GIVEAWAY dari SHAWLS@ayucinta



HAHA GIVEWAY LG..
dari shawls@ayucinta lg
sblm ni join yg wat muke cute atau sengal
tp mcm
x boley menang je
sblm post menda tu
tak bace btol2
dia tg
k gambar yg comel atau sengal/klaka je
tak tgk sgt pn slogan tu
lalala hakhak..
tu lh
lain kali bace dulu sblm post
muahaha padan muke..
saper nk undi kesian jom ler undi iena contest number 38-siti fazlina undi kat sini
http://shawlsayucinta.blogspot.com/
ade giveway lg..
kali ni nk join jgak..
tp
yg nie syarat dia kene beli shawls kt ayu..
iena dh beli
pun..
nk tgu shawls smp jer
jeng jeng jeng..
excited nk d
pt shawls kale pink







GIVEAWAY dari SHAWLS@ayucinta.Sape NAK??

Salam sume..


Harini dengan baik hati ayu nak bagi GIVEAWAY dari Shawls@AYUCINTA.


Senang je..


*Korang cume perlu letakkan link Shawls@AYUCINTA dekat sidebar korang.


http://shawlsayucinta.blogspot.com





*Letakkan Shawls@AYUCINTA sebagai bloglist.

*FOLLOW ME!!

*Beli Shawls di Shawls@AYUCINTA bermula dari

18 DISEMBER 2009 hingga 31 DISEMBER 2009.

(Ape2 shawls di Shawls@AYUCINTA).



-Itu yang ade blog.Yang x de blog pulak macam mane??-


*Yang x de blog BELI SHAWLS DI SHAWLS@ayucinta bermula dari 18 DISEMBER 2009 hingga 31 DISEMBER 2009.


*Nama korang akan disenaraikan automatik sebagai peserta.



ITU saje..MUDAHKAnnnnnnnnnnnn...



Ape hadiahnye??



*MISTERI*

pssttt : harini ayu nak peri Pulau Langkawi.so korang akan dapat hadiah istimewa dari Langkawi.Ape dia??


Pemenang akan dibuat melalui cabutan oleh juri2 PROFESIONAL.hehhee..


Hanya 3 pemenang sahaja.

Cepatla masuk giveaway ni...
MUNGKIN ANDA YANG BERTUAH.SAPE TAHU...



0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve