Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Sepanjang tempoh 7 tahun Cik iena bekerja di sini, ini merupakan kali kedua Annual Dinner di buat di Hotel. kali pertama adalah di JWW Marriot Hotel pada tahun pertama Cik iena bekerja iaitu pada tahun 2012.

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur




Cik iena kongsikan gambar dan juga video aktiviti semasa Majlis makan malam ni untuk rujukan cik iena dan juga kawan-kawan pejabat. Memandangkan cik iena merupakan salah seorang ahlijawatan kuasa. Jadi Cik iena kurang bergambar kerana sibuk menguruskan meja pendaftaran dan juga merakam video aktiviti.

Makan pun Cik iena tak sempat tau.  Pada malam ni Cik iena tak beriya sewa baju atau beli baju kerana kekecewaan pada annual dinner 2018 yang mana pemenang Best Dress bajunya sangatlah mendukacitakan. Walaupun berpakaian tidak cantik tetap boleh menang sekiranga tettttt..Boleh faham sendiri.

Jadi tahun ni memang paka baju yang sedia ada dimana baju ni Cik iena pakai untuk pergi Event. Cik iena pernah pakai semasa premiere screening filem apa Cik iena lupa. Jadi dah jimat. Tak perlu membazir keluar duit beli baju mahupun sewa baju dan tak perlu juga upah make up artis. Semuanya sendirian berhad sebab tragedi tahun sebelumnya memberikan pengajaran buat Cik iena.

Lagi sedih baju yang menang super tak vogue lansung hahaha. Berbanding orang lain yang datang. Pada tahun ni menggunakan sistem undian secara online. Berbeza dengan tahun sebelumnya yang secara manual.Hurmm kalau manual boleh dimanipulasi yer dok  :)




Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur
Pemenang best dress 2019


Tahun ni pemenang best dress memang layak dan baju dia cantik. Kalau tengok pandangan depan macam biasa tapi Cik iena suka belakang dress dia ada tali berpintal bersulam. Memang canti baju dia. Solekan pun simple dan terselah keayuan dia..





Seperti kebiasaannya acara wajib setiap tahun adalah persembahan kumpulan dan juga pertandingan karaoke. Berikut Cik iena kongsikan video


Persembahan Kumpulan

Menariknya pada tahun 2019 buat julung kalinya hadiah tempat pertama bagi persembahan kumpulan bernilai RM1000 dimana kebiasaannya jika tidak silap Cik iena hadiah tempat pertama persembahan kumpulan hanya RM300. Ini merupakan perubahan yang sangat bagus dan harap dikekalkan supaya staff lebih bersemangat untuk membuat persembahan berkumpulan.









Pertandingan Karaoke








Gambar Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur



Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur
Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur


Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur

Ionnex Annual Dinner 2019 di Hilton Kuala Lumpur



0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve