Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo

kisah artis murahan

----- Forwarded Message ----

From: 
My Friend

Sent: Tue, July 6, 2010 10:30:39 AM

Subject: Fw: kisah artis murahan







Artis tu bersetubuh depan saya..."

30 JUN 2010: Angin takde, ribut takde, tiba-tiba Murai Batu telah diberitahu tentang cerita panas seorang artis wanita yang telah dilahirkan daripada program realiti (bukan terbitan Astro).



Cerita panas ini cukup mengejutkan sebab si artis wanita juga merupakan seorang juara bagi sebuah program realiti yang disertainya itu dah mula tunjuk belang dan berperangai samseng macam perempuan jalang yang murahan.



Yelah, dahlah awak tu cuba nak rampas laki orang, lepas tu berani pulak nak 'bantai' isteri orang sesuka hati. Yang buatkan Murai Batu sedih dan geram tu sebab si suami perempuan tu pun sama naik jugak. Ikut sama bantai isterinya.



Astagfirullahalazim...Kurang ajar betul...Memang kurang ajar betul perangai si artis realiti ni yang tak sedar diri ni!



Yang si mangsa pulak sempat hantar kiriman SMS kepada bapa mentuanya sebelum diarebah dan tidak bermaya selepas dipukul teruk oleh si suaminya yang bengis yang juga adalah teman lelaki kepada si juara program realiti ini.



"Abah...saya baru je kene pukul dengan abang (suaminya) dan penyanyi itu. Lepas dia orang pukul saya, diaorang terus bersetubuh depan saya...".



Murai Batu dapat tahu cerita yang menyedihkan serta menyayat hati tentang si mangsa ini daripada saudaranya sendiri. Dia datang sendiri kepada Murai Batu untuk mengadu. Dalam masa yang sama, saudaranya mahu meminta keadilan terhadap kes yang melibatkan maruah si mangsa.



Jelas saudara mangsa lagi, mangsa yang dipukul itu baru saja selamat melahirkan anak perempuan di Hospital Sungai Buloh. Pun begitu, Murai Batu difahamkan, seminggu sebelum menerima melahirkan anak tersebut, mangsa telah dilaporkan menghilangkan diri untuk mencari suaminya di ibu kota sehingga tidak dapat dihubungi oleh pihak keluarga.



Tambah mengejutkan, sebelum menimang cahaya mata lagi, mangsa yang berasal dari Perak ini telah dipukul macam sampah serta didera oleh suaminya yang ketika itu tengah tangkap cintan dengansi artis realiti tersebut juga berasal dari negeri yang sama.



Bukti dan kesan pukul itu juga masih jelas kelihatan. Malah, keadaan mangsa sekarang ini lemah dan banyak kesan lebam dibahagian mata dan luka dibahagian tangan seperti dicucuh api rokok.



Yang paling mengecewakan adalah SMS dan babak pukul memukul ini dilakukan ketika mangsa dalam keadaan sarat mengandung lagi. Malah, ada juga saksi nampak si mangsa pernah dikejar suaminya kerana ingin melepaskan diri dari seksaan itu sampaikan air ketumbannya pecah.



Lebih memeranjatkan....artis berkenaan sekarang ini difahamkan sedang tersenyum lebar dengan meletakkan status di facebook dibawah tajuk 'tak sabar tunggu habis edah nak kahwin'. Dalam pada itu, selain bergaduh dengan mangsa, si artis genit ini juga ada menyerang adik mangsa dengan menghantar SMS berbau ugutan.



"Sebab aku ni artis lah aku boleh amik laki orang, bapa ko pun aku boleh amik," Begitulah kiriman SMS yang dihantar si artis baru yang perasaan popular ni kepada mangsanya yang telah dipukul sampai lebam.



Dalam kes ini, Murai Batu sudah pun mengetahui siapakah gerangannya si juara program realitri tersebut. Namun, Murai Batu masih menunggu bukti untuk dibawa ketengah. Yang penting, apa yang dilakukan artis ini sangat meloyakan serta memualkan. Malah, dia telah menggunakan statusnya sebagai artis itu ke arah jalan yang terkutuk dan salah. Murai Batu rasa, orang macam ni tak layak digelar artis, apa lagi dijadikan idola.





Murai Batu berharap pihak berkenaan dapat membalas perbuatan kedua manusia ini dengan adil sekali agar perkara sebegini tidak terjadi lagi. Murai batu juga harap perkara ini akan dibawa perhatian pihak polis. Biar si juara realiti program dengan kekasihnya si laki orang itu tahu yang langit tinggi rendah.



 

iena : Setelah berjumpa Dr google...article ini adalah drpd http://www.murai.com.my

article asal :
http://www.murai.com.my/article/default.asp?article_id=6952&c=2&s=3

Latest Story About This Article click

Bapa Mangsa Pukul Takut Anaknya Dipukul Lagi!(update for 6 JULAI 2010 )

Abang Kandung Mangsa Pukul Pula Diugut Bunuh(update for 7 JULAI 2010 )

Sinopsis Drama Laila Asyikin di Slot Samarinda TV3




Memaparkan drama berat tentang pergolakan korporat, konfilk keluarga di kalangan ahli perniagaan dan juga kisah cinta, LAILA ASYIKIN yang mempunyai 16 episod, diarahkan oleh Heykal Hanifah dan penghasilan skrip oleh Zarihah Hassan. Siri ini mengetengahkan bakat baru yang semakin menonjol, Nur Fathia Abdul Latiff sebagai watak utama iaitu Laila Asyikin serta dibantu oleh pelakon popular tanahair seperti Fahrin Ahmad, Irfan Roslan, Hamidah Wahab, Fadhil Dani, Hisham Ahmad Tajudin, Zain Ruffedge, Diana Amir, Nurzul Suphian, Adeline Anthony Tsen dan ramai lagi.

 

PROFIL

Nama sebenar: Nur Fathia Abdul Latiff

Tarikh lahir: 1 September 1987

Tempat lahir: Ayer Hitam, Pulau Pinang

Keluarga: Anak sulung daripada empat beradik

Pendidikan: Ijazah Sarjana Undang-Undang di UiTM, Selangor.

Drama dan telefilem: Nur Kasih, Dea Sofea, Bila Musang Berjanggut dan Laila Asyikin

Filem: Hijab

Iklan komersial: Sunsilk, Nespray, Brylcream, Hotlink, Perodua, Panasonic

 


--SINOPSIS--

Laila Asyikin (Nur Fathia Abdul Latiff) berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Ekonomi tetapi memilih untuk tidak berkerja setelah berkahwin dengan Mikhail (Irfan Roslan). Laila Asyikin tetap mengambil tahu tentang urusan syarikat peninggalan arwah ayahnya, Datuk Shamsudin, iaitu United Holding Berhad. Mikhail pula dilantik sebagai Ketua Pegawai Eksekutif United Holdings Sdn Bhd atas wasiat arwah Datuk Shamsudin. Mikhail seorang yang gigih, penyayang dan bijak dalam urusan perniagaan, United Holdings Sdn Bhd telah berkembang maju di bawah pentadbirannya.

Perkahwinan Laila Asyikin dan Mikhail kelihatan bahagia dengan kelahiran dua cahaya mata iaitu Laila Huda dan Laila Afifah. Namun, keharmonian kehidupan Laila Asyikin dan anak-anak tergugat serta berkecai selepas Mikhail terlibat dalam kemalangan jalanraya. Lebih memeranjatkan apabila Sarah (Diana Amir) turut berada dalam kereta tersebut yang telah membongkarkan rahsia Mikhail. Sarah telah meninggal dunia manakala Mikhail pula mengalami kecederaan dan koma selama tiga bulan.

Tanpa pengetahuan Laila Asyikin, Mikhail telah mengahwini Sarah kerana bersimpati dengan kehidupannya yang miskin dan mereka juga mempunyai seorang anak lelaki, Irfan yang baru berusia 3 bulan. Enggan berdiam diri dan menyerah kalah, Laila Asyikin telah mengambil tindakan segera. Dia telah mendapatkan hak penjagaan Irfan daripada keluarga Sarah. Dia juga mengatur strategi untuk menyingkirkan sesiapa yang mahu menjatuhkan syarikatnya dengan sokongan sepenuhnya daripada pembantu khas Mikhail iaitu Remy (Fahrin Ahmad). Kebijaksanaan dan ketabahan Laila Asyikin telah menyebabkan Remy dalam diam menyimpan perasaan kepadanya.

Selepas Mikhail sedar daripada koma, adakah dia akan dimaafkan oleh Laila Asyikin? Berjayakah Laila Asyikin merungkai kemelut dalam rumahtangga dan juga syarikatnya? Adakah hubungan Remy dan Laila Asyikin akan bertukar menjadi intim?


 

 


 


 


 

 

WaHH NaK NeNgOk..

Nak NeNgOk PoJaAn HatiKu..

Hahahahha

Kalau Sblm Ni CiTeR NokTaH ErNa TgK Sb Ade AwAL

Kali Nie Nengok sB Aderrrrr

Nk TaU SaPeR

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

 

 

♥♥FAHRIN AHMAD ♥♥

♥♥♥♥♥♥

http://www.facebook.com/FA.fanpage



Source from

http://www.budiey.com/ &
http://yanmieonline.com/

Pencalonan DKBPWP 2011

Salam to all reader n bloggers..
okeh pepagi nie iena nk wat entry pasal penganugerahan Darjah Kebesaran, Bintang dan Pingat Wilayah Persekutuan (DKBPWP) bagi tahun 2011..
Kini pencalonan online boleh di buat..
no need lah pergi ambil borang..
korang2 yg layak boleh isi borang online sahaja dan ikut syarat2 n langkah seterusnya seperti yg telah d tetapkan oleh Kementerian Wilayah Persekutuan dan Kesejahteraan Bandar
mudah kan..
so saper2 ade ahli keluarga yg banyak berjasa n berbakti pada Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur ni Boleh lah mohon
;)
OoooPPsss jangan main2 isi borang okehh..
hanya serius pencalonan sajer okehh..
Sebelum isi baca segala syarat yang di tetapkan dahulu..
jom bace kenyataan media ni



PEN: 6/2010/24 (KWPKB)


Kementerian Wilayah Persekutuan dan Kesejahteraan Bandar telah mengeluarkan kenyataan seperti berikut:
KENYATAAN MEDIA
PENCALONAN DARJAH KEBESARAN, BINTANG DAN PINGAT WILAYAH PERSEKUTUAN BAGI TAHUN 2011
Suka cita dimaklumkan bahawa Kementerian Wilayah Persekutuan dan Kesejahteraan Bandar akan mula membuka permohonan untuk penganugerahan Darjah Kebesaran, Bintang dan Pingat Wilayah Persekutuan (DKBPWP) bagi tahun 2011 selama tiga bulan mulai 1 Julai 2010dan akan ditutup permohonan pada 30 September 2010.
Semua permohonan pencalonan perlu dibuat secara online dengan melayari laman web rasmi Kementerian Wilayah Persekutuan dan Kesejahteraan Bandar iaitu www.kwp.gov.my.
Pencalonan bagi Darjah Kebesaran, Bintang dan Pingat Wilayah Persekutuan adalah terbuka kepada warga Wilayah Persekutuan yang banyak berjasa membangun dan memajukan ketiga-tiga Wilayah Persekutuan iaitu Kuala Lumpur, Labuan dan Putrajaya dalam pelbagai bidang termasuk mereka yang bermastautin tetapi memberi sumbangan dan khidmat yang cemerlang untuk Wilayah Persekutuan.
Permohonan boleh dibuat dengan menggunakan borang-borang mengikut kategori pencalonan seperti berikut:
Kategori
Borang
Perkhidmatan Awam
A
Pihak Berkuasa Tempatan/Badan Berkanun
B
Swasta/Persatuan/Sukarela/Sukan
C
Warganegara Asing
D
Perkhidmatan Angkatan Tentera Malaysia
E
Perkhidmatan polis Diraja Malaysia
F
Pertubuhan Politik
G

Perlu dijelaskan bahawa semua permohonan pencalonan hendaklah mematuhi ketetapan dan syarat-syarat yang ditetapkan. Senarai calon-calon yang berjaya dijangka akan dimaklumkan pada bulan Disember 2010 atau selewat-lewatnya awal bulan Januari 2011.
Penganugerahan Darjah Kebesaran, Bintang dan Pingat Wilayah Persekutuan (DKBPWP) telah dimulakan pada tahun 2008 iaitu sejajar dengan keputusan Kerajaan Persekutuan dan di atas perkenan Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong untuk disempurnakan setiap tahun pada tanggal 1 Februari bersempena dengan sambutan Hari Wilayah Persekutuan.
Sebarang pertanyaan untuk maklumat lanjut mengenai pencalonan anugerah DKBPWP boleh berhubung terus kepada:
Urus Setia
Darjah Kebesaran, Bintang dan Pingat Wilayah Persekutuan
Aras 1 Blok 2, Menara PjH
Presint 2,
62100 PUTRAJAYA.




Source From

http://media.inform.gov.my
http://www.kwp.gov.my
KENYATAAN MEDIA Y.BHG DATO' KSU MENGENAI PERCALONAN DKBPWP TAHUN 2011 -->
http://www.kwp.gov.my

SURAT PENGUMUMAN PENCALONAN DKBPWP TAHUN 2011 -->
http://www.kwp.gov.my



Saksikan Mia Sara Nasuha dlm NONA (minggu pertama bln ogos 2010)

 

AnDa RiNDu MiA !!!

YeAAaaHHH iEnA RiNdU Mia..

hehe KaLaU RiNdU MiA..

SakSiKaN MiA DalaM RanCanGaN NoNA PaDa MinggU PeRtaMa OgOs 2010

 

 

 

 



Mia-Bangkok Pepsodent Shoot



RiNDu Dak ComeL Nie



 

 

 


 

 

 

 


 


 

 

 


 


 

 

 


 


 

 

 


 





Source From PaPa Mia

Demam facebook Suria


Demam facebook Suria FM



Berita baik kepada anda VIP Suria FM yang telah memberikan sokongan yang tidak terhingga terhadap stesen radio Suria FM. Anda telah menjadikan kami dengan peningkatan jumlah pendengar tertinggi di seluruh Malaysia.



Di atas kejayaan ini, stesen radio Suria FM menghargai anda dan ingin memberikan bonus hebat berupa wang tunai kepada anda. Kali ini, memang mudah untuk anda sertai dan menang.



1. Search stesen radio Suria FM di facebook dengan menaip Suria FM atau klik pada link Fanpage Suria FM di web Suria FM.

2. 
Add (LIKE) stesen radio Suria FM di Fan Page Suria FM , kemudian, kemaskini picture profile anda dengan logo I LOVE SURIA FM berikut.



Logo I LOVE Suria FM



3. Sentiasa kemaskini status anda dengan pendapat terbaik anda tentang stesen radio Suria FM.

4. Dengar breakfast @Suria dan Suria Drive setiap hari bermula Isnin, 28 Jun hingga 9 Julai 2010 kerana Halim Othman & Zizi dan Linda Onn akan mengumumkan nama anda di udara.

5. Jika nama anda terpilih, anda perlu menghubungi Suria FM dalam masa 10 minit. Jika tidak, nama pemenang seterusnya akan dipilih.



Friend yang terpilih setiap hari dalam segmen breakfast @Suria dan Suria Drive akan menerima wang tunaiRM1,000 setiap hari. Kami akan memberitahu anda informasi terbaru setiap hari tentang 'Demam facebook Suria' ini. Apa yang penting, ikuti langkah di atas dan dengar info terbaru di radio supaya anda tidak terlepas peluang keemasan ini...



Demam facebook Suria




 

WoWWWwwwwwww
Cepat2 sape nk sebahagian drpd 20K..jemput join
;)

Demam bola x dapat aper pn..

Demam Facebook Suria FM dapat duit tuh..

 

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve