Bonanza Ulangtahun Belanja dan Menang Lulu Hypermarket | Menang Baucer Beli-Belah Bernilai RM12,000


 LuLu Hypermarket merupakan Hypermarket Arab berkonsep halal yang mendapat tempat dihati rakyat Malaysia. Setiap tahun LuLu Hypermarket akan mengadakan promosi ‘shop and win’ dengan menawarkan hadiah hadiah yang sangat menarik seperti kereta, motosikal, barangan elektrik, gajet dan pelbagai lagi.

Bonanza Ulangtahun Belanja dan Menang Lulu Hypermarket | Menang Baucer Beli-Belah Bernilai RM12,000
Bonanza Ulangtahun Belanja dan Menang Lulu Hypermarket | Menang Baucer Beli-Belah Bernilai RM12,000




Berbeza dengan tahun tahun sebelumnya, LuLu mengorak langkahuntuk tampil berbeza dari kebiasaan dengan menawarkan hadiah berupa Voucher membeli belah selama setahun untuk 6 orang pemenang bertuah disamping hadiah-hadiah istimewa lain buat pemenang yang lain.


Bonanza Ulangtahun Belanja dan Menang Lulu Hypermarket | Menang Baucer Beli-Belah Bernilai RM12,000
Cik iena penggemar Paratha brand LuLu

Bonanza Ulangtahun Belanja dan Menang Lulu Hypermarket | Menang Baucer Beli-Belah Bernilai RM12,000
Bonanza Ulangtahun Belanja dan Menang Lulu Hypermarket | Menang Baucer Beli-Belah Bernilai RM12,000




Bagi Cik iena Voucher SATU TAHUN MEMBELI-BELAH PERCUMA sememangnya sangat menarik. Sekiranya kita menang banyak benda yang kita boleh beli dengan  Voucher yang diberikan. Bayank kita dapat berjimat dalamperbelanjaan seharian.


Bonanza Ulangtahun Belanja dan Menang Lulu Hypermarket | Menang Baucer Beli-Belah Bernilai RM12,000
Bonanza Ulangtahun Belanja dan Menang Lulu Hypermarket | Menang Baucer Beli-Belah Bernilai RM12,000

Okay nak tau macam mana caranya boleh baca di bawah.


Cara Sertai Bonanza Ulangtahun ‘Belanja dan Menang’ Lulu Hypermarket


Bonanza Ulangtahun Belanja dan Menang Lulu Hypermarket | Menang Baucer Beli-Belah Bernilai RM12,000
Berbelanja minimum RM75



Bonanza Ulangtahun Belanja dan Menang Lulu Hypermarket | Menang Baucer Beli-Belah Bernilai RM12,000
Jumlah kat sini RM229.30 tai bila bayar dalam RM184 kalau tak silap, resit lupa pulak simpan mana. So iena dapat dua kupon je la. Yang best kan LuLu kalau kita dah kira siap siap amaoun harga display tu bila sampai kaunter bila nak bayar total tu mesti ada lagi diskaun. Ni antara sebab ramai yang suka datang dekat LuLu. Selain dari diskaun kita nampak yang dia display tu ada lagi inhouse diskaun tu yang jadi lagi murah dari yang kita kira
  1. Anda perlu berbelanja minimum RM75 di Lulu Hypermarket  dalam satu resit . Sekiranya anda berbelanja lebih dari RM75, Contoh RM150, anda akan dapat 2 Borang Bonanza Ulangtahun Belanja dan Menang Lulu Hypermarket .
  2. Selepas berbelanja dan membuat pembayaran, segera dapatkan kupon penyertaan di pusat perkhidmatan pelanggan
  3. Isi maklumat yang dikehendaki
  4. Kemudian, Masukkan Kupon penyertaan tersebut di dalam tong yang di sediakan di hadapan pintu masuk Lulu Hypermarket.

Bonanza Ulangtahun Belanja dan Menang Lulu Hypermarket | Menang Baucer Beli-Belah Bernilai RM12,000
Bonanza Ulangtahun Belanja dan Menang Lulu Hypermarket | Menang Baucer Beli-Belah Bernilai RM12,000



Bonanza Ulangtahun Belanja dan Menang Lulu Hypermarket | Menang Baucer Beli-Belah Bernilai RM12,000
masukkan kupon penyertaan dalam box yang disediakan

Untuk pengetahuan peraduan ini sah untuk kedua-dua cawangan LuLu Hypermarket iaitu LuLu Hypermarket Capsquare Kuala Lumpur dan Lulu Hypermarket Taman Shamelin.

Peraduan ini berlangsung dari 1 Julai -sehingga 30 September 2020.


Hadiah Bonanza Ulangtahun ‘Belanja dan Menang’ Lulu Hypermarket


Hadiah keseluruhan bernilai sehingga RM200,000  untuk dimenangi seperti berikut.


Bonanza Ulangtahun Belanja dan Menang Lulu Hypermarket | Menang Baucer Beli-Belah Bernilai RM12,000



Hadiah Utama x 6 pemenang
Baucer Beli-Belah Bernilai RM12,000 (RM1,000 x 12 bulan)


Hadiah Pertama x 6 pemenang
Jam Tangan Pintar Huawei


Hadiah Kedua x 90
Tablet Ikon


Hadiah Ketiga x 180
Cerek Elektrik Ikon


Hadiah Keempat x 390
Periuk Nasi Ikon


Hadiah Kelima x 150
Seterika Stim Ikon


Hadiah Saguhati x 180
Baucer Hadiah Lulu bernilai RM100


Untuk pengetahuan, Tarikah cabutan untuk mencari pemenang adalah pada 1hb Ogos 2020, 5hb September 2020 dan 3 Oktober 2020.

Jadi kepada anda diluar sana, jangan lepaskan peluang ni . Tuah ayam nampak di kaki tuah manusia tak siapa yang tau. Cik iena pun dah sertai peraduan bonanza ni. Semoga Cik iena menang Yeayyy :)



Parking Percuma Sekirnya berbelanja RM75


Kebiasaanya Cik iena ke LuLu Hypermarket Capsquare KL memang kene bayar parking. Berbeza kali ini sekiranya anda berbelanja RM75 anda layak untuk dapat Free parking. Tapi untuk makluman sekiranya anda nak tebus free parking anda perlu validate tiket parking di Cashier tingkat satu.


Parking Percuma Sekirnya berbelanja RM75
 Parking Percuma Sekirnya berbelanja RM75


Parking percuma adalah pada
  • Isnin Hingga Jumaat : 5 Pm Hingga 11pm
  • Sabtu dan ahad  : 9 am sehingga 11pm


Cik iena juga pastinya tidak melepaskan peluang untuk memenangi Voucher membeli belah selama setahun ini. jadi Cik iena kongsikan vlog Cik iena semasa membeli belah di Lulu Hypermarket Capsquare Kuala Lumpur pada hari sabtu yang lepas.


Vlog Shopping Bonanza Ulangtahun Belanja dan Menang Lulu Hypermarket & World Food Festival






Ouh ya bukan hanya Bonanza ulang tahun ini yang menarik. Ada lagi yang menarik perhatian Cik iena iaitu Lulu World Food 2020 Festival. Semasa membeli belah Cik iena dapati banyak promosi-promosi di bawah kempen Lulu World Food 2020 Festival ini.



Lulu World Food 2020 Festival


Lulu World Food 2020 Festival
Lulu World Food 2020 Festival

Selain daripada Peraduan Bonanza Ulangtahun Lulu Hypermarket, terdapat juga promosi ‘Lulu World Food 2020 Festival' yang sedang berlangsung dari 3 Julai hingga 13 Julai 2020. Festival ini diadakan di semua LULU Hypermarket di seluruh dunia sebagai sebahagian daripada usaha pemasaran untuk memperkenalkan pelbagai makanan dari seluruh dunia kepada rakyat Malaysia.

Lulu World Food 2020 Festival
Lulu World Food 2020 Festival


Terdapat pelbagai jenis tema pada setiap hari, di mana macam-macam jenis makanan akan di hidangkan seperti berikut :

3 dan 11 Julai – Manisan Arab dan India

4 dan 12 Julai - Briyani

5 dan 10 Julai – Chaat dan Bakeri

6 Julai – BBQ

7 Julai – Kek dan Pastri

8 Julai – Pizza dan Pasta

9 dan 13 Julai – Makanan Sihat





Lulu World Food 2020 Festival

Lulu World Food 2020 Festival


Lulu World Food 2020 Festival

Lulu World Food 2020 Festival


Lulu World Food 2020 Festival


Lulu World Food 2020 Festival
Lulu World Food 2020 Festival

Bukan sahaja makanan seperti yang tersenarai diatas yang ada harga promosi World Food 2020 Festival ni. Terdapat aneka barangan lagi yang di jual pada harga yang murah termasuklah sayuran terpilih, barangan peralatan dapur terpilih, pendek kata Cik iena rasa masa berjalan-jalan dalam LuLu tu banyak juga barangan yang Cik iena nampak ada Label World Food 2020 Festival ni.


Lulu World Food 2020 Festival

Lulu World Food 2020 Festival

Di Level 1 juga turut ada , semasa Cik iena naik ke Level satu untuk validate tiket parking percuma Cik iena juga nampak Label World Food 2020 Festival di produk yang terdapat di Tingkat 1.


Lulu World Food 2020 Festival

Pendek kata bukan barangak kategori Food je yang ada promosi, terdapat pelbagai barangan yang ada harga promosi World Food 2020 Festival. Kalau panjang kata boleh lihat gambar dan juga vlog Cik iena. Berikut Cik iena kongsikan gambar sebahagian promosi yang sempat Cik iena ambil.


Lulu World Food 2020 Festival


Lulu World Food 2020 Festival

Lulu World Food 2020 Festival

Lulu World Food 2020 Festival

Lulu World Food 2020 Festival

Lulu World Food 2020 Festival

Lulu World Food 2020 Festival

Lulu World Food 2020 Festival

Lulu World Food 2020 Festival

Lulu World Food 2020 Festival

Lulu World Food 2020 Festival

Lulu World Food 2020 Festival

Lulu World Food 2020 Festival

Lulu World Food 2020 Festival


Lulu World Food 2020 Festival


Lulu World Food 2020 Festival

Lulu World Food 2020 Festival

Lulu World Food 2020 Festival
Rasa rugi cik iena tak ambil dua sebab anggur dia segar, manis dan takde biji

Lulu World Food 2020 Festival


Lulu World Food 2020 Festival

Lulu World Food 2020 Festival

Lulu World Food 2020 Festival



Menarik bukan ? ada banyak promosi menari , harga sangat murah bagi Cik iena.Bukan ini sahaja  tapi ada banyak lagi tapi Cik iena tak sempat nak ambil semua. Boleh pecah blog ni nak load semua kan :)



Jadi kepada anda diluar sana jangan lepaskan peluang promosi istimewa bersempena World Food 2020 Festival dan juga Bonanza Ulangtahun Belanja dan Menang Lulu Hypermarket. Manalah tau ada rezeki untuk menang baucher membeli belah selama setahun. Cik iena harap Cik iena lah salah seorang pemenang tu :)




Untuk Maklumat Lanjut Layari


Website :  www.luluhypermarket.com
Facebook : LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Instagram : luluhypermarketkl
Telefon :  017-644 4200.
Alamat :  LOT 159, Jalan Munshi Abdullah, City Centre, 50100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur



#LuLuMalaysiaWorldFood2020
#LuLuShopandWin
#OneYearFreeShoppingLuLu
#LuLuKL
#LuLuShamelin
#LuLuMallMalaysia










17 comments:

  1. Nak join juga lar mana tahu ada tuah kan. Satu tahun tu memang banyak. :)

    ReplyDelete
  2. wah.. syoknya kalau dapat menang baucer beli belah rm2000 tu... macam-macam boleh beli tu.. tapi kat kedah ni ada ke Lulu Hypoermarket ye iena?

    ReplyDelete
  3. Ok. Next Rawlins pun nak membeli la dan join. Mana tau rezki kan. Untung2 dapat berbelanja percuma setahun!

    ReplyDelete
  4. Memang berbaloi baloi shopping di Lulu ni. Sambil shopping berpeluang untuk menang hadiah yang ditawarkan.

    ReplyDelete
  5. Geram je tau dengan lulu ni. Kenapa tak nak buka dekat johor. Pleaseeee la

    ReplyDelete
  6. Banyaknya harga promosi d lulu nie.. Kena shopping skrg nie.. Dahla dpt harga promosi berpeluang menang hadiah pulak tue.. 😍 😍 😍

    ReplyDelete
  7. Ok nak join... macam2 produk ada kat sini. Bolehlah memborong membeli heheheh

    ReplyDelete
  8. Tak pernah lagi sampai ke Lulu ni walaupun ramai betul yang share. Rasa tempted jugak nak jejak kaki ke sana one day.

    ReplyDelete
  9. thanks so much for this, am gonna join in the shop & win contest, do wish me best of luck ya
    cheers, siennylovesdrawing

    ReplyDelete
  10. byk gak yg murah2 tu thanks for sharing this info

    ReplyDelete
  11. Kemain berbaloi hadiah dia... psttt ko gojes gile masuk soping mall, suka nengok shawl tu laaa....macam ni nak join lee, tapi kat JB takde plak pasarayanyaaa..

    ReplyDelete
  12. Berbaloi juga kalau shopping kat Lulu time ni. Memang tawaran menarik dengan harga istimewa. Siap ada hadiah. Esok nak pi usha barangan kat sini lah

    ReplyDelete
  13. Best lulu ni mcm2 ada pastu murah2 plak tu.. Za suka pgi bahagian fresh foods dia.. Kek2 biskut dia semua sedap2

    ReplyDelete
  14. Akak suka shopping kat Lulu sebab banyak choice. Selalu restock bawang kisar dan cili paste. Nanti nak join la contest mereka. selalu beli, terus claim parking dan balik. Hehe

    ReplyDelete
  15. wahhhh serius la. nak shopping la dkt lulu. mana tahu rezeki ke kan :)

    ReplyDelete
  16. tak pernah lagi shopping kat Lulu hypermarket ni. best yer banyak diskaun, contest pun menarik. nanti nak shopping dan join contest!

    ReplyDelete
  17. Kalau berlanja lat lulu memang berbaloi. Ni pulak ade program macam ni. Sempat lah fafa nal join

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve