Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo

Rating Pokok Berbentuk Kalimah Allah..KG SG.MASIN BTG KALI

Assallammuaikum to all readers..
just now received phone call from my maksu..
dia tny pasal ranting pokok berbentuk kalimah allah dkt masjid kampung sungai masin..
iena pun terkejut lah..
tak tau pun pasal nie n last week pn x balik kampung kan..
Kampung Sg Masin tu umah family iena..
hurmm so rase ingin tau memang membuak2 ler..
suh maksue foward email tu kt iena..
adeh lambat stg iena pn jmp Dr.Google n jumpa pun..
Subhanallah..

Jom Tgk


>
Cuba korang tgk ranting pokok di belakang masjid di bahagian atas bumbung. kalau dibesarkan gambar di atas seperti gambar di bawah.





Kelihatan ranting-ranting pokok itu membentuk seperti kalimah Allah.



Subhanallah

Kuasa tuhan..
insyaallah iena balik kampung nti nk g nengok..

;)

okehh sekian..

Source From
www.ohislam.com


3 comments:

  1. Kalimah Allah dan Muhammad sis.. Tengok belah atas kalimah Allah tu, ada daun rimbun sikit. Pokok ni dah x de dah sekarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups tau..huhu gambar tak keluar pulak kt sini..ambil gambar dari facebook link nya tp da hilang

      Delete
  2. Kalimah Allah dan Muhammad sis.. Tengok belah atas kalimah Allah tu, ada daun rimbun sikit. Pokok ni dah x de dah sekarang

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve