Showing posts with label Segmen. Show all posts
Showing posts with label Segmen. Show all posts

Segmen Ben Ashaari : Impianku, Seorang Blogger!

http://www.benashaari.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Impianku, Seorang Blogger!
macam menarik je segmen ni,
Dah lama cik iena tak join segmen2 nie.
Okay today merajin kan diri untuk join segmen nie 
(^_~)


Latar Belakang
Perempuan , kurus tinggi , bujang , anak jati selangor , bekerja sepenuh masa sebagai PROGRAMMER dan membuat kerja sampingan sebagai seorang model muslimah, make up artist,penjahit manik baju wedding(haha tatau nk bg nama keje ape) yang pastinya cik iena salah seorang ahli #kelabbloggerbenashaari.

Kelebihan blog iena - www.ienaeliena.com
Lebih kepada perkongsian gaya hidup .Aktiviti2 lapang cik iena
food review. Travel Log (time pergi overseas dlu cik iena tak aktif berblogging, skrg bru nk update sikit2.Insa Allah lpas nie terus update dkat blog.Yeay tak sabar nak pergi Bangkok hujung bln oktober ni)

Kenapa pembaca perlu singgah blog
Untuk lebih mengenali siapa diri cik iena.
setakat ni itu jelah kot, cik iena newbie blogger jer
(^_~)

Impian seorang blogger
Supaya blog cik iena dikenali seantero dunia, ahahah opss berangan. Cik iena newbie blogger je ,so hope dapat sokongan dari semua rakan blogger di serata pelusuk dunia untuk terus bersemangat menulis. Disamping menulis hope dapat menjana pendapatan .

Okies sekian sahaja untuk segmen ini,
Salam kenal dan selamat berblogging!





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Segmen : Bloglist Mei CBB#1




Malam nie cik iena tak join aktiviti 1 charity kat masjid jamek sb
cik iena ade hal dgn encik 2nang..
so sblm cik iena keluar nie
sementara tgu dia jemput..
cik iena nk merajinkan diri join segmen2 dr blogger lain
(^_~)







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)

Segmen : Miss Z Cari Blogger


Malam nie cik iena tak join aktiviti 1 charity kat masjid jamek sb
cik iena ade hal dgn encik 2nang..
so sblm cik iena keluar nie
sementara tgu dia jemput..
cik iena nk merajinkan diri join segmen2 dr blogger lain
(^_~)


KOMEN TTG SEGMEN : bagus utk mengeratkan sillaturrahim sesame blogger disamping dpt ramai kenalan blogger
(^_~)







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve