Buffed Club E-sports Tournament (January) | MORTAL COMBAT XL

Ini merupakan aktiviti kedua untuk tahun 2020 dimana aktiviti pertama dimulakan dengan acara badminton. Tapi Cik iena lupa nak kongsi sebab masa tu takde terfikir nak update blog tentang aktiviti syarikat. Memandangkan ekarang iena sangat sibuk dan kurang ambil job. Iena perlu ada content untuk blog, jadi iena akan tulis yang personal la sekarang.


Buffed Club E-sports Tournament (January) | MORTAL COMBAT XL




Almaklumlah sekarang iena pergi kerja lebih kurang 3 jam sebab kene hantar adik pergi kerja ke alam damai dulu baru iena ke pejabat. Adik tak pandai memandu dan 100% sepenuhnya mengharapkan kakaknya. Begitulah nasib seorang kakak. hahah So iena memang tak ambil job. Hanya yang tertentu sahaja. Tambahan lagi Cik LHDN kejor wak..Tolong jangan cari saya lagi Cik LHDN. Kite da tak seaktif dulu.

Okay berbalik kepada aktiviti kedua untuk Syarikat tempat iena bekerja tahun ni.

Buffed Club E-sports Tournament (January) | MORTAL COMBAT XL

 


Buffed Club E-sports Tournament (January) | MORTAL COMBAT XL
iena ss dari video je..sibuk buat vlog xde gambar




Tampil berbeza dari tahun sebelumnya. Memandangkan ahli jawatan kuasa berubah maka dengan itu aktiviti pun akan ada sedikit perubahan. Tahun ni akan lebih banyak aktiviti. Cik iena merupakan salah seorang AJK. Cik iena terpaksa, bukan dengan kerelaan hati haha.


Buffed Club E-sports Tournament (January) | MORTAL COMBAT XL
begini lah rupa student dan cikgu bile tengah game on



Tahun depan sila jangan iena okay. Programmer macam kurang sesuai pegang jawatan dalam buffed club ni sebab programmer sibuk. Mungkin perlu cari staff yang tak berapa sibuk tu. Mereka lebih sesuai sebab banyak masa terluang untuk buat kerja-kerja Buffed club ni daripada layan youtube je kan :)


Buffed Club E-sports Tournament (January) | MORTAL COMBAT XL
okay dua2 atas ni cikgu iena tengah lawan..Bila iena kene lawan dengan cikgu sendiri, hire cikgu lain pulak

Untuk menjaga KPI semua staff perlu hadir aktiviti buffed club. Setiap kehadiran ada markah. Kalau takdatang akan effect KPI . So Cik iena terpaksa rela untuk datang. Walaupun tak pandai pun main game.

Cik iena belajar masa nak lawan tu juga. Zai yang ajarkan. Dari 18 orang yang sertai, Cik iena dapat No 4 kira okay lah kan :)


Buffed Club E-sports Tournament (January) | MORTAL COMBAT XL

Yeayyyy cik iena masuk semifinal hahahah. Kalah ditangan Cikgu Zainurin Syafiq.



Buffed Club E-sports Tournament (January) | MORTAL COMBAT XL

 


Okay jemput tonton vlog  je la ye





0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve