Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo
Showing posts with label Batang Kali. Show all posts
Showing posts with label Batang Kali. Show all posts

~ღ♥Bile Saye Busan dlm KTM♥ღ~

Salam to all reader n facebookers..ahahha agak bersawang yer belog iena nie tak update2..
okeh mlm ni nk update cket la..
ni story owner blog balik kampung nek KTM..
adehhh sangat susah ye kereta dok bengkel
entah biler nak siap nye
penat la balik kampung nek KTM
nk bwak beg mekap lagik..adehhh dah serupa org jual barang da
seb bek my adek kesayangan tlg bwakkan :)

okiess jum la jamu mate pic owner belog tgh kebosanan dlm KTM
dok snap2 gambo
makan junkfood...
makan je kojer nye
gemuk nyer idak
haaa nie la muke sayer withot mekap
sangat comot bukan

ahaha xper layan kn ajer yer kesengalan sayer niehh
ni pic kamera murah saye je la yer
kabel digital kamera tak bwak la pulak :D
hahaha



Fuhhhhhhhhhh..
Sayang Kamoooo ;)
hakhakhak





ahaha nak tiumm deqnor
wakakaka





hee deqnor msg pakwee





lalala deq pandang laaaaaaaaa





kami yg cumel
hahahhaa




cakkkkkkkkk
jum men nyorok2





peaceeeeeeee





jemput mkn
sayer lapoo laaa





heeeee
adek beradek yg gemo snap pic sndri




alalala wat muke tomelll





weee lesung batu terkeluar





bulattt muke sayee
look tembam la pulaks





lapoooo
mkn je kojer nyer
tp badan tak naek2






da x de keje la tu snap gambo tgn






tangan kamiii






wakakak blk nek KTM bwak beg mekap




ahahha begitu lah sayer bile kebosanan yer
harap sgt2 keter cepat kuar bengkel
penat ler cmnie balik kg :(

sampai rawang da lewat da tade train ke btg kali
so need tu tunggu my ayah menjemput kami berdua d stesen KTM rawang :)

okiess...
sekian update utk tika dan saat ini..
huhuu

Rating Pokok Berbentuk Kalimah Allah..KG SG.MASIN BTG KALI

Assallammuaikum to all readers..
just now received phone call from my maksu..
dia tny pasal ranting pokok berbentuk kalimah allah dkt masjid kampung sungai masin..
iena pun terkejut lah..
tak tau pun pasal nie n last week pn x balik kampung kan..
Kampung Sg Masin tu umah family iena..
hurmm so rase ingin tau memang membuak2 ler..
suh maksue foward email tu kt iena..
adeh lambat stg iena pn jmp Dr.Google n jumpa pun..
Subhanallah..

Jom Tgk


>
Cuba korang tgk ranting pokok di belakang masjid di bahagian atas bumbung. kalau dibesarkan gambar di atas seperti gambar di bawah.





Kelihatan ranting-ranting pokok itu membentuk seperti kalimah Allah.



Subhanallah

Kuasa tuhan..
insyaallah iena balik kampung nti nk g nengok..

;)

okehh sekian..

Source From
www.ohislam.com

Water Disruption Announcement @ Batang Kali (YAKIN Unit - PUSPEL, SYABAS)

Salam sumer..
iena nk share dgn korang ade info sket pasal gangguan bekalan air dekat Batang Kali.
Untuk makluman semua pada 7/06/2010 from 10:00 AM till 6:00 PM terdapat gangguan bekalan air berikutan drpd kerja2 penyelenggaraan oleh syabas.
Sila sebarkan kepada penduduk Batang Kali yerp..
Opps..ini bukan tipu punyer..
jap tunjuk bukti..
huhu



huhu kasi zoom



zoom lagi



Tak baper clear..

jap eyy iena copy

;)

Water Disruption Announcement (YAKIN Unit - PUSPEL, SYABAS)
 
 
Dear valued SYABAS consumer,
 
We would like to inform there will be water disruption on 07/06/2010 from 10:00 AM till 6:00 PM due to SYABAS maintenance work.

We are sorry for the inconvenience caused.


Please do not hesitate to contact PUSPEL toll free line 1-800-88-52-52 should you need further assistance.

 
 
Affected Area/s
District :Hulu Selangor
No. Postcode Location
1. - BATANG KALI
2. 48000 RUMAH PKNS BATU 17
3. - JALAN JATI UTAMA,BATANG KALI
Thank You.
 
YAKIN,

PUSPEL SYABAS

 

♥♥♥SHARING IS CARING ♥♥♥







Capuchino cake @ Louis Cakes You, Batang Kali

Assalammualaikum n salam sejahtera to all reader..
ehheee wlupun tak banyak org yg komen2 entry iena tp i know i got many sillent readers..
ahaa i know ler bcoz iena slalu je pantau traffic kt my blog ni..
owkeh ni nk share dgn korang tentang kedai kek..
opss pesal ler iena nk citer tentang kdai kek yer..
cmnie minggu lepas iena & family celebrate bday anak buah..
so beli lah kek dkt btg kali jer..hehe sb anak buah je kn beli je kt btg kali..
klu bday yg beso2 tu memilih sket dorang nk kek secret recipe je..
Kek yg beli kt btg kali tu mmg sedap..capuchino kek..
nyuUuummmmMMyyy sedap gilerrr..setanding secret recipe..peweettt..
hehe walaupun tu capuchino kek bese jer..iena tetap nk publish gambo
nGeee~~ jum layan..




oOOOpppSSSSSS jGn Close window dlu..
ader lg nk story..
Memandangkan kek nyer sangat sedap...
ni nk promote cket..
yg mane2 dok area batang kali tu atau yg berdekatan tu kalau nk
beli atau tempah kek boleh lah g kt kdai kek nie
sedap tauuu..
mmg dr kecik2 lagi kami slalu beli kek kat situ..
hehe time kecik2 dlu mane ler mkn secret recipe kn..da beso ni bru ler merase..
almaklum lh secret recipe kn agak mahal cket..
harga kek kt kdai nie mmg berpatutan..
kedai kek ni terletak dekat pekan batang kali..
berhampiran dgn terminal bus btg kali..pejabat majlis daerah..berdekatan parking lot yg sgt beso..
hehe kedai yg first tau..
owkay jom kiter tgk siket kek2 yg ader..

World Of BARBIE











Cakes










Speciality Cakes




LV n bags n gift box n pearl necklace n gold.....=*

roulet

Place Your Bets~~~

Fashionista~

Fashionista 2~~







Special Creation




Chocolate Ice-Cream inside






Fondant Cake Hantaran










ButterCream Wedding Selection












ButterCream Cake










3D sculptured cakes




Crab

Digger Scoop

Basketball

MyVi

Drum

LV bag

Pirate Ship for kids

Roasted Chicken

Pirate Ship







Fondant Wedding Cakes




Yellow-Wishes

Oriental Wedding Cake

5 Tier blossom







owkeh ler kalau nk tgk lagi kek-kek yg ader ..
boleh klik gambar bwh nie eyyy..
nie facebook kdai kek nie..

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve