ATSKY Kota Damansara | Tempat eksklusif makanan 5 bintang pada harga kedai mamak

Menikmati hidangan makan malam diruangan rooftop pasti membuatkan anda berasa teruja dengan kehadiran angin sepoi-sepoi bahasa dan suasana yang menenangkan ditambah dengan dekorasi indah yang pasti menimbulkan mood ceria anda.

 

 

ATSKY Kota Damansara

ATSKY Kota Damansara | Tempat eksklusif makanan 5 bintang pada harga kedai mamak

 


 

ATSKY Kota Damansara | Tempat eksklusif makanan 5 bintang pada harga kedai mamak



ATSKY Kota Damansara merupakan tempat makan eksklusif seperti makanan 5 bintang yang menawarkan harga berpatutan serendah harga kedai mamak. Dengan rekaan suasana yang pelbagai gabungan ruang berhawa dingin, ruang terbuka & juga ruang majlis keraian, ATSKY sangat sesuai di kunjungi pelbagai lapisan masyarakat samaada untuk bersantai, makan bersama keluarga mahupun untuk  menyambut majlis  keraian termasuk majlis hari jadi hingga majlis keraian besar seperti kenduri kahwin.


Ruang tertutup ATSKY Kota Damansara
Ruang tertutup ATSKY Kota Damansara

Ruang tertutup ATSKY Kota Damansara


Ruang terbuka ATSKY Kota Damansara
Ruang terbuka ATSKY Kota Damansara



Ruang terbuka ATSKY Kota Damansara
Ruang terbuka ATSKY Kota Damansara





Menariknya  ATSKY  lagi, walaupun dengan rekaan tempat yang sangat eksklusif bertaraf 5 bintang serta chef - chef berpengalaman yang juga dari Hotel-hotel terkemuka. ATSKY menawarkan pelbagai menu dari makanan barat ke makanan tempatan pada harga yang sangat berpatutan sebanding 'kedai mamak', jadi pelanggan tidak perlu bimbang untuk berbelanja. Pelanggan boleh memilih aneka menu yang berada disini.

Menurut pengarah urusan ATSKY En. Ali Ikhwan berkata 

 

"kami memberikan harga yang berpatutan atau kebanyakan rakan - rakan menegur harga yang di tawarkan adalah murah di bandingkan dengan apa yang kami sediakan, namun saya berpendapat ini juga adalah sumbangan yang ingin saya berikan supaya lebih ramai masyarakat yang tidak berpendapatan tinggi dapat merasa hidangan berkualiti dan suasana eksklusif, tidak hanya dapat di nikmati golongan berpendapatan tinggi".


Menu Signature ATSKY 'YOUYU' Beef Steak

Antara menu signature ATSKY adalah 'YOUYU Beef Steak' . Ianya sesuai dengan konsep mampu milik ATSKY. Rata-rata pelanggan yang telah merasai YOUYU Beef Steak di ATSKY mengakui ianya  memiliki rasa setanding daging Wagyu iaitu daging paling bernilai di dunia namun harga yang di tawarkan adalah 5 kali ganda lebih murah jika di bandingkan dengan daging Wagyu .

 

ATSKY 'YOUYU' Beef Steak

 

Harga bagi 150g YOUYU Beef cumalah RM49 manakala harga bagi 200g hanya RM65 dan 250g hanya RM79.

 

Persembahan Buskers dan Karaoke Percuma di ATSKY

Selain merasai pengalaman makanan eksklusif diatas langit, Terdapat juga persembahan buskers dan karaoke percuma di ATSKY. Memang  pengalaman yang indah sekiranya anda menikmati hidangan makan malam sambil di hiburkan oleh kumpulan buskers. tambah lagi alunan muzik yang dimainkan memang sesuai dengan lagu yang anda suka. Cik iena rasa seronok sangat menikmati makan malam disini sambil didendangkan lagu dari kumpulan buskers Cakial & Friends.


kumpulan buskers Cakial & Friends
kumpulan buskers Cakial & Friends

 

Bukan itu sahaja , rakan Cik iena juga berkesempatan berkaraoke kerana perkhidmatan karaoke disini adalah percuma. Perkhidmatan ini antara perkhidmatan yang paling banyak mendapat sambutan. Yang pastinya anda perlu datang awal dan letak nama awal-awal untuk nyanyi. Sekali pelanggan pegang microphone tu memang bersambung-sambung orang berkaraoke.


Ruang Karaoke ATSKY Kota Damansara
Ruang Karaoke ATSKY Kota Damansara

 

Sambutan Hari jadi di ATSKY Damansara.

Selain menikmati keenakam makanan disamping hiburan dari buskers anda juga boleh meraikan majlis ulang tahun disini. Anda boleh buat kejutan kepada yang diraikan. Pihak buskers akan menyanyikan lagu hari lahir istimewa untuk yang diraikan. Berikut Cik iena kongsikan video birthday surprise untuk Jasmeen oleh ayah dan ibunya Afzal dan zatie.

  

Sambutan Hari jadi di ATSKY Damansara.
Sambutan Hari jadi Meen di ATSKY Damansara.

Sambutan Hari jadi di ATSKY Damansara.
Bergambar bersama birthday girl



 Antara menu di ATSKY yang Cik iena dan rakan rakan cuba adalah seperti berikut.


Chicken Grilled| RM15.90
Grilled Chicken | RM15.90

Chicken Chop | RM15.90
Chicken Chop | RM15.90

Bluebery Vanilla| RM8.90
Bluebery Vanilla| RM8.90

Chicken Finger |  RM8.90
Chicken Finger |  RM8.90

Cheesy Fries | RM7.90
Cheesy Fries | RM7.90


Buttermilk Beef With Rice | RM12.90
Buttermilk Beef With Rice | RM12.90

Chicken Wing (Spicy) | RM12.90
Chicken Wing (Spicy) | RM12.90

Tenderloin Slice Steak | RM29.90
Tenderloin Slice Steak | RM29.90

Kung Pow Chicken With Rice | RM11.90
Kung Pow Chicken With Rice | RM11.90

 

Menarik kan ATSKY ni. Kalau anda teringin nak rasa pengalaman makan diatas langit secara eksklusif pada harga yang murah anda boleh cuba makan di ATSKy Kota damansara. Berikut Cik iena kongsikan lagi beberapa keping gambar semasa Cik iena makan malam di ATSKY Kota Damansara.

 

 

Ruang terbuka ATSKY Kota Damansara
Ruang terbuka ATSKY Kota Damansara

 

 

ATSKY Kota Damansara | Tempat eksklusif makanan 5 bintang pada harga kedai mamak
Ruang terbuka ATSKY Kota Damansara

Ruang terbuka ATSKY Kota Damansara
Ruang terbuka ATSKY Kota Damansara

Ruang terbuka ATSKY Kota Damansara
Ruang terbuka ATSKY Kota Damansara

Ruang terbuka ATSKY Kota Damansara
Ruang terbuka ATSKY Kota Damansara


ATSKY Kota Damansara | Tempat eksklusif makanan 5 bintang pada harga kedai mamak




Untuk pengetahuan ATSKY di buka setiap hari dari jam 8 pagi hingga 12 malam semasa tempoh PKPP dan operasi akan di lanjutkan hingga jam 2 pagi selepas kebenaran di berikan.

Kepada anda yang berhajat untuk  mengunjugi ATSKY boleh ke Roof Garden, Tingkat 3A, Dataran Cascades, PJ. Bersebelahan dengan Giant Kota Damansara.

 

Untuk Maklumat Lanjut

Facebook : https://web.facebook.com/atskydamansara

Instagram : https://www.instagram.com/atskydamansara/

Whatsapp : 60132351682

 

 

 



30 comments:

  1. Alololo... Comel je Meen & Iena...

    Youyu? Mcm wajib try ni... Kalau dah kata setanding dengan wagyu 🤔🤔

    ReplyDelete
  2. menarik..ruang makan die nampak terbuka mcm tu. menu2 die pun nampak sedap...amboi cantik dan bergaya nya posing.hehe

    ReplyDelete
  3. meriah tempat ni..suka outdoor dia yang luas tu..design deco pun ekslusif sgt..menau2 pun npk mcm menarik

    ReplyDelete
  4. Tempat yang menarik dan suasana malam yang aktif Naim lihat. hehe. Jika ada peluang ingin mencuba menu jika PKPP makin baik hehe

    ReplyDelete
  5. dah la tempat cantik..makanan pun posyen dia besar2... berbaloiiiiii

    ReplyDelete
  6. Kena booking ke kalau nknwat utk birthday dlmn8 org je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes kene buat booking dulu sebab kat sini biasanya kalau malam memang ramai orang :)

      Delete
    2. Iena kena booking berapa hari sebelum datang

      Delete
  7. Kena booking ke kalau nknwat utk birthday dlmn8 org je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes kene buat booking dulu sebab kat sini biasanya kalau malam memang ramai orang :)

      Delete
  8. Serious cantik giler restaurant nie. Harga pun berbaloi. Mesti try nie.

    ReplyDelete
  9. tempting betul tengok blueberry vanilla dia! Bestnya lepak dinner dekat atsky ni. Dekat je ni dengan rumah

    ReplyDelete
  10. Tempat nampak eksklusif, dan makanan nampak macam mahal tp murahnyaaa. Boleh la jadi port berdating, romantik.

    ReplyDelete
  11. uikkk bestnya tempat ni,menarik dan cantik ,buat party outdoor camni memang seronok ...apapun happy bestday to jasmine...

    ReplyDelete
  12. venue yang cantik kalau nak pergi celebrate atau pergi dating kan. makan sambil ditiup embun malam sambil dihiburkan dengan live band. syioknya !!!

    ReplyDelete
  13. Dari tempat, susana, menu dan harga semua memang klas tinggi laaa... tak sangka boleh dapat harga makanan macamtu dengan apa yang kita lihat ni....

    ReplyDelete
  14. Wahh bestnye tempat dia. Makanan dia pon nampak best je semua. Bolehla ke sini nanti

    ReplyDelete
  15. Sedap2 makanan kat sini. Terdeloin tu olg tersedap hehehe. Nak repeat lagi

    ReplyDelete
  16. Best nyer semua makanan dia orang nampak sedap and harga pun sangat affordable, i like the view too.

    ReplyDelete
  17. Nice environment there at the roof top. the food also look delicious! Nak try it out one day

    ReplyDelete
  18. Cantiknya interior design kedai dia. Wah, harga pun sangat berpatutan. Food presentation pun high class. Bagusnya ada restoran macam ni. Nanti nak ajak sekali suami datang sini.

    ReplyDelete
  19. Kita pun rasa nak datang lagi makan kat sini bawa family lak hehehe best tempat ni menarik dan juga harga sangat berpatutan murah gilerrrr...

    ReplyDelete
  20. ok menu menu dia semuaaaa menggoda jiwa.. lagi menggoda tuan belog ni kalau posee memang meletop.. hehehee

    ReplyDelete
  21. cantiknya tempat,makanan pun nampak sedap,boleh wat romantik dinner ni.

    ReplyDelete
  22. Cantiknya tempat makan ni. Menu dia pun nmpak sedap semua. Pastu murah pulak tu. Macam kena pergi je ni kalau balik KL. Teringin pulak nak try makan sini.

    ReplyDelete
  23. Kadang orang takut tau nak masuk kedai yg nampak mewah ni sebab risau harga yg ditawarkan mahal-mahal. So, thanks for sharing

    ReplyDelete
  24. woah.. this place really looks exclusive ah and not expensive to spend on.. wanna check this place with my friends too

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve