Contest " Baju Kurung Menawan" anjuran HoneyBee



Contest " Baju Kurung Menawan" anjuran HoneyBee!!..




Sila klik pada gambar dibawah skali untuk ke blog tuan rumah




Ape yg perlu anda buat utk join contest ni

 



SYARAT 1

Korang dikehendaki meletakkan banner diatas pada ENTRY dan SIDEBAR blog anda. Tidak kiralah ianya sebelah kanan atau kiri tapi di sidebar anda dan dibahagian top/ atas sekali sehingga tarikh tamat..kalo nak letak sampai bila2 pun bley gaks.....uols okay?? pastu jangan lupa banner tu link dgn my blog supaya senang org nak search..DONE!!


SYARAT 2



Korang hendaklah menjadi salah seorang follower di bog honeybee ini..klik jer kat blog ini..conpem dapat jadi follownyer..DONE!!




SYARAT 3

Gambar yang disertakan hendaklah original gambar korang leh diedit mengikut kesesuaian korang..tapi korang wajib memakai samaada baju kurung, baju kebaya, baju kebarung, baju jubah, atau baju melayu..Yang melambangkan kemelayuan seseorang itu...BAJU KEBAYA!!




SYARAT 4

Buat satu entry mengenai contest ini dan pastikan ada backlink ke blog Hon3yb33 ini...Huraikan ikut kreativiti anda..lagi complete lagi bagus..!! suka atiiiii..!!DONE!!




SYARAT 5

Buat satu entry yang menyambung ayat ini  dibawah gambar contest tersebut : DONE!!


"Saya nak masuk contest ini kerana............................dan warna yang saya suka ialah................."DONE!!


Huraikan entry tersebut sesempoi yang mungkin..xperlu berjela-jela panjang..!! sekadar padat dan menarik...DONE!!




SYARAT 6

Dari mana korang tahu contest ini? sila tulis nama dan link blog mereka...........EMA TEDDY!!



SYARAT 7

Jangan lupa tinggalkan komen dan url link anda di kotak komen mrs weiyda dibawah entry ini..Komen di entry ini sahaja..jika tinggal di entry lain x akan diambil kira...pastu tinggal jejak kat chatbox di sidebar...DONE!!



Gambar yang akan dipertaruhkan adalah

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
*


iena pilih yang pakai baju kebaya..
iena suker sgt pakai kebaya..lagi2 kebaya lama2..
gambar nie diambil mase wedding Nor Hafizah & Alfian dkat PWTC
amacam ayu tak..seayu bunga2 kat bawah tu kan..
kehkeh sopan jer berbaju kebaya..baju kebaya berkain batik jawa gitu..
wooopss im not jawa..


Saya nak masuk contest ini kerana saya amat tertarik dgn contest ini yang mengutamakan ciri2 kemelayuan dan hadiah nye tersangatlah best..klu bertuah boley la tempah baju kebaya lagi dan warna yang saya suka ialah PINK..ehh tapi tak pakai pink pun kan..nie sebab ikut kale tema majlis tu :)

SAYA TAU CONTEST NIE DARI EMA TEDDY


kalau korang sumer tau dr iena..korang tulis camnie eyy..


SAYA TAU CONTEST NIE DARI IENA ELIENA : http://ienaeliena.blogspot.com


kalau korang bertuah..korang akan dapat..



HADIAH PERTAMA





1 X KAIN PASANG







1 X TUDUNG







1 X KERONGSANG





HADIAH KEDUA



1 X KAIN PASANG







1 X TUDUNG



HADIAH KETIGA

1 X TUDUNG







1 X KERONGSANG



 

 


Hah betol tak iena ckp..hadiah nyer tersangat menarik..
So aper lagi jomlah join..


Sila klik pada gambar untuk ke blog tuan rumah









JIKA RAJIN..SILA KLICK..









IKLAN

iena nak mintak jasa baik korang

untuk undi iena ley tak

haha muker tak tau malu btul..

hehe ;)

buley la.. buley la erk..

korang ley undi kat blog mrs weiyda


contest number iena 29.SITI FAZLINA

undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010


http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html




3 comments:

  1. yuhuuu...blog telah di check...semuanya perfect...cantiknya baju kebaya tu..hope u can win...gud luck...!!

    ReplyDelete
  2. UNTUK PERHATIAN SEMUA YANG MENYERTAI CONTEST BAJU KURUNG MENAWAN...

    contest ini telah ditutup penyertaanya..
    semua peserta adalah seramai 52 orang..
    dan ianya akan dipilih sehingga mendapat top 10...
    nantikan to 10 iaitu 3 hari dari sekarang...
    sekiranya anda terpilih sebagai top 10...
    pastikan anda membuat sesuatu untuk menraih undi daripada blogger lain kerana 30% undi berada di tangan blogger...

    itu sajork...

    anda tidak akan diberitahu samaada anda adalah top 10 atau pemenang...so rerajin ler..mengklik kat blog honeybee...sekiranya masa sudah tutup tetapi anda tidak menghubungi honeybee maka akan ada backup winner disitu...harap maklum...

    last..thanks coz join this contest..gud luck..!!

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog