Grab The Promo
Grab The Promo

Pelbagai Promosi Menarik di Pembukaan Kurasi Malaysia pada 21 September 2109


Kurasi Malaysia
Kurasi Malaysia
 
Negara-negara Asia tidak kalah perkembangan fashionnya dengan negara Eropah dan Amerika. gaya busana Jepun menjadi inspirasi anak muda zaman sekarang. Jepun memang terkenal dan  sangat berani serta ekspresif dalam hal fashion. Jadi, tidak hairan jika nanti Anda melihat berbagai gaya busana yang aneh dimata namun tetap selesa dan cantik dipakai.


Kurasi Malaysia No.1 Fashion Live Mall

Dalam membawa teknologi fashion Jepun di Malaysia, kini Kurasi telah melebarkan sayapnya di Malaysia.Kurasi merupakan sebuah kedai yang menawarkan pakaian dan pelbagai pilihan produk pakaian dengan Standard Kualiti Jepun pada harga yang berpatutan.

Kurasi Malaysia
Kurasi Malaysia


Kurasi dalam bahasa Jepun membawa maksud "Lifestyle" iaitu Gaya Hidup.  Jadi sudah pastinya ianya menjual barangan seharian yang sesuai dengan namanya lifestyle.


Untuk pengetahuan, di Kurasi terdapat 3 Bahagian yang berbeza untuk para pelanggan dimana setiap bahagian mempunyai tarikan yang tersendiri . Antara 3 Bahagian tersebut adalah
Kurasi Select, Kurasi Gallery dan Japan Outlet.

Kurasi Malaysia
Kurasi Malaysia


Kurasi Select

Kurasi Select menampilkan ciri-ciri pakaian bergaya yang dipilih dan diimport dari Jepun. Fesyen  yang di pamerkan disini adalah fashion Jepun yang terkini dan dibuat di bawah piawaian Jepun. Material dan kualiti PREMIUM.


Kurasi Gallery


Kurasi Gallery pula menawarkan fesyen bermusim dan tradisional  budaya Jepun dan acara bermusim jepun.Kurasi Malaysia
Kurasi Malaysia

Japan Outlet

Japan Outlet menyediakan peluang untuk berbelanja pada harga yang lebih rendah. Disini  anda boleh membeli barangan pada kualiti biasa yang lebih murah daripada kualiti premium .


Kurasi Malaysia
Kurasi MalaysiaDi Kurasi, anda boleh mendapatkan aneka pakaian dan barangan reka bentuk asli Jepun, dengan variasi pilihan yang banyak dan segala-galanya adalah pada harga yang berpatutan.
Jaminan anda adalah kualiti yang boleh dipercayai dengan kos yang berpatutan. Anda berpeluang untuk menikmati membeli-belah "ala-ala  Jepun " dan ianya pasti memberikan anda pengalaman yang menyeronokkan.


Kurasi Malaysia
Kurasi Malaysia


Misi Kurasi adalah untuk memberikan para pelanggan pilihan pakaian dan barangan yang lebih baik dengan membekalkan semua barangan di bawah rekaan Jepun yang berkualiti pada harga yang berpatutan serta pengalaman membeli belah di persekitaran membeli-belah Jepun.Kurasi Malaysia
Kurasi Malaysia

Kurasi Malaysia
Kurasi Malaysia

Kurasi Malaysia
Kurasi Malaysia

Kurasi Malaysia
Kurasi Malaysia

Kurasi Malaysia
Kurasi Malaysia

Kurasi Malaysia
Kurasi Malaysia

Kurasi Malaysia
Kurasi Malaysia

Kurasi Malaysia
Kurasi Malaysia

Pengalaman Membeli Belah di Kurasi


Pengalaman Membeli Belah di Kurasi
Pengalaman Membeli Belah di KurasiBaru-baru ini Cik iena dan rakan-rakan blogger lain telah diberikan peluang untuk membeli belah di Kurasi sebelum ianya dibuka secara rasmi pada 21 September 2019. Ini merupakan pengalaman yang terindah sudah pastinya. Cik iena dapat membeli belah secara privasi.


Kurasi Malaysia
Kurasi Malaysia

Kami diberikan peluang membeli-belah dalam suasana persekitaran ala-ala pusat membeli belah di Jepun. Walaupun ada barangan yang masih tidak lengkap, terdapat rak-rak yang masih kosong tetapi Cik iena rasakan banyak koleksi pakaian yang ditawarkan disini bermula dari kualiti biasa sehinggalah kualiti premium pada harga berpatutan.Kurasi Malaysia
Kurasi Malaysia

  

 Kurasi Malaysia No.1 Fashion Live Mall Opening on 21 September 2019Kurasi Malaysia
Kurasi Malaysia

Untuk pengetahuan anda, Kurasi Malaysia akan dibuka di Quill City Mall, tingkat pertama, Lot 1-30A pada 21 September, 2019. Majlis pembukaan rasmi akan diadakan pada tarikh tersebut dan terdapat pelbagai tawaran menarik yang akan diberi kepada para pelanggan semasa hari pembukaan rasmi tersebut.

Promosi Pembukaan Kurasi Malaysia


Kurasi Malaysia Bakal di Buka 21 September 2109Free Gift

  • 3 hari istimewa 21-23 September 2019  500 pelanggan terawal untuk setiap hari berpeluang mendapat free gift KURASI paper fan 
  • KURASI Electric Handy Fan untuk pelanggan yang membuat pembelian RM100 keatas didalam single resit.

Super value buy

RM9.90 untuk item terpilih seperti baju seluar dan sebagainya. Limited stock.


Opening Discount

10 hari istimewa  21-30 september 2019 , semua barangan akan mendapat diskaun sebanyak 10% (tidak termasuk supervalue buy)

Voucher Giveaway

Sertai Contest Kurasi di laman social mereka yang akan cik iena sertakan di penghujung artikel untuk memenangi RM50,000

Enroll Kurasi Membership 

Istimewa buat anda yang mendaftar sebagai ahli pada 21 dan 22 september, anda akan menerima voucher RM30.


Selain daripada itu terdapat juga persembahan tarian istimewa semasa hari pembukaan KURASI Malaysia nanti.
Kurasi Malaysia
Kurasi Malaysia


 Jadi kepada anda diluar sana khususnya yang berada berdekatan Quill City Mall Kuala Lumpur, jangan lepaskan peluang semasa hari pembukaan KURASI ini kerana pelbagai promosi yang ditawarkan tersebut hanya untuk hari pembukaan sahaja.

Untuk maklumat lanjut layari:


Facebook : https://web.facebook.com/kurasimalaysia
Instagram : https://www.instagram.com/kurasi_malaysia/
0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve