Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday, October 8, 2016

Kekal Aktif Bertenaga Dengan Mama Muda Juice

Sebagai wanita, terutama yang sudah berumah tangga kita memerlukan tenaga yang lebih untuk menjalankan kerja-kerja harian dalam mengurus keluarga khususnya. Pada masa kini terdapat pelbagai jenis produk yang terdapat di pasaran bagi membantu golongan-golongan wanita untuk kekal aktif bertenaga .


Kekal Aktif Bertenaga Dengan Mama Muda Juice




Di sini cik iena ingin berkongsi kepada rakap pembaca sekalian mengenai satu produk minuman kesihatan yang telah cik iena cuba selama lebih kurang dua minggu iaitu Mama Muda Juice (MMJ).  Ia diformulasikan daripada bahan terpilih dan berkualiti tinggi seperti kurma delimapueraria mirificakacip Fatimah manjakaniakar serapatkolagen kunyit dan halia serta mas cotek.


Kekal Aktif Bertenaga Dengan Mama Muda Juice
Kekal Aktif Bertenaga Dengan Mama Muda Juice


Selepas pengambilan MMJ ini cik iena dapat kekal bertenaga walaupun cik iena sering kurang tidur terutama semasa percutian cik iena di Bandung, Indonesia baru baru ini. Dengan jadual yang sangat padat dan cik iena juga tidak tidur seharian semasa sehari sebelum berangkat ke Bandung, cik iena kekal aktif bertenaga dengan mengamalkan MMJ ini .


A photo posted by Malaysian Blogger๐Ÿ’„๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘—๐Ÿ‘œ๐Ÿด๐Ÿน (@ienaeliena) on



Selain daripada kekal aktif bertenaga , kesan lain pada cik iena adalah pembuangan angin . Jika sebelum ini cik iena akan buang angin dari sendawa mulut berbeza kali ini  memerusi kentut. Walaupun kedengaran agak kelakar tapi ianya sangat sangat melegakan.

Kepada yang masih tidak tau , kentut iti adalah sihat . Walaupun ada yang tidak suka dengan kentut, tapi anda tidak perlu risau kerana apa yang cik iena alami dan juga testimoni lain alami kentut dari pengamalan MMJ ini adalah tidak berbau . Ya tidak berbau, selepas kentut memang rasa lega tapi Awasssssss kentut nya jenis tak boleh tahan jadi berhati-hati lah lari larikan diri bila rasa nak terkentut. Ianya tidak berbau tetapi ianya berbunyi haha .


Walaupun rasa kelakar rasa tak patut kentut macam tu tapi selepas kentung buang angin , anda akan rasa sangat sangat selesa. Bagi cik iena lagi bagus buang angin melalui kentut dari sendawa . Kalau kentut orang tak perasan sangat lagi lagi kalau tengah datang bulan pakai tuala wanita kan. Kalau sendawa mulut memang orang akan dengar. Ini masalah cik iena di Pejabat lah tengah-tengah buat kerja tiba-tiba sendawa angin kuat haha. Okay itu lagi malu haha.






Semasa ke Bandung ia merupakan hari ke tiga cik iena datang bulan dan ia merupakan hari pertama cik iena mengamalkan MMJ. Seperti yang di nasihatkan ketika awal-awal datang bulan atau sedang Heavy Flow di nasihatkan agar tidak mengambil MMJ. Jadi cik iena mengambil nya pada hari ketiga kerana untuk cik iena pada hari ke tiga dah tak berapa heavy. Cik iena ambil sebab nak kan extra energy untuk bercuti ke Bandung.


Pada sebelah pagi minum MMJ memang kita akan rasa segar sihat dan tidak mengantuk . Kentut? ya hari pertama minum dah kentut kentut tapi nasib baik cik iena tengah datang bulan jadi tak kuat kedengaran la , cuma tersenyum senyum sendiri bila terkentut tu. Ouha pakai tuala wanita nasib orang tak dengar .Pada sebelah malam pula bila dah penat berjalan seharian, cik iena minum MMJ  rasa rileks dan bila baring terus sweet dream :)



Kekal Aktif Bertenaga Dengan Mama Muda Juice
Amal kan 10ml pagi dan 10ml malam

Dengan mengamalkan MMJ ni setakat ini dua kesan yang cik iena rasa seperti yang cik iena nyatakan. Setiap orang akan mengalami kesan kesan yang berbeza mengikut antibodi dan masalah yang di hadapi oleh seseorang. Jadi anda semua perlu cuba tau . Untuk cik iena beri tenaga luaran lah cik iena masih belum berkahwin. Dengan cerita dari testimoni testimoni yang lain kesan terhadap tenaga dalaman wanita sangat sangat bagus terutama dalam melayan suami. Okay yang ni cik iena tak boleh nak cerita sebab cik iena tidak mengalaminya. Anda google sahaja Mama Muda Juice dan anda sendiri boleh baca testimoni testimoni yang lain.



Kekal Aktif Bertenaga Dengan Mama Muda Juice


Auh Ya cik iena lupa pula bagi kesan kentut ni, untuk yang belum berkahwin seperti cik iena lah kesannya . Pada yang sudah berkahwin anda akan mengalami masalah kentut vagina iaitu angin yang keluar melalui faraj . Dengan mengamalkan MMJ ini anda tidak akan lagi mengalami masalah kentut vagina tersebut kerana mahkota anda akan ketat tanpa dapat memberi ruang angin keluar menerusi vagina yang mana ianya di panggil kentut vagina.


Kekal Aktif Bertenaga Dengan Mama Muda Juice
Gambar selfie terakhir ketika di Bandung, nak check out dah. Belanja gambar MMJ yang bagi iena tenaga untuk kekal aktif bertenaga semasa percutian di Bandung tempohari
 Social Media Update Bercuti Ke Bandung : https://www.instagram.com/explore/tags/ienaelienabercutikebandung/
(masih belum di blog kan (^_~) ) 

Okay jom cik iena ceritakan lagi kebaikan MMJ ini untuk di kongsi bersama.


TAMPIL KEKAL REMAJA DENGAN MAMA MUDA JUICE(MMJ)


Seperti yang kita sedia maklum, rutin harian seorang wanita sangat memenatkan terutama buat wanita yang sudah bekeluarga.  Dengan pelbagai faktor sampingan,  tidak mustahil seseorang itu mudah berasa tertekan.  Ia bukan sahaja memberi kesan terhadap tubuh badan secara luaran malah bahagian dalaman turut terjejas sama.Jadi amatlah perlu bagi kita memperbaiki prestasi wanita dari segi luaran dan dalaman  dengan MAMA MUDAJUICE(MMJ).

Ianya ternyata membantu wanita tampil segar dan berseri dari luar dan dalam.  MMJ Diformulasikan daripada bahan terpilih dan berkualiti tinggi seperti kurma,  delima,  pueraria mirifica,  kacip Fatimah.  manjakani,  akar serapat,  kolagen.  kunyit dan halia serta mas cotek.  Uniknya,  produk dalam bentuk minuman kesihatan ni diperkaya dengan stevia yang diyakini sebagai pemanis semulajadi dan pengganti gula manjadikan  ianya juga turut sesuai untuk pengidap kencing manis.


Pengasas La reena Rich Health and Beauty.  Norizalina Azhar
Pengasas La reena Rich Health and Beauty.  Norizalina Azhar
Menurut Pengasas La reena Rich Health and Beauty Norizalina AzharMMJ turut mempunyai ramuan bahan Garcinia Cambodia atau Asam Keping yang membantu menghalang dan mengehadkan pengumpulan asid-asid lemak dan kolesterol dalam badan.

Katanya lagi, perlu diingat bahawa Asam Keping adalah sumber alternatif yang berkesan Untuk mengawal kegemukan dan kolesterol. Kita OPTIMIS mahu membantu Golongan Wanita Untuk tampil kekal remaja dan disayangi suami bagi yang sudah berkahwin. Ia bagus Untuk memperbaiki Prestasi Wanita ketika bersama suami.
Menurutnya lagi Selain Asam Keping, Pemilihan Akar serapat juga membantu meningkatkan sistem kemutan selain melancarkan peredaran darah ke organ Wanita Untuk meningkatkan kadar Oksigen bagi Kesihatan. Ia Bukan sahaja Minuman Untuk kesihatan dalaman Wanita, Malah ia juga membantu mendapatkan seri pada wajah dan mengekalkan tenaga harian. 
Paling penting selain ia membantu menghilangkan kelesuan badรกn, ia juga menjadikan tona kulit badรกn Lebih Sekata dan Lebih cerah sekiranya kita mengamalkannya dengan konsisten dan anda juga akan memperolehi Banyak manfaat Kesihatan, Ujar Norizalina
Antara manfaat Kesihatan MMJ ialah menjadikan payudara Lebih montok dan kenyal, membantu menghilangkan Masalah keputihan,  menstabilkan hormon dan dapat menambah susu badan bagi ibu yang masih masih menyusukan bayi mereka. 


Faedah Ramuan Mama Muda Juice

1. Kurma

  • Kandungan gula ringkas (monosaccharide) yang sangat Tinggi, berupaya memberi "TENAGA SEGERA" yang akan di serap oleh tubuh .
  • Mengubati gangguan usus dan sembelit.Kurma mencegah ketidakserasian dengan gluten yang menghalang penyerapan zat-zat makanan secara sempurna.

2. DELIMA 

  • Melambatkan proses penuaan. Delima MAMPU mengelakkan Anda daripada hyper pigmentation, bintik-bintik penuaan, bintik-bintik hitam, garis muka dan wrinkles yang biasanya disebabkan oleh pendedahan yang terlalu Banyak kepada cahaya matahari.

3. Pueraria Mirifica And lobata 

  • Menegangkan, menghaluskan, mengurangkan Garis halus, dan menganjalkan kulit yang telah lendut
  • Mencerahkan kulit dari dalam Dan meratakan warna kulit secara rata yang dapat melambatkan proses penuaan 
  • Mengangkat, menganjalkan, membesarkan, menegangkan payudara dan punggung 
  • Merawat Masalah Rahim , keputihan , haid tidak teratur , menambah Dan mengaktifkan cairan semulajadi dalam faraj 
  • Meningkatkan kadar la libido 

4. MANJAKANI DAN KACIP FATIMAH 

  • Melancarkan peredaran darah dan mengatur semula kitaran haid Serta mencegah peranakan jatuh
  • Mengetatkan dan mengharumkan  vagina 
  • Memperbanyakkan susu ibu dan agen Untuk Awet muda 
  • Mengurangkan simptom2 dan Masalah menopause 
  • Rawatan selepas bersalin 

5. AKAR SERAPAT

  • Meningkatkan sistem kemutan 
  • Melancarkan peredaran Darah ke organ wanita untuk  meningkatkan kadar oksigen bagi kesihatan dan fungsi organ.

6. KOLAGEN

  • Anti Penuaan
  • Meningkatkan keanjalan, ketegangan, dan kelembutan kulit 
  • Mengurangkan pigmentasi, jerawat, dan meratakan warna kulit

7.  GARCINIA CAMBOGIA/ASAM KEPING

  • Herba alternatif yang Amat berkesan Untuk mengawal kegemukan dan kolesterol 
  • Menghalang dan menghadkan pengumpulan asid-asid lemak dan kolesterol dalam badan. 

8. KUNYIT DAN HALIA 

  • Nutrien yang paling menarik dalam kunyit iaitu curcumin yang dikatakan dapat memerangi Kanser dan penyakit Alzheimer. 
  • Sangat Pantas dalam penyembuhan Luka (Wanita selepas bersalin) dan membantu dalam pembentukan semula kulit yang rosak. 
  • Berupaya mematikan sel dalam sel-sel-Kanser Ovari. 

9. MASCOTEK 

  • Merupakan Pusaka Asli Wanita dalam warisan perubatan melayu. 
  • Mengecutkan saluran peranakan dan merapatkan Pintu Rahim Serta mengembalikannya pada kedudukan asal Serta mengukuhkannya. 
  • Meningkatkan keinginan seks bagi suami Isteri. 

10. STEVIA 

  • Pemanis semulajadi yang tidak mengandungi Kalori 
  • Sesuai Untuk pesakit kencing Manis,  obesiti atau yang Ingin menghadkan pengambilan karbohidrat
  • Boleh menurunkan dan mengimbangi paras gula, mengurangkan kesan radang, mengurangkan risiko kanser 
  • Mengawal kandungan air dalam badan


TESTIMONI MAMA MUDA JUICE

Okay di sini cik iena ingin sertakan testimoni dari MMJ yang ternyata sangat gembira dengan perubahan yang mereka alami


TESTIMONI MAMA MUDA JUICE


TESTIMONI MAMA MUDA JUICE


TESTIMONI MAMA MUDA JUICE


TESTIMONI MAMA MUDA JUICE





LATARBELAKANG PENGASAS 


Pengasas La reena Rich Health and Beauty.  Norizalina Azhar
Pengasas La reena Rich Health and Beauty.  Norizalina Azhar
Norizalina Azhar, 39 tahun. Selain daripada membantu Wanita dengan penghasilan formula produk minuman Kesihatan Mama Muda Kuice yang mesra di panggil sebagai Kak Ina turut menjalankan perniagaan butik Pakaian Bakawali Couture yang menjual Koleksi hijab bergaya, abaya, Serta Pakaian Untuk muslimah Seluruh Dunia.

Telah menjalankan Perniagaan Bakawali Couture Selama 3 tahun. Jiwa wanitanya sangat kuat demi membontu para Wanita tampil bergaya dengan Koleksi rekaan selain itu  membantu Wanita di luar sana Khas nya kepada para Isteri agar dapat sentiasa melayani kehendak suami dengan baik dan hubungan kekal Bahagia.

Bagaimanapun kandungan bahan-bahan 12 herba terhebat ini Bukan Sahaja  Dapat membantu Untuk Wanita sudah berumah Tangga, la juga membantu menghilangkan keputihan dan meningkat tenaga bagi mereka yang masih belum berumah tangga.

Kak Ina juga mensarankan wanita yang berumur 18-40 tahun Untuk mencuba Mama Muda juice, kerana telah Banyak  mendapat testimoni keberkesanan produk yang telah diuji cuba terlebh dahulu Selama 6 bulan sebelum ianya dijual


Anda Harus Cuba Mama Muda Juice Jika

Bagi wanita yang mempunyai masalah berikut amatlah di galakkan untuk mencuba Mama Muda Juice dan rasai sendiri kehebatannya terutama buat anda yang sudah berumah tangga.

  • Vagina longgar/kentut vagina
  • Lemah tenaga dalaman
  • Keputihan
  • Gatal-gatal di bahagian Miss V
  • Period tidak teratur, lemak terkumpul
  • Kurang susu
  • Semua aset makin kendur
  • Kerap kebas kaki dan tangan
  • Kerapa letih
  • Banyak angin/ tidak lawas angin
  • Kulit kendur
  • Kulit tidak sekata

HARGA MAMA MUDA JUICE

UNIT      HARGA ASAL   OFFER     PENJIMATAN
1 BOTOL        RM99           RM79       RM20
2 BOTOL        RM198         RM150     RM48
3 BOTOL        RM297         RM210     RM87
 
HARGA POS
UNIT       SEMENANJUNG SABAH SARAWAK

1 BOTOL          RM7           RM10       RM9
2 BOTOL          RM9           RM15       RM13
3 BOTOL          RM9           RM15       RM13


Untuk penjimatan lebih, Ada berita baik untuk pembaca blog cik iena . Pada anda yang berminat dapatkan produk Mama Muda Juice ini, anda boleh dapatkan dengan harga Murah dan jimat dari harga jualan biasa.

berikan PROMO KOD : MMIena
ketika membuat pembelian melalui hotline : +60 19‑291 2424‬

Terhad untuk 10 orang yang terawal. Hanya untuk pembelian 2 botol yang berharga RM150 sahaja. Jimat RM48! Promo kod ni tamat pada 30 November 2016.




Untuk maklumat lanjut tentang produk dan testimoni
Website : www.mamamudajuice.com (sedang dikemaskini)
Fanpage : www.facebook.com/mamamudajuice
Instagram : www.instagram.com/mamamudajuice_hq


iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


2 comments:

  1. Patut la lain macam je si iena nie bertenaga.. ini rupanya rahsianya

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tau xpe..yang masa event run pepagi bute pastu amek bro n kite g food review plak tu iena bawak tau mama muda juice ni dalam kereta nak bagi extra tenaga and tak ngantuk hehe

      Delete

Mini Lazada