Gift From Kryolan And Buku Asas Solekan



Hmm minggu lepas iena dapat give dr kryolan and dapat buku yg iena beli dr alaf21..
buku asas solekan..
sebenarnye iena tau ler juga basic2 mekap nie tapi mcm tak yakin lah..
bile bace buku tu rase cam yakin nk mekap..
so..
ape lg main mekap2 ler gune kryolan supra foundation yg dpt dr kryolan in malaysia tu N berasaskan buku asas solekan tu..
tak abes baca sume lg buku tu..
baca yg penting2 je dlu..
iena slalu mekap gune teknik smokey eyes..
ingat nak blaja teknik smokey eyes yg betul dlm buku tu..
tp takde tunjuk pulak teknik smokey eyes..
hehe harap2 next keluaran ade lah teknik smokey eyes..
mekap2 mcm citer tari tirana tu..
:)
owkay jom layan pic nie..

haha alamak burok sungguh muke iena tanpa mekap
hahaha..sb tu ler nk pakai mekap..sb muke tak cantek..
lalallaaaaaaaaaaaa
















































Opsss
sabar2..
penat ey tgk pic yg bnyk..
lala ader lg tau..
jom layan lagi

























































hehe
sekian sudah picture untuk kali ini..
thanks to gee yer sb tlg iena dapatkan buku asas solekan dgn cepat
hehe..





11 comments:

  1. cantik..
    pndainye iena wt shading..
    eyeshadow pn cntik.. ajar la ajar la..
    hihi ;)

    ReplyDelete
  2. thanks nurul..
    hehe sblm ni wat shading hentam2 jer..
    tp kali ni ikut buku asas solekan

    http://geecantik.blogspot.com/2010/01/asas-solekan-boleh-dibeli-sekarang.html

    buku tu dia tunjuk bentuk muke mcm ni kene shading muke mcm mane..hidung..bentuk bibir..
    best lah..
    hehe

    ReplyDelete
  3. salam.. iena, camane nak beli buku tu care ina beli hari tu????

    ReplyDelete
  4. salam..
    aritu iena email dulu dkat alaf21
    bg tau nak beli buku tu..
    lpas dorang reply baru iena bayar gune maybank2u..
    slalu klu beli online kiter transfer duit je guna maybank2u kn..
    klu dgn alaf21 bukan transfer..
    bil payment..

    ReplyDelete
  5. Syukur alhamdulillah.. tengah jalan..jalan tengok laman.. terjumpa laman ni. Thanks alot iena... Thanks to sharing dengan peminat solekan dan rasa teruja dengan praktikal yang u tunjukkan. Menjadi dan dapat panduan yang sempurna untuk u. Jadi yang di luar sana boleh dapatkan buku ini dikedai buku berhampiran. Kalau tak terus beli on alaf21 call 03-55118820 atau 55118821

    ReplyDelete
  6. atau u boleh beli buku ni dipesta buku antarabangsa pada 19 mac hingg 26 mac 2010. dapat diskaun lagi... jom ke sana... boleh bertemu dengan amyjanz dan gee cantik di sana..

    ReplyDelete
  7. ur wlcm gee...
    ehee iena mempraktikkan ape yg ader dlm buku tu
    berbaloi baloi...
    tak rugi beli punyer..
    ader mcm2 tips dlm tu..
    opss takley citer la..
    kene beli eyy buku tu
    hehe
    :)

    ReplyDelete
  8. Salam dear...cari2 pasal mekap cat eyes td jumpa blog awak...cantik la mekap...hehe.suka eyelash tue...brand ape tu...lebat,cantik... =D

    feel good ya!~ TQ

    ReplyDelete
  9. hye izanpyus
    thanks..
    eyelash biase jer
    xder brand pn..beli kat katalog
    ;)

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog