New Year Giveaway


contest mood lg.. ahakz..iena nk join jgak sb hadiah nye sangat comel jom lah kite cube nasib..
h
ehe.. meh bukak blog ni
http://lavender4all.blogspot.com/









*********************************
~ ღ♥.: New Year Giveaway:.♥ღ~


*********************************






JOM lah beramai2 memeriahkn contest nie
hehe kiut giler hadiah dia...
iena suke yg nie


Ader Bnyk Lg Umbrella tau yg cun melecun..
jom layan..














hah kalau nk tgk lg..
ape kate..

JOM KITA KLIK BLOG
http://lavender4all.blogspot.com/

*********************************

~ ღ♥.: New Year Giveaway:.♥ღ~


*********************************





:..New Year Giveaway..:
THIS IS STICKY POST. PLEASE SCROLL DOWN.









1st time nk bt giveaway...



Do you want to win giveaways?

How to enter?

Easy…



Syarat-syarat ;



1 : Tulis entry tajuk '' New Year Giveaway ''.



2. Dalam entry kene ada gambar (banner) "New Year Giveaway". Pastikan banner ada di sidebar anda. Link ke2nye ke http://lavender4all.blogspot.com/



3 : Jadi follower & add link blog ini dalam blog list anda.



4 : Setelah siap entry anda, sila tinggalkan URL-link-giveaway-anda di ruang comment entry ini sebagai tanda anda menyertai contest ini.


5. Entry perlulah sticky mood sehingga 31 December 2009



6. Tarikh tutup : 31 December 2009.



7. Hadiah merupakan sebuah "Wine Bottle Umbrella".



8. Pemenang dipilih secara rawak. Tidak layak bagi yang tidak memenuhi syarat.


 




8 comments:

  1. nak payung nak payung..
    uhuk2..sediakan payung sblm hujan iena
    :D

    ReplyDelete
  2. ngah dah
    http://deqnor2u.blogspot.com/2009/12/new-year-giveaway.html
    hakhak jgn marah

    ReplyDelete
  3. salam tuan rumah...
    zue dtg terjah en3...
    thanks coz join new year giveaway...
    gud luck yer...(^_^)

    ReplyDelete
  4. wslm..
    hehe thanks..
    harap2 dpt la menang ey..
    huhu

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve