Jaya 33 "Jalan Semangat, Seksyen 13, 46200 Petaling Jaya, Selangor"
29-Oct Thursday 11.30am -6.30pm Wisma Scope International, Bukit Jalil* "No 2, Jalan Teknologi Malaysia, Taman Teknologi Malaysia, 57000 Kuala Lumpur"
3-Nov Monday 10.00am-5.00pm UTAR Sg Long "Jalan Sungai Long, Bandar Sungai Long, Cheras, 43000, Kajang, Selangor"


Untuk maklumat lanjut tentang Meadow Gold dan Sebarang perubahan jadual  roadshow yang bakal berlansung dan sedang berlansung , sila layari

Website :  www.meadowgold.my 
Facebook : MeadowGoldMY


 

Meadow Gold Ice Cream RoadShow
Last sekali selfie dengan adik, mekasih tolong amekkan gambar kakaknya yang sangat suka possing :)

 
Wokies sekian update untuk ceritera roadshow ais krim Meadow Gold :)
Nantikan review ais krim Meadow Gold dari cik iena nanti , nak tulis kat sini nanti jenuh korang nak scroll (^_~)
Jangan lupa tau datang roadshow ni dan dapatkan harga istimewa tu  plus join contest untuk menang hadiah dari Meadow Gold. Kali ni banyak roadshow yang akan di jalankan dan ada yang tempat berulang. So jangan lepaskan peluang tau. Beli ais krim mahal dengan harga murah hehe




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com




0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve