Grab The Promo
Grab The Promo

Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster

Wanita dan kecantikan berpisah tiada. Dalam kesibukan bekerja adakalanya wanita tidak mempunyai masa untuk menguruskan kecantikan diri untuk memakai pelbagai produk kecantikan pada wajah khususnya.

Dengan adanya supplement kecantikan ini sedikit sebanyak ianya dapat membantu wanita yang sibuk untuk mendapatkan kulit yang cantik dan sihat tanpa perlu mengamalkan pelbagai produk kecantikan wajah. Namun adalah lebih baik sekiranya kedua produk kecantikan dan produk makanan tambahan/supplement di amalkan dalam masa yang sama supaya kesannya lebih efektif dan pantas.

Di sini Cik iena ingin kongsikan Supplement kecantikan yang sedang Cik iena amalkan iaitu Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster.


Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster
Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit BoosterProject B Hydrolyzed Collagen Peptide 5,000mgProject B Hydrolyzed Collagen Peptide 5,000mg mengandungi 100%   Peptida kolagen molekul rendah hidrolisis di mana ianya menggunakan teknologi yang dipaten dari Itali untuk mengeluarkan kolagen berkualiti tinggi. Tanda dagangan proprietari ini diperkuat dengan 10 ekstrak di bawah trademark of Coll10 +, yang mampu memberikan lebih daripada 32 manfaat maksima.

Formula proprietari ini telah dikaji secara teliti dan berhati-hati dengan penemuan  11 fungsi ramuan terbaik. Projek ini telah dikaji dan ditapis dengan berhati-hati selama lebih dari 26 bulan sebelum formulasi disahkan ianya mengambil masa 6 bulan lagi untuk diuji  keberkesanan formula proprietari  ini pada lebih daripada 48 orang sebelum ia dipasarkan.


Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster
Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit BoosterApa itu Collagen Peptide ?


Collagen peptide atau peptida kolagen adalah blok binaan protein yang merupakan bahan penting dalam produk penjagaan kulit anti-penuaan. Peptide adalah rantaian asid amino yang diikat dengan nitrogen dan karbon. Rantaian pendek peptide dapat menembusi epidermis dan menghantar isyarat kepada sel-sel, memberitahu mereka bagaimana untuk berfungsi.


 Project B Hydrolyzed Collagen Peptide 5,000mg

Project B Hydrolyzed Collagen Peptide 5,000mgPeptida kolagen merupakan sumber protein baik yang membantu meningkatkan kulit elastisitas dan menguatkan rambut dan kuku. Ianya juga dikatakan dapat membantu menurunkan berat badan, mendapatkan tidur lebih baik, memperbaiki masalah pencernaan, serta menyembuhkan usus yang bocor.

Peptide juga merupakan salah satu rawatan yang paling berkesan dalam membaiki kulit yang rosak dan mengalami penuaan. Hasilnya juga juga bukan bersifat segera ,ia mengambil masa 4 hingga 12 minggu untuk mendapat kesan yang terbaik. Namun sekiranya anda berhenti mengunakan produk peptida kolagen ,keputusan akhirnya memang kurang berkesan.Cara yang terbaik untuk kesan yang maksima dan bagus adalah dengan mengambilnya secara  konsistensi.Anda harus sentiasa kekal rajin untuk mengamalkannya.


Kandungan


Hydrolyzed Collagen Peptide (Fish), Ascorbic Acid, Coenzyme Q10, Bird Nest Powder, Alpha Lipoic Acid, Grape Seed Extract, Royal Jelly Extract, Sakura Extract, Acerolla Cherry Extract, Cactus Extract, Aloe Vera Extract, Maltodextrin.


Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster
Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster
11 Ramuan COLL10+ | The Trademarked Proprietary Blend


 1. Collagen - Menambah dan memulihkan kolagen yang hilang
 2. Vitamin C - Merangsang pengeluaran dan sintesis kolagen
 3. CoQ10 - Meremajakan dan menghidupkan semula kulit berumur
 4. Bird Nest - Merawat kulit rosak dan mendapatkan tona kulit yang lebih cerah
 5. Alpha Lipoic Acid - Antioksidan yang berkesan untuk merombak sel di peringkat DNA
 6. Grape Seed Extract - Kesan pelindung matahari yang dilindungi secara dalaman
 7. Royal Jelly Extract - Combat oxidative stress dan anti-penuaan
 8. Sakura Extract - Menegangkan pori-pori dan menjadikan kulit lembap
 9. Cherry Extract - Mencegah dan mengurangkan kedutan
 10. Cactus Extract - Membaiki kulit yang rosak dan merangsang pembaharuan sel
 11. Aloe Vera Extract - Meningkatkan dan mengekalkan tahap kelembapan kulit


Cara Pengambilan Project B Hydrolyzed Collagen Peptide 5,000mg


 • Umur 25 – 30: Ambil satu sudu sekali sehari selama 14 hari pertama. Teruskan suplemen satu sudu pada hari ganti sebagai penyelenggaraan.
 • Umur 30 – 50: Ambil dua sudu sekali sehari selama 14 hari pertama. Teruskan suplemen satu sudu sekali sehari sebagai penyelenggaraan.
 • Umur 50 & keatas: Ambil dua sudu sekali sehari selama hasil yang diinginkan.

Project B Hydrolyzed Collagen Peptide 5,000mg boleh diamalkan bersama masakan mahupun minuman. Anda boleh masukkan dalam masakan ataupun minum bersama air kegemaran anda seperti kopi dan sebagainya.

Selain daripada itu untuk mempercepatkan kesannya anda juga boleh amalkan bersama  Project B 100% Natural Fruit Booster. ianya hadir dengan tiga perasa iaitu passion fruit, kiwi dan Mixed Berries.

Project B 100% Natural Fruit Booster


Natural Fruit Booster ini di import dari Italy. Ianya diphasilkan dari buah-buahan terpilih di salah satu kawasan pertumbuhan buah yang terbesar di Eropah yang mana ianya membekalkan rasa dan profil pemakanan yang sangat baik dan berkhasiat.Project B 100% Natural Fruit Booster - Passion Fruit
Project B 100% Natural Fruit Booster  - Passion Fruit


Natural fruit booster ini adalah bebas dari pengawet , tidak mempunyai gula tambahan, pemanis atau pewarna, untuk mengekalkan jus buah-buahan dalam bentuk yang paling semula jadi dan berkhasiat.

Hadir dalam 3 perasa/perisa
 1. Passion fruit
 2. Kiwi  
 3. Mixed Berries.Kandungan

 1. Passion Fruit: Maltodextrin, Passion Fruit Powder.
 2. Kiwi: Maltodextrin, Kiwi Powder.
 3. Mixed Berries: Maltodextrin, Mixed Berries Powder.

Cara Pengambilan Project B 100% Natural Fruit Booster 


Untuk semua peringkat umur, campurkan satu sudu teh Natural Fruit Booster bersama  Project B Hydrolyzed Collagen Peptide 5,000mg.

Anda juga boleh tambah NAtural Fruit Booster mengikut selera anda. Cik iena sendiri gemar minum fuit booster bersama air sejuk sahaja. Rasanya sangat sedap.
Review  Project B Hydrolyzed Collagen Peptide 5,000mg Dan Natural Fruit BoosterProject B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster
Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster


Ini merupakan bulan kedua Cik iena amalkan  Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster. Kesan diawal dua minggu pengambilan adalah  kulit lebih lembab dan anjal. Dari segi pencerahan untuk dua minggu masih tidak nampak hasillnya.

Setelah sebulan pengambilan masalah tona kulit tidak sekata Cik iena hilang. Kulit Cik iena sangat sensitif jika terdedah kepada cahaya matahari dalam keadaan yang lama , kulit akan gelap dan kusam. Semasa mengamalkan Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster cik iena dapati kulit Cik iena lebih sekata awal dari sebelumnya. Jika sebelum ini akan memakan masa yang lama untuk mendapatkan tona yang sekata.


Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster
Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster


Selain daripada itu masalah jerawat ketika datang bulan juga berkurangan. Sekiranya ada jerawat datang bulan, ianya akan cepat kecut dan kulit kembali normal . Kesan parut jerawat yang lama juga semakin pudar.

Cik iena amalkan  Project B Hydrolyzed Collagen Peptide bersama Natural Fruit Booster . Buat masa ini Cik iena telah mencuba dua perasa Natural Fruit Booster iaitu passion fruit dan kiwi . Kedua-duanya lazat untuk dinikati. Namun antara keduanya Cik iena lebih menggemari rasa passion fruit.


Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster
Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster - Passion Fruit


Cik iena juga gemar mengamalkan Project B Natural Fruit Booster sahaja bersama air sejuk atau pun bersama teh O. Untuk penggunaan usia 30 series cik iena yang memerlukan 2 sudu besar sehari , jadi 1 tin Project B Hydrolyzed Collagen Peptide tak cukup untuk sebulan. Selepas habis Cik iena akan minum Project B Natural Fruit Booster sahaja.

Insya Allah Cik iena nak cuba Project  Natural Fruit Booster perasa Mixed Berries pula selepas ni. Kepada anda di luar sana yang masih tercari-cari supplement yang sesuai mungkin anda boleh cuba Project B Hydrolyzed Collagen Peptide And Natural Fruit Booster ini. 


Untuk Maklumat Lanjut :

Website : https://projectb.asia/
Instagram : instagram.com/projectb.asia
FAceook : https://web.facebook.com/projectb.asia?_rdc=1&_rdr
Twiter : https://twitter.com/projectb_asia


4 comments:

 1. ASS..WR.WB.SAYA PAK RESKY TKI BRUNAY DARUSALAM INGIN BERTERIMA KASIH BANYAK KEPADA EYANG WORO MANGGOLO,YANG SUDAH MEMBANTU ORANG TUA SAYA KARNA SELAMA INI ORANG TUA SAYA SEDANG TERLILIT HUTANG YANG BANYAK,BERKAT BANTUAN EYANG SEKARAN ORANG TUA SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTAN2NYA,DAN SAWAH YANG DULUNYA SEMPAT DI GADAIKAN SEKARAN ALHAMDULILLAH SUDAH BISA DI TEBUS KEMBALI,ITU SEMUA ATAS BANTUAN EYANG WORO MANGGOLO MEMBERIKAN ANGKA RITUALNYA KEPADA KAMI DAN TIDAK DI SANGKA SANGKA TERNYATA BERHASIL,BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU SAMA SEPERTI KAMI SILAHKAN HUBUNGI NO HP EYANG WORO MANGGOLO (0823-9177-2208) JANGAN ANDA RAGU ANGKA RITUAL EYANG WORO MANGGOLO SELALU TEPAT DAN TERBUKTI INI BUKAN REKAYASA SAYA SUDAH MEMBUKTIKAN NYA TERIMAH KASIH
  NO HP EYANG WORO MANGGOLO (0823-9177-2208)
  BUTUH ANGKA GHOIB HASIL RTUAL EYANG WORO MANGGOLO
  DIJAMIN TIDAK MENGECEWAKAN ANDA APAPUN ANDA MINTA INSYA ALLAH PASTI DIKABULKAN BERGAUNLAH SECEPATNYA BERSAMA KAMI JANGAN SAMPAI ANDA MENYESAL

  angka;GHOIB: singapura
  angka;GHOIB: hongkong
  angka;GHOIB; malaysia
  angka;GHOIB; toto magnum
  angka”GHOIB; laos…
  angka”GHOIB; macau
  angka”GHOIB; sidney
  angka”GHOIB: vietnam
  angka”GHOIB: korea
  angka”GHOIB: brunei
  angka”GHOIB: china
  angka”GHOIB: thailand

  ReplyDelete
 2. nice to be visiting your weblog inside the at the forefront again, it's been months for me. nicely this text that ive been waited for as a result lengthy. I compulsion this text to accumulation my assignment inside the hypothetical, and it has equal situation as soon as your article. thanks, significant part. best sarms usa

  ReplyDelete
 3. only aspire to say ones content material may be as amazing. This readability while your pronounce is extremely good and i may think youon a guru for this count. high-surroundings alongside furthermore than your settlement set aside in me to to manipulate off as soon as your present day have enough protection to baby support modified by using simply simply not pretty weblog message. thank you loads loads of alongside next to you must go upon the eye-catching gather the process finished. sarms usa

  ReplyDelete
 4. I think this is an informative post and it is very useful and knowledgeable. therefore, I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article. product review sites

  ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve