Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo
Showing posts with label avon. Show all posts
Showing posts with label avon. Show all posts

Katalog Avon Kempen 22 2015



Katalog Avon Kempen 22 2015


Sertai peraduan Avon Win Big yang dianjurkan dimana terdapat RM 2 JUTA hadiah terkumpul untuk dimenangi. Hadiah utama merupakan 20 UNIT TV LED HD SHARP 40 INCI , 10 UNIT TELEFON PINTAR SAMSUNG S6,  35 UNIT TELEFON PINTAR LENOVO P90 dan banyak lagi hadiah untuk di menangi.

 

 

 
Katalog Avon Kempen 22 2015
Katalog Avon Kempen 22 2015

 

Tarikh

16-29 November 2015



Katalog Avon Kempen 22 2015
Katalog Avon Kempen 22 2015










Okay jom tengok lebih lanjut lagi

 
 Katalog AVON kempen 22 2015




 Katalog Sebelum

 Katalog AVON kempen 21 2015

Katalog Semasa Sila Klik
KATALOG ONLINE AVON






Untuk membuat Pesanan secara online
Sila hubungi adik manis

Shila

Atau boleh datang ke mana-mana butik Avon berhampiran anda mahupun dealer-dealer avon berhampiran anda
(^_~)






iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Katalog Avon Kempen 21 2015



Katalog Avon Kempen 21 2015
Katalog Avon Kempen 21 2015


Avon Cosmetics (M) Sdn Bhd merupakan syarikat pengeluar produk kecantikan wanita di Malaysia.
Pelbagai rangkaian produk di jual oleh Avon Malaysia termasuk aksesori, pakaian dalaman, wangian, barangan penjagaan diri dan lain lain lagi

 

 

 

Tarikh

1-15 November 2015







Katalog Avon Kempen 21 2015
Katalog Avon Kempen 21 2015

Katalog Avon Kempen 21 2015
Katalog Avon Kempen 21 2015

Katalog Avon Kempen 21 2015
Katalog Avon Kempen 21 2015



Okay jom tengok lebih lanjut lagi

 
 Katalog AVON kempen 21 2015




 Katalog Sebelum

 Katalog AVON kempen 19 2015

Katalog Semasa Sila Klik
KATALOG ONLINE AVON






Untuk membuat Pesanan secara online
Sila hubungi adik manis

Shila

Atau boleh datang ke mana-mana butik Avon berhampiran anda mahupun dealer-dealer avon berhampiran anda
(^_~)






iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Katalog Avon Kempen 19 2015


Katalog Avon Kempen 19 2015


Istimewa buat anda yang ingin melansungkan majlis pernikahan, perkahwinan dan pertunangan, Avon menawarkan beberapa barangan Impian Pelaminan.

"Lafazkan idamanmu untuk pelengkap perkahwinan terbaik"

Tarikh

1-15 Oktober 2015


Katalog Avon Kempen 19 2015
Katalog Avon Kempen 19 2015

Katalog Avon Kempen 19 2015
Katalog Avon Kempen 19 2015

Katalog Avon Kempen 19 2015
Katalog Avon Kempen 19 2015

Katalog Avon Kempen 19 2015
Katalog Avon Kempen 19 2015







Okay jom tengok lebih lanjut lagi

 
 Katalog AVON kempen 19 2015




 Katalog Sebelum

 Katalog AVON kempen 18 2015

Katalog Semasa Sila Klik
KATALOG ONLINE AVON






Untuk membuat Pesanan secara online
Sila hubungi adik manis

Shila

Atau boleh datang ke mana-mana butik Avon berhampiran anda mahupun dealer-dealer avon berhampiran anda
(^_~)







iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Katalog Avon Kempen 18 2015


Katalog Avon Kempen 18 2015


Hai korang, dah tengok ke belum katalog avon kempen 18 ? Maaf cik iena hampir lupa update katalog terbaru Avon . Okay jom kita tengok promosi-promosi menarik dari avon



Tarikh

15- 29 September 2015

PERCUMA!
Dapatkan 
Risalah Kemuncak 
+ 
Risalah Shop & Earn 
Kempen 19, 2015 Di
BUTIK KECANTIKAN AVON
Senarai Alamat 

berhampiran anda.




Katalog Avon Kempen 18 2015

Katalog Avon Kempen 18 2015


Okay jom tengok lebih lanjut lagi

 
 Katalog AVON kempen 18 2015




 Katalog Sebelum

 Katalog AVON kempen 17 2015

Katalog Semasa Sila Klik
KATALOG ONLINE AVON






Untuk membuat Pesanan secara online
Sila hubungi adik manis

Shila

Atau boleh datang ke mana-mana butik Avon berhampiran anda mahupun dealer-dealer avon berhampiran anda
(^_~)







iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Katalog Avon Kempen 17 2015

Katalog Avon Kempen 17 2015



"Kecantikan demi satu tujuan. Tujuan Avon adalah untuk menginspirasi, serta mencipta dunia dipenuhi wanita yang diperkuasa melalui kecantikan. Avon tahu, apabila seorang wanita itu diperkuasa, beliau akan membantu memperkasa insan lain"

Tarikh

01- 14September 2015

PERCUMA!
Dapatkan 
Risalah Kemuncak 
+ 
Risalah Shop &; Earn 
Kempen 18, 2015 Di
BUTIK KECANTIKAN AVON
Senarai Alamat 

berhampiran anda.


Okay jom tengok lebih lanjut lagi

 
 Katalog AVON kempen 17 2015




 Katalog Sebelum

 Katalog AVON kempen 16 2015

Katalog Semasa Sila Klik
KATALOG ONLINE AVON






Untuk membuat Pesanan secara online
Sila hubungi adik manis

Shila

Atau boleh datang ke mana-mana butik Avon berhampiran anda mahupun dealer-dealer avon berhampiran anda
(^_~)
 


iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Katalog Avon Kempen 15 2015


Katalog Avon Kempen 15 2015

Tarikh

01- 15 Ogos 2015

Memperkenalkan Super Extend Infinitize Mascara .
Anjakan, panjang & Lentikan yang menjangkau Infiniti .
Berus BERSFERA TIGA MEMBUATKAN SALUTAN MENYELURUH PADA BULU MATA ANDA.


Katalog Avon Kempen 15 2015




PERCUMA !

Dapatkan
Risalah Kemuncak
+
Risalah Shop & Earn
kempen 16, 2015 di
BUTIK KECANTIKAN AVON
shop  and earn

shop  and earn

Senarai Alamat BUTIK AVON

Okay jom tengok lebih lanjut lagi

 
 Katalog AVON kempen 15 2015




 Katalog Sebelum

 Katalog AVON kempen 13 2015

Katalog Semasa Sila Klik
KATALOG ONLINE AVON






Untuk membuat Pesanan secara online
Sila hubungi adik manis

Shila

Atau boleh datang ke mana-mana butik Avon berhampiran anda mahupun dealer-dealer avon berhampiran anda
(^_~)
 






iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Katalog Avon Kempen 13 2015


Katalog Avon Kempen 13 2015


Tarikh

01- 29 Julai 2015
"Sulami tradisi lebaran dengan Avon, pilihan terbaik SYAWAL Far Away Bella Sunset "




Wahh Far Away ada haruman terbaru lah
Far Away Bella Sunset
Kepada peminat Far Away Avon harus lah beli untuk menambah koleksi Far Away anda
tambahan pula ada hadiah percuma dengan pembelian wangian ini pada risalah kemuncak ini.
Nak tau apa hadiah tengok kat bawah ye

Katalog Avon Kempen 13 2015


Haa cantik kan hadiah dia
sweet sangat warna purple

Katalog Avon Kempen 13 2015


Okay jom tengok lebih lanjut lagi

 
 Katalog AVON kempen 13 2015




 Katalog Sebelum

 Katalog AVON kempen 12 2015

Katalog Semasa Sila Klik
KATALOG ONLINE AVON






Untuk membuat Pesanan secara online
Sila hubungi adik manis

Shila

Atau boleh datang ke mana-mana butik Avon berhampiran anda mahupun dealer-dealer avon berhampiran anda
(^_~)
 

iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Katalog Avon Kempen 12 2015






Katalog Avon Kempen 12 2015


 
 Katalog AVON kempen 12 2015
Tarikh
15- 30 Jun 2015
"Raikan kemeriahan Syawal bersama Sharnaaz, Fathia & Avon "

"Glam menyerlah di pagi Syawal"


Wahh menarik tawaran hari raya,
Antara perfume yang cik iena suka sejak cik iena di zaman persekolahan

Katalog Avon Kempen 12 2015

Katalog Avon Kempen 12 2015

Katalog Avon Kempen 12 2015


 Katalog Sebelum

 Katalog AVON kempen 11 2015

Katalog Semasa Sila Klik
KATALOG ONLINE AVON






Untuk membuat Pesanan secara online
Sila hubungi adik manis

Shila
 

iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Katalog Avon Kempen 11 2015





Katalog Avon Kempen 11 2015

 
 Katalog AVON kempen 11 2015
Tarikh
1- 14 Jun 2015
"Siap sedia untuk raya, diskaun sehingga 50 % .
Dapatkan barangan promosi hebat dengan setiap pembelian di risalah kemuncak C11 JUN 01-14 2015 "


Katalog Avon Kempen 11 2015

 Katalog Sebelum

 Katalog AVON kempen 10 2015

Katalog Semasa Sila Klik
KATALOG ONLINE AVON






Untuk membuat Pesanan secara online
Sila hubungi adik manis

Shila
 

iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Katalog Avon Kempen 10 2015


Katalog Avon Kempen 10 2015

 
 Katalog AVON kempen 10 2015
Tarikh
16- 31 Mei 2015
"Memperkenalkan ULTRA COLOR INDULGENCE 
Warna yang
 TERASA
Semewah
PENAMPILANNYA "



 Katalog Sebelum

 Katalog AVON kempen 9 2015

Katalog Semasa Sila Klik
KATALOG ONLINE AVON






Untuk membuat Pesanan secara online
Sila hubungi adik manis

Shila
 

iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

KATALOG AVON KEMPEN 9 2015


KATALOG AVON KEMPEN 9 2015

 Katalog AVON kempen 9 2015
Tarikh
1- 15 Mei 2015
"25+ Anew 360° White ,
KECERAHAN
sejernih keunggulan
BERLIAN "

IMPIAN CERAH BAK SELEBRITI KOREA KINI JADI KENYATAAN



KATALOG AVON KEMPEN 9 2015

 Katalog Sebelum

 Katalog AVON kempen 8 2015

Katalog Semasa Sila Klik
KATALOG ONLINE AVON






Untuk membuat Pesanan secara online
Sila hubungi adik manis

Shila

iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

KATALOG AVON KEMPEN 7 2015


 Katalog AVON kempen 7 2015
Tarikh
01 - 15 April 2015
"Pilihan Jutaan wanita Malaysia,
Dulu, Kini Dan Selamanya"


KATALOG AVON KEMPEN 7 2015




 Katalog Sebelum

 KATALOG AVON KEMPEN 6 2015

Katalog Semasa Sila Klik
KATALOG ONLINE AVON


KATALOG AVON KEMPEN 7 2015


Antara Perfume kegemaran cik iena,
Cik iena suka beli perfume je kat AVON
BArang make up tak beli kat sini,
Mekap customer kene pakai make up mahal sikit
(^_~)


KATALOG AVON KEMPEN 7 2015


Untuk membuat Pesanan secara online
Sila hubungi adik manis

Shila


iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com
Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve