Tempah restoran di Eatigo dan percuma Tiket TGV dengan PromoCode EATIENA


Tempahan tempat duduk di restoran kadang kala sangat menyukarkan kita. Disini cik iena ingin cadangkan anda untuk menggunakan  Eatigo, platform tempahan restoran mudah alih yang senang digunakan, dan memberi diskaun.


Tempah restoran di Eatigo dan percuma Tiket TGV dengan PromoCode EATIENA


Eatigo telah bertapak di Thailand dan Singapura, dan hari ini tiba secara rasminya di Malaysia. Eatigo diasaskan dengan objektif, mengisi tempat kosong di kedai makan di luar waktu puncak, sambil memberi diskaun kepada pengguna. Diskaun berbeza mengikut slot masa.
 

Eatigo Jamin Diskaun Dalam Semua Tempahan Kedai Makan 



Senarai kedai makan yang terdapat di Eatigo sangat luas, lebih dari 1,000 tempat meliputi cawangan kedai makan popular, sehinga ke hotel 5 bintang. Malah Eatigo juga menjamin diskaun dalam semua tempahan, sehingga 50% menerusi platform mereka.

Antara tempat makan yang boleh ditempah menerusi Eatigo adalah cawangan TGI Fridays‎, BBQ Nights KL, TEMPtations & Dynasty di Hotel Renaissance, Duddha & Chakri Express di KLCC serta banyak lagi.
Membuat tempahan di Eatigo boleh dilakukan seawal sebulan dari tarikh tempahan, ataupun sehari sebelum. Pengguna boleh melihat diskaun yang ditawarkan terus dari aplikasi, diberikan berbeza mengikut masa. Tiada bayaran awal perlu dibuat, hanya tempah di Eatigo, terima diskaun dan bayar selepas makan untuk semua jenis makanan, tanpa had kategori atau jenis.


Tempah restoran di Eatigo dan percuma Tiket TGV dengan PromoCode EATIENA




Eatigo telah beroperasi di Bangkok, Pattaya serta Singapura dan kini mengembangkan servis mereka ke Kuala Lumpur dan Hong Kong. Sehingga kini, Eatigo telah menempatkan lebih 4 juta pelanggan di restoran dan kedai makan, menerusi platform mereka.
HaaaaaaApalagi, jom cuba buat tempahan menerusi Eatigo, sambil mendapat diskaun apabila membuat bayaran. 


Buat Reservation di Restoran dengan Eatigo dan percuma Tiket TGV dengan PromoCode EATIENA

Istimewa buat anda, anda akan menerima sepasang tiket TGV secara percuma jika membuat reservation menggunakan website atau apps eatigo dengan menggunakan promocode EATIENA

Promocode EATIENA jetau..tapi jangan lah makan iena (^_~)

PROMOCODE  : EATIENA

Sah Sehingga 30 June 2017


Hai semua beberapa hari yg lepas iena berbuka puasa dekat BBQ Nights KL @bbqnightskl yang mana iena buat reservation dengan menggunakan apps @eatigo_my . Dapatkan diskaun sehingga 50% sekiranya korang buat reservation menggunakan apps atau website. Selain dari tu korang juga akan dapat sepasang TGV movie ticket secara percuma sekiranya korang membuat reservation di apps atau website dengan guna promocode πŸ‘‰πŸ‘‰ EATIENA​ πŸ‘‰πŸ‘‰ EATIENA πŸ‘‰πŸ‘‰ EATIENA Jom follow πŸ’— @eatigo_my πŸ’˜ πŸ’— @eatigo_my πŸ’˜ πŸ’— @eatigo_my πŸ’˜ πŸ’• @bbqnightskl πŸ’ πŸ’• @bbqnightskl πŸ’ πŸ’• @bbqnightskl πŸ’ #EatigoMY #EatigoLOVE . *Valid sehingga 30th June 2017 #EatigoMY #EatigoLOVE #ienaeliena #blogger #bloggermy #bloggermalaysia #lifestyleBlogger #beautyblogger #fashionblogger #foodblogger #socialMediaInfluencer #love #fashion #igers #instadaily #instagood #photooftheday #beautiful #happy #cute #foodreview #foodporn #foodie #dinner #tasty #delicious #eating #foodpics #hungry #foodgasm
A post shared by Malaysian BloggerπŸ’„πŸ‘ πŸ‘—πŸ‘œπŸ΄πŸΉ (@ienaeliena) on


Thank you BBQ Nights KL untuk dinner yang sangat best ni. Untuk pengetahuan BBQ Nights KL merupakan resoran makanan pakistan. Ini merupakan pertama kali cik iena cuba masakan pakistan. Ternyata makanan pakistan sedap juga. Sampai sekarang cik iena masih terbayang pakora yang di cicah dengan sos istimewa mereka (gabungan mint, yougurt dan cili hijau serta asam jawa dan sos cili) haa macam pelik sos tu, boleh scroll dan tengok video okay. Memang sedap. Kari ayam dan sayur pun sedap. Dan masakan grilled pun perapan rempah lain dari lain tapi rempah yang berasa. Korang kalau tak pernah cuba oleh la cuba. Buat reservation dekat @eatigo_my dan dapat diskaun sehingga 50% dan dapat 2 tiket TGV percuma kalau guna promocode πŸ‘‰πŸ‘‰ EATIENA​ πŸ‘‰πŸ‘‰ EATIENA πŸ‘‰πŸ‘‰ EATIENA Jom follow πŸ’— @eatigo_my πŸ’˜ πŸ’— @eatigo_my πŸ’˜ πŸ’— @eatigo_my πŸ’˜ πŸ’• @bbqnightskl πŸ’ πŸ’• @bbqnightskl πŸ’ πŸ’• @bbqnightskl πŸ’ #EatigoMY #EatigoLOVE #ienaeliena #blogger #bloggermy #bloggermalaysia #lifestyleBlogger #beautyblogger #fashionblogger #foodblogger #socialMediaInfluencer #love #fashion #igers #instadaily #instagood #photooftheday #beautiful #happy #cute #foodreview #foodporn #foodie #dinner #tasty #delicious #eating #foodpics #hungry #foodgasm
A post shared by Malaysian BloggerπŸ’„πŸ‘ πŸ‘—πŸ‘œπŸ΄πŸΉ (@ienaeliena) on


BErbuka Puasa di BBQ Nights KL Restoran Masakan Pakistan


 BErbuka Puasa di BBQ Nights KL Restoran Masakan Pakistan


Dengan menggunakan eatigo anda boleh dapat diskaun .. Thank you BBQ Nights KL untuk dinner yang sangat best ni. Untuk pengetahuan BBQ Nights KL merupakan resoran makanan pakistan.
Ini merupakan pertama kali cik iena cuba masakan pakistan.





BErbuka Puasa di BBQ Nights KL Restoran Masakan Pakistan

Ternyata makanan pakistan sedap juga. Sampai sekarang cik iena masih terbayang pakora yang di cicah dengan sos istimewa mereka (gabungan mint, yougurt dan cili hijau serta asam jawa dan sos cili)
haa macam pelik sos tu tapi sangat sedap. Memang sedap. Kari ayam dan sayur pun sedap. Dan masakan grilled pun perapan rempah lain dari lain tapi rempah yang berasa.




BErbuka Puasa di BBQ Nights KL Restoran Masakan Pakistan

Cik iena siap tapau balik tau. Dengan sos sekali cik iena minta. Jatuh cinta dengan sos mint + yougurt dia :)





BErbuka Puasa di BBQ Nights KL Restoran Masakan Pakistan

BErbuka Puasa di BBQ Nights KL Restoran Masakan Pakistan

BErbuka Puasa di BBQ Nights KL Restoran Masakan Pakistan
Untuk maklumat lanjut
website :  my.eatigo.com
Instagram : @eatigo_my 
Facebook  : eatigo.malaysia


Aplikasi mudah alih Eatigo boleh ditemui di Apple Appstore dan Google Playstore.






iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com




0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve