Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday, April 23, 2016

7 Eleven Fresh to Go Memudahkan


7 Eleven Fresh to Go Memudahkan


Sekiranya anda merupakan seorang yang sibuk sehingga tidak mempunyai masa untuk memasak mahupun makan di kedai atau restoran. Jangan Risau kerana 7 Eleven menawarkan pelbagai rangkaian makanan segar untuk menjadi santapan anda di waktu pagi , tengah hari mahupun malam. Pelbagai jenis makanan lazat yang ditawarkan.


7 Eleven Fresh to Go Memudahkan

Untuk mengekalkan kesegaran makanan-makanan ini , ianya di bekalkan kepada 7 Eleven  setiap hari pada waktu pagi dan ianya  disahkan halal.  Diantara menu yang boleh anda pilih untuk di ikmati adalah Pilih  adalah Rendang Ayam bersama nasi, Macaroni & Cheese, Stir Fried Chicken Chili with Rice, Garden Salad with Roasted Sesame Sauce  dan banyak lagi.


7 Eleven Fresh to Go Memudahkan


Cik iena merupakan salah seorang pelanggan  7 Eleven untuk hidangan  Fresh to Go . Kenapa cik iena memilih Fresh To Go kerana makanan yang ditawarkan adalah pelbagai dan juga segar. Bagi wanita bekerjaya seperti cik iena khususnya yang mana bekerja sepenuh masa sebagai seorang programmer dan juga separuh masa sebagai blogger. Faktor kekangan masa membuatkan cik iena sangat sibuk untuk bangun awal pagi untuk menyediakan sarapan . Jadi cik iena memilih untuk membeli sarapan dari 7 Eleven .

 






Selain daripada sandwich yang menjadi pilihan cik iena , terdapat banyak lagi pilihan makanan antaranya . Nah cik iena tunjuk kan gambar ya

7 Eleven Fresh to Go

7 Eleven Fresh to Go

7 Eleven Fresh to Go

7 Eleven Fresh to Go

7 Eleven Fresh to Go

7 Eleven Fresh to Go

7 Eleven Fresh to Go

7 Eleven Fresh to Go


7 Eleven Fresh to Go

7 Eleven Fresh to Go

7 Eleven Fresh to Go

7 Eleven Fresh to Go


Wahhh banyak kan , di 7 eleven juga disediakan microwave kalau anda ingin memanaskan makanan dan terdapat juga tempat duduk untuk anda menikmati hidangan anda bagi 7 eleven terpilih .
Wokiesss setakat ini sahaja yang cik iena ingin kongsikan alkisah cerita pagi tadi . Video di rakamkan pagi tadi secara spontan okay. Dialog pun spontan. Haaa orang kata Ikhlas Dari hati, kahkahkah kalau ikutkan hatk lagi panjang nak cakap tapi memandangkan 7 eleven ni sentiasa ramai pengunjung jadi cik iena tak boleh lah nak record banyak-banyak kali. ganggu orang pula kan . Ini pun ada yang pandang pelik tapi cik iena okay je. kata Blogger kan :)


Untuk Maklumat Lanjut Sila Layari http://www.7eleven.com.my/
Atau boleh ikuti perkembangan dari laman sosial
Facebook:  https://www.facebook.com/7ElevenMalaysia
Instagram :  @7elevenMY




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

Mini Lazada