MALA-TUP DENGAN AYAM GORENG MALA MARRYBROWN

Rakyat Malaysia sememangnya tidak lari dari masakan pedas. Kebanyakan dari rakyat Malaysia menggemari masakan pedas. Jika tidak pedas pasti rasa kekurangan. Tidak kiralah bangsa apa jua pun pasti sukakan masakan yang pedas.

MALA-TUP DENGAN  AYAM GORENG MALA MARRYBROWN
AYAM GORENG MALA MARRYBROWN

 

Bagi memenuhi citarasa rakyat Malaysia yang gemarkan masakan pedas Marrybrown telah mengeluarkan menu baru nya iaitu Ayam Goreng Mala. Hidangan terbaharu Marrybrown ini merupakan gabungan meletup lada Sichuan yang diperap dengan cili kering khas yang akan memberikan pengalaman gastronomi yang luar biasa buat anda yang menikmatinya.

 

AYAM GORENG MALA MARRYBROWN

 

Pada yang sudah merasakan Ayam goreng Mala ini Cik iena pasti anda akan menggemari Ayam Goreng Mala ini.Cik iena sendiri amat sukakan Ayam Goreng Mala ini dikala pertama kali Cik iena menikmati kehangatan berbisa pada gigitan pertama ayam goreng MALA-tup yang memberikan rasa pedas yang memukau!

 


AYAM GORENG MALA MARRYBROWN

 

Dari segi tahap kepedasan untuk Cik iena pastinya Ayam Goreng Mala ini adalah pedas. Pada anda yang gemarkan kepedasan memukau jangan lupa cuba Ayam Goreng Mala dari Marrybrown. Pasti ianya akan memikat hati anda di saat gigitan pertama.

 Untuk pengetahuan, anda boleh menikmati MB Mala Fried Chicken yang hangat dan pedas di Marrybrown bukan hanya dengan satu tetapi empat hidangan berbeza.Peminat ayam goreng pedas mempunyai dua pilihan kombo iaitu Ayam Goreng 2-pc atau Ayam Goreng 3-pc – kedua-dua kombo dihidangkan bersama Mashed Potato dan Vegetable Salad.

 


AYAM GORENG MALA MARRYBROWN
Kombo Ayam Goreng 3-pc, dihidangkan bersama Mashed Potato dan Vegetable Salad serta air coca cola
    

 


Bagi anda yang inginkan kepedasan sederhana, ada juga pilihan yang sesuai untuk mereka nikmati iaitu Kombo Bubur Ayam MALA dimana sesuap bubur dapat menghilangkan rasa bisa kepedasan Ayam Goreng Mala.



AYAM GORENG MALA MARRYBROWN
Kombo Bubur Ayam MALA

 

Bagi anda yang berani menyahut cabaran untuk pengalaman Mala sepenuhnya maka pilihan keempat, Mala Box Meal adalah pilihan terbaik dengan gabungan Ayam Goreng Mala, Chicken Burger, Vegetable Salad,Mashed Potato, dan gegelang bawang rangup yang digemari ramai. Set kombo ini juga dihidangkan bersama  kentang goreng  Mala yang unik.


AYAM GORENG MALA MARRYBROWN
Mala Box Meal (gabungan Ayam Goreng Mala, Chicken Burger, Vegetable Salad,Mashed Potato, onion ring, mala fries dan coca cola



Untuk pengetahuan, harga bermula dari RM14.60 dan ke atas, setiap hidangan kombo disajikan bersama Coca-Cola yang pasti  menyegarkan anda. Kesemua hidangan ini anda boleh dapatkan di Marrybrown bermula dari 28 Oktober 2020 hingga 13 Disember 2020.

 

AYAM GORENG MALA MARRYBROWN

 

Untuk maklumat lanjut mengenai Marrybrown, promosi dan perkhidmatan penghantaran, sila layari: 


Facebook: MarrybrownMalaysia
Instagram: Marrybrownmy
Twitter: MarrybrownMY
YouTube: MarrybrownTV
Delivery: https://marrybrown.com/mb-delivery/

 

 




 



22 comments:

  1. Replies
    1. hahahah sejuk mata memandang kan warna hijau lalallaa

      Delete
  2. Pedas sangat ke ayam Malatup ni. Boleh la bawa anak bujang Sisyat makan. Dia mmg suka ayam spicy cmtu 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe utk tahap kepedasan iena..pedas lah :D
      kalau org lain x sure :D

      Delete
  3. Dah 3 review dah saya baca ttg ayam mala Marrybrown ni. Jap lg sy google kat mana branch yg terdekat hehe

    ReplyDelete
  4. Harganya pun murah aje. Suka makam MB ni sebab harga dia muraj dan rasa dia sedap.

    ReplyDelete
  5. Nama pon dah malatup. Takut plak nak try. Tak tahan pedas sangat. Nak try jugaklah nanti

    ReplyDelete
  6. Perghhh... mata mula nampak hijau tu haaa, sejuk mata memandang, kemudian baru nampak kesedapan ayam MB tu haa.. hartu nak beli, tak jadi nak masuk, sebab ramai nau beratur.. nampak rangup sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh hijau perabot iena..pasal duduk berdua je kat KL ni ngan adek..mas ank beli perabot gadoh..sorang suka pink sorang suka biru..jadi kene pilih warna selain dua warna ni hehe..tu la org kata hijau sejuk mata memandang kn :D

      Delete
  7. akk dah try mmg puas hati..bagi akk sedap bubur dia..ayam dia pun not bad.. nak repeat lagi sebab nak belanja famili makan pula hehe

    ReplyDelete
  8. Betul tu. Kalau tak pedas rasa macam tak lengkap hidup lagi2 bab ayam goreng kan.lagi pedas lagi sedap. Kena cepat2 pergi MB ni nampaknya.

    ReplyDelete
  9. Sedap kan Ayam Goreng terbaru MB ni.. dah try both ayam goreng dan bubur dia.. tinggal nak repeat order untuk burger pulak lepas ni.. lapar terus bila baca artikel ni..

    ReplyDelete
  10. Huishhh... Jahat ni!! Terus buat kita lapar tau. Nampam sedap. Nak pi cari MB terdekat laaa...

    ReplyDelete
  11. Krup krup krup... Kita yg baca tu telan air liur pula...
    Dah bising ngan husben bagitau nak makan ni tapi dia pula yg over excited pula... Hahahaha

    ReplyDelete
  12. terliur pulak dengan menu baru dari Marrybrown ni. nanti nak kena pergi cari la nampaknya.

    ReplyDelete
  13. Ok sempat lagi ni grab promosi. Lom rasa lagi menu baru dari MB. Terliur tengok lalu lalang di wall. Haha

    ReplyDelete
  14. hmm nampak sedap :) boleh cuba nanti. thanks share sis

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve