Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, January 14, 2010

Pendaftaran Terbuka Kolej Komuniti Hulu Selangor


Hye..
Nie nk bg siket info about kolej komunitimaybe ramai yg tak tau and ade mind set yg mengatakanalah kolej biasa jer tu.ape kelas masuk sane..
hehe suke suki je iena nie haha tu lh first impression iena kt kolej komuniti



nk jd kn citer hari selasa 12/jan/2010 iena g daftar kn bakal adek ipar iena(solehah) dkat
kolej komuniti hulu selangor(Batang Kali)..secara kebetulan dia dpt tawaran kat KKHS yg terletak dkat Batang kali..dkat je dgn umh mak iena..
Selepas dgr penerangan pengarah KKHSE
b
aru lah iena sedar n percaya KKHS boleh melahirkan generasi yg produktif.syarat2 kemasukan mudah jer
tiada tahap umur dan hanya perlu lulus BM utk SPM
jadi bagi sesiapa yg bru lpas SPM atau adek,anak,saudara
yang masih tidak mendapat tawaran untuk mane2 tempat
dan tidak berkemampuan dr segi kewangan untk melanjutkan pelajaran ke
institusi pengajian tingg
i swastaboleh lah blaja kat sini sb KKHS ni fully kerajaan so yuran nyer mmg murah
ade biasiswa bg yg layak n ade pinjaman(ade elaun ok..nie yg best)
modul pembelajaran kat sane more pada amali..
sume yg masuk KKHS mesti amek sijil dulu baru sambung diploma
sijil KKHS di iktiraf JPA(JABATAN PERKHIDMATAN AWAM)
so nti nk keje dgn kerajaan insyaallah senang lh sb di iktiraf kn
Diploma dia plak more pade work based..diploma 2thn( 1 thn d tmpt kerja yg kolej tetapkn dan 1 thn kemudian blaja kat kampus)
hmm tu yg menarik..insyaallah klu keje elok2 kt tmpt tu..da abes blaja ley la keje situ kn


okay untuk intake januari 2010 nie
utk memenuhkan kuota pelajar..
KKHS dibenarkan untuk mengambil walk in studentmakne nye sape2 yg berminat blh terus g sane utk daftar
tp sblm tu call lh dlu yer


TEL : 03-60571718
WEBSITE : http://www.kkhse.edu.my

https://www.facebook.com/ienaeliena/media_set?set=a.1309354727737.2046003.1046657928&type=1&l=600dcfd65f

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment