D'Little oleh Olaf Resources | Produk Tidak Berkualiti

Seller Jual Barangan Tidak Berkualiti dan Tak Boleh Return

D'Little oleh Olaf Resources | Produk Tidak Berkualiti


Saya terima barang semalam 28 Jun 2018.  Order pada 20 jun. 8 Hari terima barang.  Tapi alasan seller cakap order dah receive 22 jun. Hurm ini sangat mengecewakan. PENIPU. BAru je dapat semalam 28 hb. Iena request nak return sebab kecewa dengan kualiti. Jahitan sangat tidak kemas. Dijahit pada hujung jahit tepi memang kain tidak bercantum.

D'Little oleh Olaf Resources | Produk Tidak Berkualiti

D'Little oleh Olaf Resources | Produk Tidak Berkualiti




Reason for Rejection 


[Switch to Exchange] The order has reached to buyer on 22 june. buyer should get back to us as soon as she received the item. Buyer can come to our office for exchange. thanks


D'Little oleh Olaf Resources | Produk Tidak Berkualiti

D'Little oleh Olaf Resources | Produk Tidak Berkualiti



Kejadahnya suruh datang office kene tukar. Saya taknak tukar. Saya nak return duit balik sebab nya produk tak berkualiti. tak mustahil dapat yang lain pun yang rosak atau yang dua tiga hari pakai rosak. Kan Mudah suruh saya pos, macam Lazada.

Boleh bayangkan tak kalau pejabat seller jauh. Boleh fikir tak kenapa kita pilih beli online? sebab kita takde masa. Prefer beli online dari beli di kedai sebab faktor kesibukan. Ni nak suruh datang office.

Kalau dengan Zalora nak tukar mudah semudah 123. Kalau dengan lazada kene post barang tu balik nanti dia return duit atau produk. Yang ni return dia cancel suka hati. Memang akan di blacklist seller ni.

So sebelum iena shopping barang online iena akan rujuk artikel iena blacklist online seller by iena eliena . Haa gituh. Untuk rujukan sendiri ya. Kalau yang lain nak rujuk pun okay. Iena tulis supaya iena tak lupa nanti boleh rujuk seller mana yang perlu dielakkan di alam maya ni. Almaklumlah kita tak boleh ingat semua benda.


Seller Information
Seller Name Olaf Resources
Contact No. 60128851846 E-mail olaf.resources@gmail.com

Nama Kedai di 11street D'Little



Sekian untuk rujukan diri sendiri supaya tidak salah membeli dari seller yang tidak cek kondisi barang sebelum pos.  Kalau Nak cakap sebab raya . Baju raya banyak terlepas pandang cek kualiti boleh diterima pakai. Ini selepas raya. Dan tiada kaitan dengan baju raya.

Makanya online seller sila cek kondisi barang sebelum pos .




1 comments:

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog