Grab The Promo

Kejutan di Hari Istimewa dengan Cake Explosion Gift Box

Meraikan hari istimewa insan tersayang dengan kejutan sememangnya menjadi pilihan masa kini. Kejutan kejutan ini akan membuatkan hari istimewa tersebut lebih bermakna dengan kenangan indah untuk dikenang sepanjang zaman.  Antara kejutan untuk yang tersayang yang ada boleh buat adalah dengan memberikan Cake Explosion Gift Box kepada yang diraikan.

 

Kejutan di Hari Istimewa dengan Cake Explosion Gift Box


Cake Explosion Gift Box

 Cake Explosion Gift Box dikenali sebagai kotak kek letupan atau kotak kek kejutan. Ini merupakan salah satu cara yang kreatif dan menarik untuk mempersembahkan kek sebagai hadiah. Ia melibatkan kotak yang, apabila dibuka, "meletup" atau terbentang untuk mendedahkan kek yang dihias cantik di dalamnya. Konsepnya adalah untuk mengejutkan dan menggembirakan penerima dengan persembahan visual yang menakjubkan dan tidak dijangka.

Kejutan di Hari Istimewa dengan Cake Explosion Gift BoxKotak hadiah direka bentuk untuk kelihatan seperti kotak hadiah biasa dari luar tetapi dengan warna kotak yang sangat menarik. Ia dihiasi dengan reben menjadikannya menarik secara visual.

Apabila penerima membuka kotak, bahagian tepi kotak jatuh atau terbentang, mendedahkan kek di dalamnya. Mekanisme terungkap ini direka dengan cara yang mewujudkan faktor wow dan menambah unsur kejutan rama-rama yang beterbangan.


Kejutan di Hari Istimewa dengan Cake Explosion Gift BoxKek Cantik di dalam kotak pasti buat penerima teruja. Ianya juga boleh digantikan dengan beberapa barangan lain seperti coklat dan teddy bear.

Cake Explosion Gift Box ini juga boleh ditambah kejutan seperti hiasan bunga dan lain lain. Harga asal Cake Explosion Gift Box Rm129 didatangkan dengan Kotak , 4 butterfly dan satu item pilihan antara kek , coklat dan teddybear.

Kejutan di Hari Istimewa dengan Cake Explosion Gift Box

 

Kejutan di Hari Istimewa dengan Cake Explosion Gift Box


Cake Explosion Gift Box ni memang sangat unik untuk anda raikan hari istimewa bersama yang tersayang tidak kira teman mahupun keluarga. Cik iena juga berikan Cake Explosion Gift Box ini semasa sambutan ulang tahun perkahwinan ibu dan ayah Cik iena.  Kejutan di Hari Istimewa dengan Cake Explosion Gift Box


Jelas nampak kegembiraan mereka dengan kejutan ini. Tambahan lagi pilihan rainbow cake tu memang sedap . Untuk item di dalam boleh pilih antara dua jenis cake iaitu Rainbow cake dan juga chocolate fudge, dan pilihan lain adalah Ferero Dome & Teddy Bear.

 


Kejutan di Hari Istimewa dengan Cake Explosion Gift Box

 

Kejutan di Hari Istimewa dengan Cake Explosion Gift BoxCik iena suggestkan boleh cuba Rainbow cake. Cantik dan sedap. Untuk info Cake Explosion Gift Box ni boleh dibuka berulang kali jika nak rakamkan kembali saat rama-rama beterbangan. Mudah sahaja . Cuma perlu pintal kan getah rama-rama sampai rasa ketat dan letakkan rama-rama di celah box dan tutup box semula. Tapi video Cik iena dibawah memang kali pertama bukak berterbangan rama-rama sampai meja makan sebelah.

 Jadi pada anda yang berminat ntuk mendapatkan Cake Explosion Gift Box ianya boleh didapati di https://www.cakerush.my/products/cake-explosion-gift-box

 0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve