Lansing dalam masa 14 hari : Kinohimitsu GC Lite


Kinohimitsu merupakan jenama yang tidak asing lagi di Jepun malahan ianya juga semakin dikenali ramai di Malaysia kerana ianya dikenali sebagai produk yang efektif untuk kesihatan dan kecantikan


Kinohimitsu GC Lite

Kinohimitsu GC Lite

Kinohimitsu GC Lite  adalah 100% dari bahan semulajadi dan ianya telah diuji serta disahkan oleh SGS bebas hormon, steroid dan bahan kimia. Ianya juga tidak mengandungi bahan-bahan berasal dari haiwan dimana ianya juga sesuai untuk anda yang vegetarian.

Kinohimitsu GC Lite


Untuk pengetahuan produk ini sesuai diamalkan seawal usia 15 tahun. Ianya tidak mengandungi gula tambahan, julap, bahan pengawet , pewarna dan perasa tiruan. Satu kotak Kinohimitsu GC Lite mengandungi 30 sachet untuk penggunaan 1 bulan.

Kebaikan Kinohimitsu GC Lite


Menyekat selera makan
Blok pembentukan lemak
Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
Melegakan sembelit

Kinohimitsu GC Lite

Kinohimitsu GC Lite Menyekat Faktor Penyebab Lemak


Ia dikatakan mampu menyekat atau menghalang faktor penyebab lemak kerana mengandungi  Garcinia Cambogia dan bahan-bahan yang dikaji secara saintifik yang mampu menghalang pembentukan lemak.

Kandungat Utama Kinohimitsu GC Lite



Kinohimitsu GC Lite

PI2XLIM™

Kandungan ekstrak teh bunga, ekstrak protein kentang dan serat oat mengurangkan rasa lapar dengan meningkatkan isyarat yang memberitahu otak "saya sudah kenyang" oleh itu pengambilan kalori akan berkurang.

Garcinia Cambogia

Menghalang penukaran karbohidrat kepada lemak

Green Coffee Extract

Kaya dengan asid klorogenik yang membantu menghalang penyerapan lemak dan meningkatkan kapasiti pembakaran lemak.

Bifidobacterium Longum (probiotic)

Probiotik yang meningkatkan kesihatan flora usus dan menggalakkan pergerakan usus yang lancar





Tampil lansing dalam masa 14 hari


Kinohimitsu GC Lite



Bagaimana Kinohimitsu GC Lite Bekerja


Block, burn, Curb, & Cleanse  atau Menghalang, Membakar, Menahan & membersih

1. Block/ Menghalang
Mengurangkan lemak dan karbohidrat daripada diserap oleh badan

2. Burn / Membakar
Membakar lemak yang tersimpan dan menukarkannya kepada  tenaga

3. Curb/ Menahan
Kandungan Serat Tinggi membantu meningkatkan perasaan kenyang

4. Cleanse / Membersih
Menggalakkan pergerakan usus untuk mengelakkan pengumpulan sisa  toksin dalam usus besar yang menyumbang kepada peningkatan berat badan.



Kinohimitsu GC Lite



Cara Penggunaan Kinohimitsu GC Lite Semudah 1, 2, 3


Ambil 1 paket sehari, 30 minit sebelum makan.
Makan secara langsung atau campurkan dengan 200ml air




Kinohimitsu GC Lite

Harga Kinohimitsu GC Lite


1 Kotak RM 159 untuk penggunaan sebulan (30 sachet)
Sekarang tengah ada promosi di 11street diamana harganya RM139 .
Untuk pengetahuan harga promosi mungkin akan berubah . Jadi cepat-cepat beli tau :)

Review Kinohimitsu GC Lite


Untuk pengetahuan Cik iena baru beberapa hari sahaja mengambil Kinohimitsu GC Lite, Memandangkan Cik iena nak buat giveaway di Fanpage jadi Cik iena decide publish artikel mengenai info Kinohimitsu GC Lite terlebih dahulu. Kemudian apabila cik iena selesai habiskan sekotak cik iena akan update kesannya.


Kinohimitsu GC Lite


Jadi disini cik iena review terlebih dahulu dari segi rasa dan kesan perubahan selepas makan dalam masa seharian. Walaupun ianya tidak mempunyai perasa dan pewarna tiruan ianya sedap untuk diminum. Cik iena suka akan rasa Kinohimitsu GC Lite. Selain daripada rasa yang sedap  Ianya juga amat mudah untuk dibancuh . Anda juga boleh terum kemam kandungan sachet ini tanpa membancuh dengan air.


Kinohimitsu GC Lite


Untuk kesan selepas makan Kinohimitsu GC Lite ,  badan cik iena akan membuang angin, terasa lega bila angin dalam badan keluar. Dari segi pembuangan air besar masih tahap normal. Kebanyakan ubat untuk menurunkan berat badan akan membuat kita kerap ke toilet. Berbeza dengan Kinohimitsu GC Lite ianya tidak membuat kita kerap membuang air besar walaubagaimanapun ia mengandungi Bifidobacterium Longum, ia merupakan Probiotik yang meningkatkan kesihatan flora usus dan menggalakkan pergerakan usus yang lancar

Pengambilan Kinohimitsu GC Lite ini di bulan puasa ini sememangnya sangat membantu dari segi menahan rasa lapar. Kandungan ekstrak teh bunga, ekstrak protein kentang dan serat oat membuatkan perut berasa kenyang. Jadi cik iena akan makan dalam kuantiti yang sedikit daripada kebiasaan.

Kinohimitsu GC Lite



Walaubagaimanapun harus diingati kesan kepada setiap individu adalah berbeza. Pada anda yang ingin mengurangkan berat badan boleh cuba . Jika ianya berkesan membantu mengurangkan berat anda maka anda boleh teruskan pengambilan sehinga mendapat berat yang di inginkan :)

Lattest Update

Yeayy nah belanja selfie dgn kinohimitsu ajaib yg buat iena kurus semula.. Masa duedate post artikel tu tak kuruih lagi sebab bru mkn kan kan.. Haaa bila beli baju raya baru perasan wakkk.. Nanti la iena update artikel haha.. Kalau thn lepas pakai baju raya baju size 38, lebih kurang size M la.. Tahun ni masa fitting baju raya terkezut pakai 36 longgar. Pakai 34 baru ok wakkk.. Eeeeeee bestnya da kuruih.. Hahaha mohon jaga makan lepas ni tau iena.. Takkan la nk org sponsor tiap bulan.. Tu kene jadi duta la hahahha.. . Haaa pada yg menang contest iena ritu.. uols boleh kurus la lepas raya nty.. Hadiah ditaja oleh @11streetmy @kinohimitsumy . Ada yg iena pos dan by hand time raya nanti sebab pos laju skrg problem.. Mana blh by hand iena bg by hand.. Raya kedua Insya Allah iena ke perak.. Iena bg kt winner okay😁😁😁 . . Kalau korang nak tau Kinohimitsu merupakan jenama yang tidak asing lagi di Jepun malahan ianya juga semakin dikenali ramai di Malaysia kerana ianya dikenali sebagai produk yang efektif untuk kesihatan dan kecantikan. . Kinohimitsu GC Lite bekerja dalam tubuh badan dengan cara Block, burn, Curb, & Cleanse atau Menghalang, Membakar, Menahan & membersih. . Istimewanya Kinohimitsu GC Lite ini lagi adalah ia mengandungi Kandungan ekstrak teh bunga, ekstrak protein kentang dan serat oat mengurangkan rasa lapar dengan meningkatkan isyarat yang memberitahu otak "saya sudah kenyang" oleh itu pengambilan kalori akan berkurang. Kalau cerita banyak dah jadi artikel, so untuk tau lebih lanjut jemput baca http://www.ienaeliena.com/2018/05/Kinohimitsu-GC-Lite.html Harganya Biasa 1 kotak Kinohimitsu GC Lite adalah RM159 untuk penggunaan 1 bulan. Harga Promosi RM139 Pembelian Online di : http://bit.ly/kinohimitsu-gc-lite . . . #ienaeliena #blogger #bloggermy #bloggermalaysia #malaysianblogger #11streetmy #kinohimitsumy #kinohimitsuGClite #ubatkurus #supplementkurus #weightloss #weightlossproduct
A post shared by Malaysian BloggerπŸ’„πŸ‘ πŸ‘—πŸ‘œπŸ΄πŸΉ (@ienaeliena) on


JEMPUT JOIN GIVEAWAY CIK IENA

Hai semua, cik iena nak buat giveaway lagi, Nak bagi 3 box Kinohimitsu GC Lite yang ditaja oleh 11Street ❤❤ Caranya...
Posted by ienaeliena.com on Thursday, May 24, 2018


Untuk pembelian secara online anda boleh membuat pembelian di  https://www.11street.my/store/beautywellness



0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve