Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, February 17, 2016

CNY DINNER AT SPRING GARDEN KLCC - Lou Sang



Restoran Spring Garden yang terletak di Level 4 Suria KLCC merupakan restoran cina yang menghidangkan makanan Halal. Untuk anda yang ingin merasa masakan cina khususnya dan terutamanya buat anda yang bekerja dengan syarikat cina yang ingin mengadakan jamuan makan ataupun anda yang ingin keluar makan bersama sahabat cina anda, anda boleh cuba makanan di sini.



CNY DINNER AT SPRING GARDEN KLCC - Lou Sang


30 January 2016 yang lepas cik iena dan rakan pejabat menyertai acara makan malam sempena sambutan tahun baru cina oleh syarikat  dimana cik iena bekerja di Spring Garden KLCC . Lokasi yang sama seperti tahun sebelumnya kerana paling dekat dengan pejabat . Kalau pergi jauh-juh mesti sampai lewat, jadi tahun ni sekali lagi kami buat makan malam CNY disini.


CNY DINNER AT SPRING GARDEN KLCC - Lou Sang
sebahagian dari rakan pejabat. Kesemuanya programmer :)

Untuk pengetahuan, hampir kesemua rakan pejabat adalah Programmer. Disebabkan ramai yang berbangsa Cina maka ini merupaka acara tahunan kami. Acara yang paling dinanti nantikan oleh sahabat-sahabat yang meraikan tahun baru cina.

INFO Kini anda boleh mendapatkan pelbagai voucher diskaun makanan daripada pelbagai restoran terpilih secara online di Picodi Malaysia dan terdapat juga pelbagai voucher diskaun serta kupon  daripada pelbagai online shopping website.


Pada awal cik iena bekerja di sini, bila makan malam cny je cik iena risau sebab cik iena tak makan makanan cina. Bila dah 3 tahun lebih bekerja di sini sekarang cik iena dah boleh makan shark fin soup dah. Siap bertambah lai tau. Daripada tak suka terus suka tanpa sengaja.


CNY DINNER AT SPRING GARDEN KLCC - Lou Sang
Restoran Halal Cina :)Siapa nak merasa masakan cina jom datang Spring Garden Restaurant KLCChttp://www.ienaeliena.com/2016/02/cny-dinner-at-spring-garden-klcc.html?m=0
Posted by ienaeliena.com on Wednesday, February 17, 2016


Pada malam tersebut memang banyak la cik iena makan. Satu meja dengan boss. hahahah bila bos sebut nama suruh habis kan semua redha. Semua kena habiskan. Table cik iena lah jadi DBKL , table sebelah tak habis hantar ke table kami sebab ingat kami tak cukup makanan tengok meja kosong. Padahal kene paksa makan. hahah paksa-paksa pun makanan nya sedap. kene makan perlahan-lahan lah. yang pasti makanan kat sini Halal :)

Sesi Lou Sang bersama rakan pejabat





Okay jom lihat gambar yang ada (^_~)



CNY DINNER AT SPRING GARDEN KLCC - Lou Sang





CNY DINNER AT SPRING GARDEN KLCC - Lou Sang





CNY DINNER AT SPRING GARDEN KLCC - Lou Sang






CNY DINNER AT SPRING GARDEN KLCC - Lou Sang



CNY DINNER AT SPRING GARDEN KLCC - Lou Sang




CNY DINNER AT SPRING GARDEN KLCC - Lou Sang



CNY DINNER AT SPRING GARDEN KLCC - Lou Sang



CNY DINNER AT SPRING GARDEN KLCC - Lou Sang




CNY DINNER AT SPRING GARDEN KLCC - Lou Sang




CNY DINNER AT SPRING GARDEN KLCC - Lou Sang




CNY DINNER AT SPRING GARDEN KLCC - Lou Sang



Hahh nak tau tetiba cik iena up cerita ni kenapa, sebab tiba-tiba kat dashboard keluar link ni



http://www.ienaeliena.com/2015/02/globaltium-cny-dinner-at-sring-garden.html

view banyak. Haaa apa lah yang mereka google tu ye. Mungkin nak cari tempat makan CNY kot tapi CNY dah berlalu :D


 
Kepada yang ingin mencuba masakan cina yang halal boleh lah datang sini ya :)

Spring Garden KLCCLot 413, 4th Floor
Suria KLCC
Kuala Lumpur
Tel: (603) 2166 9881


iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

Facebook Comment