FRIENSHIP CONTEST



This is sticky mood Entry..Please scroll down for latest one!!..


Entry ini akan d sticky mood kan sehingga tarikh tutup penyertaan iaitu pada12 February 2010

Sila klik pada gambar dibawah skali untuk ke blog tuan rumah




Ape yg perlu anda buat utk join giveaway ni

 






  • gambar mestilah gambar korang dgn mmber2 korang.xkesah la brpe org pun tp jgn r smpai 1clas plak...hehe (nnti dh mcm classmate contest plak)DONE!!
  • paling penting msti original ok,jgn copy kt tenet plak....klu nk edit2 pun suke ati la tp msti menampakkn "FRIENDSHIP" tu.DONE!!
  • hah!!! lg 1 plz la letak banner kt atas ni ye kt blog korang,bleh mempopularkan cik mar&kwn2 !!!hahaha (sengal je bunyi) xtually tuk meramaikn blogger tuk join,senang ckit nmpk.DONE!!
  • pastu klu nk follow blog cik mar ni, follow la.tiada paksaan ok. tuk memudahkan korang tau keputusan & persaingannye nnti better r follow,senang nk tau any progress about this contest.DONE!!



  • jz 1 picture je kay,kang terlalu rambang mata cik mar tuk memilih...hehehe



Gambar yang akan dipertaruhkan adalah

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
*

ni gambar lama mase time blaja dulu

TAHUN 2006

My best friend forever

we all ade nama gabungan tau

SyallyNiena


Sya = AISYAH

Lly = SALLY
Nie
= YANIE
Na
= IENA & ERNA

kalau korang bertuah..korang akan dapat..



PERTAMA = TOPUP RM 20

KEDUA = TOPUP RM 10

So aper lagi jomlah join..


Sila klik pada gambar untuk ke blog tuan rumah









JIKA RAJIN..SILA KLICK..





0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve