Bagi Bonus Lah


Bercakap mengenai Bonus. Siapa tidak suka dapat Bonus, pasti semua suka termasuklah cik iena.
Istimewa buat anda, Dominos bersesar hati untuk memberi Bonus istimewa kepada pelanggan online www.dominos.com.my.


Bagi Bonus Lah


Bagaimana untuk mendapatkan  Bonus dari Dominos , mudah sahaja klik www.bit.ly/Bagi-Bonus-Lah  . Kemudian masukkan email anda dan juga anda boleh masukkan email 3 rakan anda yang anda ingin kongsikan bersama Bonus ini .


Selepas itu nantikan  email Bagil Bonus Lah  Dari domino's . Selepas anda menerima voucher code anda boleh menebus Bonus anda di www.dominos.com.my .
Kedua-dua code yang anda terima perlu di masukkan ketika membuat pesanan. Pertama sekali selepas masuk www.dominos.com.my anda perlu login akaun anda terlebih dahulu kemudian barulah anda memulakan pesanan kerana dari pengalaman cik iena website dominos ni ada masalah sikit bila kita masukkan voucher code dahulu kemudian baru nak log masuk, kod yang kita masuk tadi dia tak proses sebenarnya. Tanda kita sedari kita tak dapat pun earn apa-apa dari bonus. Anda perlu refresh dan masuk kan kembalik code tersebut di ruangan voucher code.




Jadi mengikut pengamalan cik iena adalah lebih baik jika log masuk terlebih dahulu kemudian pergi ke homepage dan cari ruangan voucher code  , isi dan submit kemudian baru anda dapat lihat apa yangdi tawarkan untuk anda sebelum anda memulakan pesanan memilih pizza.
Okay ni cik iena sempat screenshot sikit untuk rujukan kawan-kawan.

Bagi Bonus Lah
Sebelum masukkan coupon code anda perlu login terlebih dahulu ok, kemudian pergi ke homepage dan masukkan code



Bagi Bonus Lah
code dalam ni pula code kedua dalam email yang sama . Okay anda boleh pilih offer yang di berikan



Bagi Bonus Lah
kemudian klik add pizza dan pilih pizza mcm biasa okay



Bagi Bonus Lah
Selepas pilih pizza klik confirm


Untuk pengetahuan semua jangan panik selepas klik confirm page ni akan direct ke pizalain untuk kita beli lagi. Kalau anda nak beli lagi boleh beli kalau taknak. Anda klik pada cart dan terus checkout tau :)



Bagi Bonus Lah
okay ni jumlah kita bayar, jimat RM11.80, kemudian klik checkout





Bagi Bonus Lah
Macam biasa pilih cara pmbayaran




Bagi Bonus Lah
okay dah setel. Tunggu pizza sampai yeay



Bagi Bonus Lah
okay ni yang iena order tadi. haha tapi sebenarnya ada banyak lagi iena order asing

 Pada yang bijak super duper bijak . Masukkan email kawan-kawan . Then setiap sorang order lah dapat untuk 3 orang makan untuk satu bonus code tu . Jadi dapat lah jimat dan jimat lagi makan dengan kawan- kawan pejabat . Jadi kita perlu la juga bijak menggunakan bonus-bonus atau voucher-voucher yang di berikan . Almaklumlah cik programmer ni otak dia ade if else code ade while statement ..Ouhh budak programmer je faham kegeligaan otak mereka lalalalalala. 


 Okay dah selesai order, tunggu pesanan sampai dan makan dengan gembiranya yeayyyy


Bagi Bonus Lah
abam dominos yang sporting
Bagi Bonus Lah
abam dominos yang sporting

Bagi Bonus Lah


Bagi Bonus Lah


Bagi Bonus Lah
wah dapat kupon lagi

Bagi Bonus Lah


Bagi Bonus Lah

Bagi Bonus Lah

Bagi Bonus Lah

Bagi Bonus Lah

#‎BulanBonus‬ ‪#‎dominos‬ ‪#‎dominosmy‬ ‪#‎bonusforall‬ ‪#‎bagibonuslah‬






iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com




1 comments:

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog