Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Monday, December 28, 2009

Pemenang weet Treat' giveaway





haha

pemenang dh d umumkan nampak nye iena tak bertuah hahah.. lalala

cube l
g next time kuang kuang kuang





TAHNIAH ATUL...
CEPAT2 CONTACT NASUHA KLU X NTI XDPT HADIAH



Pemenang giveaway!


maka,setelah tunggu maman pergi breakfast,pergi beli baju sekolah,kene pakse die duduk diam2 untuk buat cabutan akhirnya die cabut jugak 1 nama..huh~




Jumlah penyertaan adalah seramai 155 orang.

dan seramai 152 mendapat 2 penyertaan.

maka jumlah kertas yang aku kena tulis adalah sebanyak 307 fuh~





see,banyak kan...3 malam aku amik masa nak tulis semua nama ni.





dan ni maman tengah mencabut nama (kena tuka bekas lain sebab mangkuk tadi penuh sgt ;p)

maka pemenangnya adalah.....

drum rolls please...

jeng..jeng...jeng...



...

...

...

...

...

...

...

...

...





ATUL!





OK..kepada cik atul,sila email kepada saya,nama dan alamat rumah anda ok.

chua1403@yahoo.com

jika anda tak email kepada saya dalam masa 3 hari,saya akan pilih pemenang lain.



kepada 155 orang yang menyertai giveaway saya,jutaan terima kasih saya ucapkan.

insyallah,mungkin lain kali saya akan buat giveaway lagi! =)

terima kasih sekali lagi.

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment