Grab The Promo
Grab The Promo

Ephyra Collagen Drink


Ephyra Collagen Drink
 
Ephyra Collagen Drink adalah minuman SUPPLEMENT KESIHATAN dalam kategori MAKANAN TAMBAHAN  yang dirumus khas untuk kecantikan dan kesihatan yang bermula dari dalam. Ia mengandungi kolagen ikan laut dalam yang dihidrolisis secara semulajadi,yang sangat membantu kuasa penyerapan ke dalam kulit lebih pantas dan effektif untuk kesan yang lebih optimum.

Ephyra Collagen Drink
Ephyra Collagen Drink

Ianya digabung dengan 9 agen antioksida yang berkesan untuk melindungi dan memperbaharui struktur kulit,  Ephyra Collagen Drink mampu memberikan apa yang diperlukan oleh kulit anda . Ianya dapat melindungi kulit anda dari masalah kulit dan penuaan, seterusnya ianya juga dapat  menyerlahkan  keserian dan kesihatan dalaman serta luaran anda . Hasilnya dari pengambilan Ephyra Collagen Drink ini secara konsisten akan membuatkan kulit lebih bersih,lebih berseri, lebih halus dan lebih muda.


Ephyra Collagen Drink


Ephyra Disahkan oleh KKM : Ruj (10)dlm KKM-163/s/25 Jld.172 . Selain itu ia juga diperakui HALAL oleh JAKIM. Ephyra Mempunyai sijil GMP  (Good Manufactured Product) dan Ianya juga telah dianugerahkan Anugerah Super Health Brand 2015-2017 atas kredibiliti, kualiti produk & kepuasan hati pelanggan.
Ephyra Collagen Drink

-      Ephyra Collagen Drink sesuai diminum oleh lelaki dan perempuan di semua peringkat umur. Selain daripada itu ianya juga sesuai diamalkan oleh Ibu hamil , ibu menyusu badan & wanita dalam pantang. Kanak-kanak seawal usia 4 tahun juga boleh minum Ephyra . Rasa  segar Ephyra Collagen Drink seolah-olah jus oren ini pasti membuat anda suka akan rasanya .

ISI KANDUNGAN EPHYRA COLLAGEN DRINK


Ephyra Collagen Drink
-           
Formulasi 9 bahan semulajadi yang kaya dengan anti-oksida iaitu  :

 1. Kolagen Ikan Laut Dalam 
 2. Acai Beri
 3. Gam Akasia
 4. Salmon Ovari Peptida
 5.  Ekstrak Bunga Marigold
 6.   Acerolla Ceri
 7.   Serbuk Tomato
 8.   Superberi
 9.   Astaxanthin MANFAAT EPHYRA KEPADA BADAN  •     Meningkatkan system imunisasi badan
 •     Melancarkan system pencernaan dalam badan
 •      Sebagai agen detoks yang baik bagi mengeluarkan toksik-toksik daripada badan
 •     Menyeimbangkan hormon dalam badan kita
 •     Meningkatkan kadar metabolisme yang dapat mengawal berat badan ideal
 •     Menganjalkan kulit untuk jadi lebih halus dan cerah berseri
 •     Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
 •     Memberikan tenaga yang berpanjangan
 •     Mengembalikan keremajaan kulit wajah dari kekusaman dan kelesuan
MANFAAT EPHYRA UNTUK IBU HAMIL/ MENYUSU BADAN / DALAM PANTANG 


 • -          Mempercepat penyembuhan luka bersalin dgn pantas
 • -          Memberi tenaga agar boleh melakukan rutin harian
 • -          Menambahkan susu badan
 • -          Mengelakkan masalah sembelit akibat kekurangan serat
 • -          Menjadikan kulit cantik, tidak kusam dan berseri
 • -          Bayi juga mendapat manfaat melalui penyusuan badan


-       

Ephyra Collagen Drink

Cara Pengambilan EphyraBancuh kan satu sachet Ephyra Collagen drink bersama air sejuk dan goncang sehingga sebati menggunakan shaker . Anda juga boleh mencampurkan dengan minuman kegemaran anda . Seperti cik iena adakalanya cik iena akan campurkan bersama air Calpis Original FlavorEphyra Collagen Drink
Ephyra Collagen Drink  di campur bersama Calpis
  Untuk pengetahuan semua adalah dilarang  untuk membancuh EPHYRA menggunakan air panas kerana khasiatnya akan terbantut.

-          Banyakkan minum air masak selepas minum Ephyra untuk mendapatkan hasil yang optimum . Selain itu anda perlu Kurangkan minum cafien, bagi anda yang sukame minum kopi boleh jarakkan masa pengambilan kopi – 1 jam selepas minum Ephyra.

Ephyra Collagen Drink
-          Adalah di galakkan untuk mengambil Ephyra ketika perut kosong  kerana ia meningkatkan kadar penyerapan nutrient
-          Untuk pengetahuan anda juga indak balas terhadap badan adalah berbeza-beza mengikut kadar metabolisme seseorang. Anda amat digalakkan untuk meinum secara konsistenuntuk mendapatkan kesan yang baik.Manfaat Pengambilan Ephyra Untuk Cik iena


 Dengan mengamalkan Collagen ini cik iena tidak perlu lagi memakan ubat untuk melawaskan pembuangan air besar. Cik iena mengalami masalah pelawasan. Dengan mengamalkan Ephyra Collagen Drink ianya melancarkan sistem pencernaan dalam badan cik iena.

  Selain daripada membantu masalah pencernaan ianya juga sebagai agen detoks yang baik bagi mengeluarkan toksik-toksik daripada badan .Ephyra Collagen Drink
Kulit lebih halus dan kurang kedutan dan kurang kusam

      Dengan pengambilan Ephyra Collagen Drink ini juga mampu menganjalkan kulit cik iena serta mengilangkan kedutan dan menjadikan ianya lebih halus dan  berseri. Untuk wajah cik iena cik iena kurang mengalami masalah jerawat jadi ianya lebih kepada melembut, melambab serta melicin kan kulit wajah. Pada yang bermasalah ianya dapat membantu memulihkan wajah yang bermasalah
  

 Kenapa Amalkan Ephyra?Ephyra Collagen Drink

Cik iena suka mengamalkan Ephyra kerana ianya merupakan jenama yang di percayai dengan ramai testimoni yang berjaya sehigga dianugerahkan Anugerah Super Health Brand 2015-2017 atas kredibiliti, kualiti produk & kepuasan hati pelanggan.  Selain itu ia juga diperakui HALAL oleh JAKIM. Ephyra Mempunyai sijil GMP  (Good Manufactured Product) . Ianya juga telah disahkan oleh KKM. Jadi Kepada anda di luar sana anda tidak perlu ragu-ragu akan kehebatan produk ini. Yang penting anda perlu beli yang tulen seperti gambar di bawah.

Ephyra Collagen Drink
Ephyra Collagen Drink

Ephyra Collagen Drink
Ephyra Collagen Drink

Ephyra Collagen Drink   

Untuk pengetahuan anda, EPHYRA mempunyai PREMIUM PACK iaitu untuk penggunaan selama sebulan (30sachet) beserta shaker, dan TRIAL PACK untuk penggunaan selama 10 hari sahaja (Tanpa Shaker) 
Ephyra Collagen Drink
Ephyra Collagen Drink


HARGA RRP: RM 197 / kotak

Cara beli / dapatkan produk :
IG : @ephyra2u
Whatsapp : 019-3999 238 / 03-4141 7889
Anda juga boleh Dapatkan melalui para pengedar, kedai-kedai jamu dan farmasi terpilih seluruh Negara.iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com
0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve