Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, July 8, 2016

Cetak T-Shirt Sendiri dengan SOBI



Cetak T-Shirt  Sendiri dengan SOBI

 
 
Cetak T Shirt mengikut design rekaan anda sendiri dengan SOBI. Kini anda boleh memiliki T Shirt dengan rekaan anda sendiri dengan menggunakan satu-satunya website yang menawarkan servis "Self Design" secara online .
 
 
 
Cetak T-Shirt  Sendiri dengan SOBI


Cetak T-Shirt  Sendiri dengan SOBI
cetakan nama pada hujung lengan

 

Cik iena tidak melepaskan peluang untuk mencetak T Shirt yang mempunyai cetakan wajah cik iena . Biasanya kita tengok artis je ada T Shirt muka sendiri kan . Kali ini cik iena teringin mencuba mencetak gambar selfie cik iena pada T Shirt Tersebut . Ternyata Hasil nya cukup cantik. Kualiti gambar pada kain yang di cetak sangat cantik dan tidak merekah-rekah seperti T Shirt T shirt lain.
 
 
 
 
Cetak T-Shirt  Sendiri dengan SOBI
memandangkan ini pertama kali cik iena membuat tempahan di sini. Cik iena nak cuba cetak gambar selfie. Gambar diatas merupakan gambar selfie yang diambil dari handphone
 

Untuk pengetahuan semua anda boleh memuat naik apa-apa gambar kesukaan anda untuk di cetak pada t shirt . Anda boleh mengubah kedudukan dan sebagainya mengikut citarasa anda . Terdapat pelbagai tools yang boleh anda gunakan untuk merea t shirt anda sendiri.


Kualiti kain yang tebal dan tidak jarang serta tidak panas sangat sesuai untuk cik iena. Terdapat pelbagai pilihan warna T Shirt yang boleh anda Pilih . Cik iena memilih warna kuning kerana ingin kelihatan menonjol .

Istimewa sempena Hari Raya Aidilfitri ini , pihak SOBI menawarkan perkhidmatan perhantaran secara percuma bagi anda yang menempah T Shirt di SOBI
 
 
 
Cetak T-Shirt  Sendiri dengan SOBI
 
Untuk tempahan secara online sila layari
 



Lepasni cik iena nak print t shirt untuk family pula tapi lepasni taknak la letak gambar selfie cik iena. Memerlukan bantuan designer ni nak design cantik cantik. Almaklumlah cik iena bukan designer hehe.. letak gambar selfie je. nangis adik2 nak pakai (^_~)
 



iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


4 comments:

Mini Lazada