Peraduan Pendaftaran Agen Topup Percuma!




Shawl Murah!

Sila klik pada gambar utk ke blog tuan penganjur..



Jom TgK Syarat penyertaan dan Cara-cara penyertaan



Syarat penyertaan:

  1. Perlu ada blog



Cara-cara penyertaan:

  1. Follow blog ini (mylittleladiesrack)DONE !!, dan yang ada facebook (jadi Fan)DONE !!

    RECENT ACTIVITY

    Iena became a fan of My Little Ladies Rack.

  2. Letakkan banner(Klik) blog ini di blog anda. Pilih saiz yang berkenan di hati.DONE !!

  3. War-warkan peraduan ini..dan juga mengenai kewujudan blogshop My Little Ladies Rack di blog anda dan link kan kepada (http://mylittleladiesrack.blogspot.com)..buat post simple je, tak perlu panjang berjela.. dan yang paling penting, sertakan banner dibawah ini dalam post tersebut.DONE !!





Jeng jeng..nK taU HaDiAh NyEr !!



Hadiahnya?

  1. 3 Orang yang bertuah, akan mendapat pendaftaran agen prepaid secara percuma (yang bernilai RM35 setiap pendaftran)HARAP2 BERTUAH LER !!
  2. Kalau Cik Mully ada hadiah lagi, akan ditambah kemudia.. hihiTAMBAH LER !!hehe





Cara pemilihan pemenang: Melalui cabutan bertuah!



4 comments:

  1. Hai. Terima Kasih sebab join.
    Anda lulus! Nantikan list peserta bertuah tu ek di blog sy.. hihi

    ReplyDelete
  2. hye mully..
    hehe thanks gak sb anjurkn peraduan nie..
    :)
    harap2 bertuah lah yer
    :)

    ReplyDelete
  3. Saja suka2 anjurkan.. kalau dah rezeki tak kemana. hihi.

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog