Grab The Promo
Showing posts with label Naelofar Hijab. Show all posts
Showing posts with label Naelofar Hijab. Show all posts

Naelofar Hijab dengan Harga Eksklusif RM55 dan Diskaun 11% di 11Street

Naelofar Hijab


Naelofar Hijab  merupakan jenama yang tidak asing lagi dalam Industri fashion tanah air. Ianya merupakan satu jenama yang bukan sahaja dilihat berjaya di dalam industri seni tanah air namun, dalam pada masa yang sama turut gemilang dalam dunia perniagaan.
 

Baru-baru ini Naelofar Hijab telah melancarkan tudung baru keluaran nya iaitu ‘Pretty Women’

Naelofar Hijab 'Pretty Women'



Naelofar Hijab 'Pretty Women'
Koleksi terbaru Naelofar Hijab ini menampilkan rekaan mewah yang menarik dengan reka bentuk yang terlalu mudah digayakan. 
Bergerak seiring dengan Trademark Naelofar Hijab iaitu  ease-of-wear  ini , Pretty Women’ mempunyai reka bentuk scalloped yang menutupi paras dada untuk memastikan kesopanan si pemakai, namun ianya cukup bergaya untuk digayakan seharian sama ada pagi mahupun malam.  
Reka bentuk scalloped itu juga membolehkan si pemakai yang menyusukan bayi untuk menyusukan bayi mereka dengan mudah. Ianya diiperbuat daripada lycra kapas, hijab ‘Pretty Women’ ini adalah ringan lagi stretchable, menjadikannya keselesaan mutlak untuk dipakai sepanjang hari.
Koleksi ini Hadir dengan 50 Variasi warna untuk pilihan anda.

Ianya sesuai di gayakan untuk ketempat kerja mahupun untuk majlis-majlis tertentu.  Bagi Wanita bekerjaya di luar sana yang sangat sibuk dan kesuntukan masa yang ingin memakai tudung dengan gaya yang cantik anda boleh memakai koleksi ini kerana ianya sangat mudah dan cepat untuk di gayakan. Hanya sarung kan sahaja semudah A B C dan 1 2 3.








Kini Untuk pengetahuan anda semua, 11street, dan Naelofar Hijab  telah bekerjasama untuk menjual koleksi ‘Pretty Women’ ini di 11Street dengan harga eksklusif  iaitu RM55 setiap satu.

Naelofar Hijab dengan Harga  Eksklusif RM55 dan Diskaun 11%  di 11Street
Naelofar Hijab dengan Harga  Eksklusif RM55 dan Diskaun 11%  di 11Street
Jadi , buat anda peminat  Naelofar Hijab , anda boleh dapatkan koleksi terbaru ini di 11Street . Istimewa buat anda semua kini 11 Sedang mengadakan Promosi 11% untuk Koleksi ini. Anda cuma perlu Dowload Kupon Diskaun 11% untuk nikmati diskaun ini . Promosi ini Sah sehingga 31 Oktober 2016


Cik iena juga tidak melepaskan peluang untuk cuba tudung terbaru keluaran Naelofar Hijab ni




Selfie with #prettywomanbyNH Harini iena pakai tudung ni g keje.. ianya mudah di bentuk ,kain sejuk je tau dan tak kedut. Haaa sesuai sangat utk wanita bekerjaya yang tak ade bnyk masa sgt nak belit2 tudung tp nk kelihatan cantik hehe. Sarung je takyah pin.. Kalau dh lambat nk g kerja iena mmg sarung instant je..instant ni senang sebab satu muka dan kain nye strechable tak perlu pin pin.. Kepada #naelofarhijablover skrg korang blh dapat kan Koleksi #prettywomanbyNH @naelofarhijab di laman web www.11street.my . Jgn lupa tau download apps @11streetmy di phone anda, dan dapatkan koleksi terbaru, Pretty Woman skrg ekslusif di 11Street dengan harga RM55 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Terdapat 50 variasi warna untuk pilihan anda ๐ŸŒธ๐Ÿ’ƒ Ehhh nanti dlu , jangan lupa download 11% discount coupon dan redeem ‘Pretty Women’ hijab di 11street tau.. Tawaran sah dari 24 hingga 31 October 2016 #surihatimrpilot #naelofar #naelofarhijab #MalaysianBlogger #blogger #bloggermy #bloggermalaysia #lifestyleBlogger #beautyblogger #fashionblogger #socialMediaInfluencer #ienaeliena #sheonista #fashionista #love #fashion #igers #instadaily #beautiful #instagood #like4like
A photo posted by Malaysian Blogger๐Ÿ’„๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘—๐Ÿ‘œ๐Ÿด๐Ÿน (@ienaeliena) on



A photo posted by Malaysian Blogger๐Ÿ’„๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘—๐Ÿ‘œ๐Ÿด๐Ÿน (@ienaeliena) on


Untuk dapatkan Koleksi ini klik http://bit.ly/Naelofar

Cepat tau, promosi Diskaun 11% tamat pada 31 Oktober 2016




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve