Catlina's Cat Calendar Give Away!



GIVEAWAY MOOD !!

hehe iena nak cat calendar
harap2 bertuah lar eyy



Sila klik Pada gambar utk ke blog tuan penganjur
Giveaway ini adalah Anjuran : http://catlinaflybaby.blogspot.com

Nak Tau Syarat2 Nyer...
Memang mudah sgt2..
dlm bnyk2 giveaway ni lh yg mudah..
hehe


1.Tak perlu buat blog entry (tapi dialu2kan).NK BUAT JGAK !!

2.Tak perlu jadi follower (dialu2kan juga).NK FOLLOW JGAK !!

3.Cuma tampal banner di atas pada side bar anda, di atas sekali supaya senang sy nampak. Linkkan ke blog ini.Kalau ade iklan Nuffnang kat side bar tu, letak kat bwh nuffnang ye..:)DONE!!

4.Bila dah siap, tinggalkan permalink anda di bhgn komen entry ni..(link entry tersebut ye).DONE!!

5.Itu saja..2 orang pemenang akan ditentukan dengan Random.org.
hehe
kucing kt atas tu kucing iena..
nama dia oyen..oyen dak ucukk emookkkk!!
comel kn kucing iena yg ngader2 tu..
jom tgk lg gmbr dia..hehe









hehe nk tgk bnyk lg tgk kt fb iena eyy..
bnyk pic dak emook nie..
Pic Oyen Dak EmuKK




2 comments:

  1. okeh..good luck :) btw, sy ade kucing kaler oyen gak, name dia oni..dah kat sini ade la sikit gmbr2 dia kat side bar http://catlina7.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. thanks
    harap2 bertuah le yer..
    hehe
    btw iena dh tgk pic oni..
    comelllll nyerrrrrrrrr
    geram tgkkkkkkkkkkkk
    nie yg jeles nie..
    gemukkkk uncittttttt..
    bulu kembang...
    sonok peluk tu

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog